Tatrankové rohlíčky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks tatranka 33 gramové
    • 2
      ks sojový suk
    • 360
      g hladká mouka
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      ks vejce celá
    • 250
      g tuk
  • Na obalení:
    • moučkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tuk nastrouháme na hrubém struhadle.Tatranky a sojové suky rozmixujeme nebo umeleme. Všechny suroviny pak smícháme a vypracujeme hladké těsto, které v chladu necháme odpočinout alespoň 2 hodiny. Z těsta děláme válečky, které ohneme do tvaru rohlíčků, klademe na plech s pečícím papírem, pečeme v předehřáté troubě zvolna, dorůžova. Vlažné (né horké) obalujeme v cukru. Na tvoření rohlíčků můžeme použít formičky nebo silikonové formy.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Moučkový cukr Sojový suk Tatranka Tuk Vejce

Komentáře k receptu

  • Dita
    Dita |

    27. 11. 2016 21:26

    Výborné :-) těsta bylo poměrně dost tak jsem udělala dva plechy rohlíčků a zbytkem těsta naplnila pracničky. :-)

Další doporučené recepty: