• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Tatarský biftek II.
    Napište svůj komentář k receptu

    Tatarský biftek II.

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.6
    hodnotilo: 5
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Tatarský biftek II.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • hovězí svíčková
      • cibule
      • okurka
      • kečup - jemný
      • worcestrová omáčka
      • sůl
      • pepř mletý
      • mletý kmín
      • žloutek
      • feferonka
      • chilli

    Postup přípravy receptu

    1
    Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Tatarský biftek

    Tatarský biftek

    Tatarský biftek z lososa

    Tatarský biftek z lososa

    Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

    Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • P.Hon
      P.Hon | 28. 2. 2012 12:55

      Po promíchání všech ingrediencí doporučuji do tatarského bifteku přimíchat 1 polévkovou lžíci jemně nastrouhaného křenu.Kdo vyzkouší , neprohloupí.

    • Renata
      Renata | 12. 8. 2011 21:20

      dejte tam obrazky :-P

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 13. 10. 2008 23:39

      zajímavá statistika: 50% ano, 50% ne; já mám okurky v tataráku rád

    • tatík
      tatík | 24. 1. 2008 17:51

      Doufám , že okurka je jen na ozdobu.Jenom s tím odležením opatrně,maso velmi rychle tmavne a díky syrovým surovinám se velmi rychle kazí.Pro toto jídlo platí , že je dle EU neskladovatelné.

    • frabta tranta
      frabta tranta | 28. 2. 2007 14:02

      do tataraku urcite ne plnotucna horcice, a na sojovky taky pozor!! Zkuste taky misto soli najemno nakrajenou ancovicku (napr. calabrese) ale hlavne: Maso NIKDY rozumej NIKDY NEMELEME!!! pro ostrost je nejlepsi cerstva chilli papricka (thajska)

    • Ewinkas
      Ewinkas | 30. 8. 2006 09:53

      okurky do tataráku?..to ne..le jinam moc dobrý...jenom bych přidala jžičku hořčice a trochu sojovky.

    • marek
      marek | 7. 7. 2006 19:56

      do tatarského bifteku určitě patří hodně sojové omáčky.Bez ní to nemá cenu.

    • Otakar Richter
      Otakar Richter | 26. 2. 2006 09:01

      Určitě ne okurky, feferonky a chili koření, to je po mexicku. Místo toho trochu olivového oleje, aby to bylo vláčné, polévkovou lžíci sekaných kaparů a špetku pálivé papriky. A pokud máte čas míchat, napěnit, až je maso lehce růžové.

    • michal prochazka
      michal prochazka | 6. 1. 2006 15:32

      jedla jste někdy tatarák??

    • Michi Bende
      Michi Bende | 29. 12. 2005 18:46

      to neni pravy tatarak

    • jarda dvorek
      jarda dvorek | 28. 7. 2005 11:24

      Okurky? To snad ne.Ale jinak KLASIKA-vyborny.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
    Maso Hovězí Oběd Večeře Syrové Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Feferonka Hovězí svíčková Kečup - jemný Mletý kmín Okurka Pepř mletý Sůl Worcestrová omáčka Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Ravioli

    Ravioli

    Vepřové s cibulí na černém pivu

    Vepřové s cibulí na černém pivu

    Celozrnné dalamánky

    Celozrnné dalamánky

    Mrkvová pomazánka V.

    Mrkvová pomazánka V.

    Výborná pizza

    Výborná pizza

    Thajská kuřecí polévka

    Thajská kuřecí polévka

    Langoše jednohubky

    Langoše jednohubky

    Česneková pomazánka z červené řepy

    Česneková pomazánka z červené řepy

    Zelný salát se zeleninou

    Zelný salát se zeleninou

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    50 minut
    Pstruh na čekankovém risottu

    Pstruh na čekankovém risottu

    15 minut
    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřestový salát s kozím sýrem

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

    60 minut
    Bramborové vdolky se skořicí

    Bramborové vdolky se skořicí

    45 minut
    Brownies

    Brownies

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    Poslední sledované recepty

    22
    Palačinky
    Palačinky
    17
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…
    15
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    14
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    12
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle

    Zajímavé články

    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…

    Sledujte nás

    AHA.cz Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

    Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Deník Aha! 15.4.2021

    Deník Aha! 15.4.2021

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Dáma.cz 109 let od zkázy Titanicu: Při natáčení filmu málem zemřela Kate Winslet

    109 let od zkázy Titanicu: Při natáčení filmu málem zemřela Kate Winslet

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Dvojitý denim je letošní velký hit, jak ho nosit?

    Inspirace z Instagramu: Dvojitý denim je letošní velký hit, jak ho nosit?

    Maminka.cz Tyhle slavné matky rodily po čtyřicítce! Co si na tom pochvalují?

    Tyhle slavné matky rodily po čtyřicítce! Co si na tom pochvalují?

    Reflex.cz Marek Stoniš: Patrisse Cullorsová a Mikuláš Minář - konec dobrý, všechno dobré

    Marek Stoniš: Patrisse Cullorsová a Mikuláš Minář - konec dobrý, všechno dobré

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Další doporučené recepty:

    Tatarka ze zakysanky
    Tatarka ze zakysanky
    Tatarská pomazánka na topinky
    Tatarská pomazánka na topinky
    Tatarský biftek
    Tatarský biftek
    Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
    Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
    Tatarský biftek z lososa
    Tatarský biftek z lososa
    Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
    Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
    • Recepty.cz
    • Tatarský biftek II.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí