Čokoládová bábovka ze zakysanky
Tatarka ze zakysané smetany
Tatarka
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Velikonoční beránek - fofr
Plněná cuketa II
Sýrové pečivo
Papriková pasta
Celerové placičky
Grilované obří krevety
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Losos v sezamové krustě
Avokádová pomazánka na toasty
Banánové lívance s kokosem a mákem
Domácí těstoviny
Omáčka z pečených paprik
Flank steak s hráškem a fazolkami
Čokoládové suflé
Luštěninový salát s rukolovým pestem…
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pavlova s citronovým krémem