Tatarák z uzeného lososa

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Rusanukova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmixujeme na jemno nakrájenou cibuli s kečupem a worchestrovou omáčkou. Přidáme lososa, olej, kopr, citronovou šťávu a krátce cca 10 sekund pomixujeme.
2
Vynikající s opečenou bílou bagetkou!!!
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    22. 10. 2014 21:48

    Vyzkoušeno a naprosto souhlasím s panem Pavlem. Vždyť je to ryba, opravdu není dobrý nápad ji dochucovat stejně jako hovězí tatarák. Takto to chutnalo jako hodně slaný (a drahý) kečup s mírnou příchutí lososa. doporučuji připravovat jinak.

  • Pavel
    Pavel |

    3. 7. 2014 16:39

    Ježíši lidi, blbnete? Kazit chuť uzeného lososa worčestrem a kečupem? Zkuste místo toho dát trošku, cca půl lžičky dijonské hořčice a čtvrt žloutku. Ale každému podle chuti ;-) ;-)

  • Ala22
    Ala22 |

    19. 2. 2013 18:14

    Vyzkoušeno a moc nám to chutnalo 8-)

  • fIRCON
    fIRCON |

    30. 1. 2011 10:35

    Nevím, jestli z uzeného lososa je to tatarák... :-\ Ten byl mě být ze syrového - což je neskutečná mňamka :-P

  • Jitka Kolářová
    Jitka Kolářová |

    15. 9. 2008 11:22

    Výborné,jednoduché,rychlé.Doporučuji:-)

Abecední seznam: