Tatarák z čerstvého lososa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jaxie

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lososa zbavíme kůže můžeme ho nožem naškrábat, nebo nakrájíme na malinkaté kousky, které ještě nožem můžete rozmáčknout. Dáme do misky.
2
Asi půl malé cibulky nakrájíme opravdu najemno, přidáme do misky spolu se lžící hořčice, šťávou z limetky, solí a pepřem.
3
Všeho dejte pro začátek málo, postupně ochutnávejte a ingredience přidávejte.
4
Podávejte s teplým pečivem.
5
Mňam!
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Dijonská hořčice Limetka Losos Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    23. 9. 2012 20:18

    ...Di, koukal jsem, že tataráček po francouzku je z lososa ;-) ...

  • Simča S.
    Simča S. |

    11. 9. 2012 18:16

    Di, já bych se bála spíš té velikosti porce :-) :-) :-). Ale jinak k receptu - ROZHODNÉ radím maso naškrábat na jemno nožem, jen nakrájet na kousíčky - byť maliknaté - není ono... A pochopitelně - tataráček z lososa je super pochoutka!!!

  • Di
    Di |

    11. 9. 2012 07:47

    To se přece nedá srovnávat, tatarák z hovězího a z lososa. Lososový je jemňoučký, skvělé jídlo, jen té ostré hořčice bych se bála. ;-)

  • Alena
    Alena |

    11. 9. 2012 06:43

    150kg na osobu - překlep k pousmání ???

  • Jana
    Jana |

    10. 9. 2012 20:53

    Recept na tataráček po francouzku je vyladěný o mnoho lépe, ten doporučuji.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: