Tatarka ze zakysané smetany

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: horna

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks zakysaná smetana 200 ml
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička hořčice plnotušná
    • 1
      lžička kečup - jemný
    • 1
      stroužek prolisovaný česnek
    • 1
      lžička lák z okurek
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka chilli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do misky dáme zakysanou smetanu. Dále vložíme okurek a cibuli nastrouhanou na hrubém struhadle, prolisovaný česnek, lák z okurek, lžičku kečupu, lžičku hořčice, chilli, pepř a sůl. Vše dobře promícháme a dáme do lednice, nejlépe na 24 hodin. Přeji dobrou chuť.
Zařazení: Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: