Tatarská pomazánka na topinky

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 9
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: aknesad

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks brambory uvařená ve slupce
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžička paprika - sladká mletá
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička pálivá paprika mletá
    • 1
      lžíce majonéza
    • 1
      lžíce hořčice
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nastrouháme a smícháme se vším ostatním. Mažeme na topinky nebo tousty.

RADA: Tipy na další chutné pomazánky

Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pabeer
    Pabeer |

    5. 4. 2013 16:06

    Udělal jsem si to více pikantní a je to super. :)

  • Marquissa
    Marquissa |

    18. 2. 2011 05:55

    Moc dobré :)

  • vilda babič
    vilda babič |

    8. 9. 2010 09:06

    Je to naprosto luxusní, vynikající a den ode dne lepší a žravější....lepší jíst až další den po udělání, je to opravdu super !

  • zdenka supolova
    zdenka supolova |

    5. 9. 2009 13:46

    Tuhle lutenici,dělám roky,nedávám hořčici,majonézu a gr. koření,strouhám nahrubo,rozhodně nešetřete česnekem a kečupem,a čím starší,tím lepší.V ledničce vydrží klidně týden v uzavřené sklenici.Jo a ze dvou brambor to ani nedělejte,to si akorát podráždíte chuťové buňky:-)

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    4. 9. 2009 20:03

    Já to znám pod názvem Lutenice... Ještě tam přijde měkký salám. A brambory nestrouhám, ale nakrájim na malinkaté kostičky včetně salámu.

  • Pavlinka D
    Pavlinka D |

    23. 11. 2007 17:52

    Vynechala sem majonézu, česneku dala méně a místo grilovacího koření worcesterovou omáčku. Bylo to moc dobrý:-)

  • ROMAN tUREK
    ROMAN tUREK |

    10. 1. 2007 17:10

    Místi brambor doporučuji drceného lososa (TRESKA ALÁ LOSOS)

  • J J
    J J |

    10. 1. 2007 15:52

    Dala jsem brambory i eidam a dávám za 1.

  • Marie Horáková
    Marie Horáková |

    3. 1. 2007 12:47

    To znám, jen nedávám grilovací koření. Je to moc dobré. Zkuste někdy místo brambor cca 200 g strouhaného eidamu, je to taky výborné.

Abecední seznam: