Zeleninová pánev

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 30
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      lžíce olej
    • 1
      ks červená paprika velká, pokrájená na plátky
    • mražená kukuřice větší hrst
    • mražený hrášek větší hrst
    • mrkev mražená - větší hrst
    • 100
      g čerstvé žampiony
    • 1
      balíček rýže parboiled ve varném sáčku
    • koření - adžika nebo čubrica nebo bylinky, případně Podravka...

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozpáleném oleji si ve větší pánvi orestujeme nejdřív papriku a žampiony. Pak přidáme ostatní zeleninu, dochutíme, promícháme, řádně prohřejeme, nakonec přimícháme hotovou rýži ze sáčku a můžeme podávat buď jako přílohu k masu nebo si dát zeleninovou pánev jako lehký oběd nebo večeři. Místo rýže můžeme použít čínské nudle, těstoviny.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pavlína
    Pavlína |

    9. 4. 2016 12:34

    Výborná příloha i rychlý hlavní jídlo a taky zdravý.

  • Sarka
    Sarka |

    4. 9. 2015 09:10

    Vynikajici vecere. Pritelovi jsem k ryzi udelala navic jeste grilovany kureci steak.

  • Součková
    Součková |

    23. 7. 2014 12:56

    No bylo to opět boží, není co zkazit a chutná mi i studená k večeři, když se udržím a nesežeru jí do tý doby :-D

  • Viktor
    Viktor |

    1. 7. 2014 11:49

    Safra to jídlo je super, ale rozhodně z čerstvých survin a bez GLUTAMÁTU! Podravka je humus! S troškou kari, nebo čersvých bilinek je to žrádlo :-D :-P 8-)

  • ivulinka
    ivulinka |

    22. 7. 2013 22:26

    Opravdu rychlý a vynikající recept, s manželem jsme si pochutnali.

  • Stáňa
    Stáňa |

    18. 6. 2013 11:43

    Musím toho dělat kotel, protože vychladlé je to taky super a dokud není prázdno, tak má ve woku pořád někdo nos.

  • Kaminkova
    Kaminkova |

    10. 5. 2012 14:01

    Rychly, vyborny a zdravy obed :-) Maso si dame jindy ;-)

  • miki
    miki |

    6. 1. 2012 23:06

    :-* mnam

  • A.Bafiova
    A.Bafiova |

    17. 11. 2011 11:52

    Toto jídlo si vařím celkem často, většinou jako hlavní chod nebo přílohu k rybě, ale nedávám tam papriku (nejím ji) a místo podravky dochucuji kari kořením. <3 Výborné! :-)

  • kachnis25
    kachnis25 |

    13. 8. 2011 17:01

    sice jsem to vařila bez žampionů, které nebyly v surovinách (a ani mi nechutnají) ale povedlo se. Rychlé a jednoduché, když nevíte coby (a nenajdete to v Obi) :-D

  • Simon
    Simon |

    31. 5. 2011 12:46

    moc dobry obed 8-)

  • Šmudla
    Šmudla |

    26. 4. 2011 19:12

    výborný i bez masa, někdy dochucuju sojovkou

  • Jája 77
    Jája 77 |

    9. 2. 2011 18:43

    Je to moc dobré souhlasím s vámi je to trochu podobné rizotu :-)) ;-) :-)

  • Jája 77
    Jája 77 |

    9. 2. 2011 18:40

    Vyskoušela jsem a bylo to vítečné určitě doporučuji :-)

  • Olga Zehnalová
    Olga Zehnalová |

    20. 1. 2010 19:26

    ...je to určite dobré, ako rizoto.