Bramborová pánev

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: aknesad

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • 2
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • slunečnicový olej
    • 1
      svazek petrželka
    • 200
      g mozzarella
    • 1
      lžička vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, cibuli na půlkolečka. Na pánvi rozpálíme olej, zesklovatíme cibuli, přidáme brambory a přiklopíme. Necháme osmahnout z jedné strany a promícháme, pak dáme česnek a nasekanou petrželku, osolíme, dáme vegetu a před dokončením dáme mozarellu a necháme rozpustit. Můžeme k tomu popíjet kefír.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ján jabrocký
    ján jabrocký |

    31. 3. 2006 22:00

    dnes vyzkousim. jsem na to hodne zvedav

  • topitsch
    topitsch |

    19. 3. 2006 11:41

    prave jsem doimprovizoval a pochutnal si! velka cibul na pulkolecka, 3 neloupane sirove brambory na platky, poklicka dulezita! zaver prelit 2 vejci s 3 nasekanymi cesneky. pripijim plnotucnym mlekem a priste se vrhnu na puvodni recept s mozarelou a kefyrem! voala

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    1. 2. 2006 13:38

    Znám to podobně,z vařených brambor, nakonec zalévám vejci,případně přidám nějakou uzeninu.Je to moc dobré.