• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Hrách na maďarský způsob
    Napište svůj komentář k receptu

    Hrách na maďarský způsob

    autor: J.Tereza
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 15
    doba přípravy: 90 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Hrách na maďarský způsob
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 200
        g žlutý hrách loupaný
      • 100
        g uzená slanina prorostlá
      • 200
        g pikantní klobása
      • 1
        ks cibule
      • 3
        stroužek česnek
      • 1
        lžíce rajský protlak
      • 200
        g brambory
      • 1
        kostka masox
      • olej
      • 1
        lžíce paprika - sladká
      • kmín
      • sůl

    Postup přípravy receptu

    1
    Předem namočený hrách uvaříme v osolené vodě do měkka.
    2
    Slaninu nakrájíme na kostky, opečeme, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Vmícháme protlak, rozetřený česnek, papriku, trochu kmínu.
    3
    Přidáme brambory nakrájené na kostky a hrách. Zalijeme takovým množstvím bujónu, aby byl hrách zakrytý.
    4
    Klobásu nakrájíme na kolečka a na trošce oleje opečeme, potom přidáme k hrachu spolu s olejem.
    5
    Hrnec přikryjeme pokličkou a jídlo v troubě udusíme do měkka.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Vejce na maďarský způsob

    Vejce na maďarský způsob

    Hrách a kroupy

    Hrách a kroupy

    Vařený hrách

    Vařený hrách

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • lenka.hrabkova | 6. 4. 2015 21:58

      Chutnalo mi, zítra možná přidám trošku zakysané smetany do zbývajících porcí.

    • katka
      katka | 16. 8. 2014 19:59

      to je tedy zase ž......,fuj,škoda věcí co jsem do toho dala,vždycky sem někdo dá nějaký HUMÁČ :-$ :-$

    • pipča
      pipča | 2. 5. 2013 17:01

      výborné, moc dobrá úprava hrachu :-)

    • Jarka
      Jarka | 25. 1. 2013 10:27

      Brambory jsou pro jistotu uvařila zvlášť a pak dala všechno dohromady. Máme rádi fefči, tak jsem také je přidala...Máme rádi pálivá jídla....Moc jsme si pochutnali...!!!! :-)

    • Karolína
      Karolína | 14. 10. 2012 23:20

      Už zase bojón! Ach jo, lidi už neumí poctivě vařit.... :'(

    • cccGlenisla | 12. 2. 2012 12:39

      Výborné. Děkuji za tento recept.

    • Zdenka
      Zdenka | 29. 10. 2011 11:16

      Právě jseme dojedli. Je to výborné. Doporučuji. :-)

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 18. 12. 2006 15:26

      Zemiaky sú surové, dusíte v rúre, kým nezmäknú.

    • Hana Musilová
      Hana Musilová | 16. 12. 2006 20:29

      Brambory jsou uz uvařené nebo syrové?

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 20. 11. 2006 07:16

      Maďari majú iné klobásky, s našimi sa nedajú porovnať :)))

    • Bandy
      Bandy | 18. 11. 2006 08:22

      Maďaři klobásu neopékají, ale vaří ji zároveň s hrachem.Musí se rozplývat na jazyku.

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 18. 10. 2005 14:27

      Madarskou kuchyni miluji, je blizka te nasi balkanske:-) Recept vypada velice slibne, urcite vyzkousim:-))

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
    Maso Uzeniny Oběd Večeře Dušení Levně Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kmín Masox Olej Paprika - sladká Pikantní klobása Rajský protlak Sůl Uzená slanina Žlutý hrách
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kuřecí kapsa

    Kuřecí kapsa

    Pikantní fazolky

    Pikantní fazolky

    Krůtí prsíčka podle hospodskýho

    Krůtí prsíčka podle hospodskýho

    Kuřecí mls

    Kuřecí mls

    Troubový segedinský guláš

    Troubový segedinský guláš

    Zapečené brambory s mozzarellou a rajčaty

    Zapečené brambory s mozzarellou a…

    Něžná pomazánka z mascarpone

    Něžná pomazánka z mascarpone

    Telecí medailonky s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí

    Telecí medailonky s parmskou šunkou a…

    Housky (DUKAN)

    Housky (DUKAN)

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    50 minut
    Pstruh na čekankovém risottu

    Pstruh na čekankovém risottu

    15 minut
    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřestový salát s kozím sýrem

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

    60 minut
    Bramborové vdolky se skořicí

    Bramborové vdolky se skořicí

    45 minut
    Brownies

    Brownies

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    Poslední sledované recepty

    31
    Palačinky
    Palačinky
    31
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    31
    Míša řezy
    Míša řezy
    28
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    27
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…

    Zajímavé články

    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…
    Halušky se zelím: Recept našich babiček předávaný po generace
    Halušky se zelím: Recept našich babiček předávaný…
    Levné večeře do 100 Kč pro celou rodinu: Květákové placičky či bramborová pánev
    Levné večeře do 100 Kč pro celou rodinu:…

    Sledujte nás

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    AHA.cz Deník Aha! 14.4.2021

    Deník Aha! 14.4.2021

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Dáma.cz Co je nejsilnější stránka vašeho znamení, která vás dostane z průšvihů?

    Co je nejsilnější stránka vašeho znamení, která vás dostane z průšvihů?

    Ženy.cz Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Maminka.cz Milníky prvního roku: Kdy se má otáčet, lézt a kdy si sedne?

    Milníky prvního roku: Kdy se má otáčet, lézt a kdy si sedne?

    Reflex.cz Horáček: Značná část pacientů s covidem má narušené vědomí, stav deliria a problémy se soustředěním

    Horáček: Značná část pacientů s covidem má narušené vědomí, stav deliria a problémy se soustředěním

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Další doporučené recepty:

    Hradecké koule
    Hradecké koule
    Hradecké kyselo
    Hradecké kyselo
    Hrách a kroupy
    Hrách a kroupy
    Hrách zapékaný se zelím
    Hrách zapékaný se zelím
    Hrachová kaše
    Hrachová kaše
    Hrachová kaše (moc dobrá)
    Hrachová kaše (moc dobrá)
    • Recepty.cz
    • Hrách na maďarský způsob
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí