• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Koláč s kokosem a šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Koláč s kokosem a šlehačkou

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 72
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláč s kokosem a šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krystal
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek kokos
    • 2
      ks šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s krystalovým cukrem. Upečeme. Na upečený (horký) koláč nalijeme šlehačky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Rybízový koláč s kokosem

Rybízový koláč s kokosem

Batátový koláč s kokosem

Batátový koláč s kokosem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • podoustev
    podoustev | 24. 5. 2019 10:58

    Dvě šlehačky jsou moc, jedna je akorát. Jinak super rychlá a dobrá.

  • aduška | 4. 7. 2014 22:32

    a na kolik stupnů a na jak dlouho :-( to nevm

  • lenka | 22. 1. 2014 20:19

    Peču jako začátnice, prosím mám pomazat plech něčím?

  • Natálka | 25. 11. 2013 10:09

    Čauteeee :-* Jsem tu zpět :) S tym kefirem,hmmm mela jsem pravdu ,je vláčnější :) Nahoru jsem nedala šlehačku ale cukr. polevu :citronová štava,horka voda,cukr moučka,přidala jsem tam i trochu kakaa pro lepší barvu :) <:-) Takže mam yummy buchtu,cukr.polevu pokapanou a hore mame trochu kokosu se skořicovym cukrem <3 MNAMKA . doporučuju 8-)

  • Natálka | 25. 11. 2013 09:45

    Ahojte, ja tento koláč ted peču :) Jenže jsme doma neměli mléko,tak jsem tak dala kefír+trochu mléka . Jsem zvědavá ,jak to dopadne :)))))) :-\ Řekla bych,že bude takovej vláčnější :)) O:-) Za chviu vam napisu ,jake to je s kefirem :-*

  • mikiem | 20. 10. 2013 00:12

    Doporučuju nakonec se to zvládlo bohatě i s cukrem krupice bez pečícího papíru a nemusí se navrch dávat už tolik cukru s kokosem,ale je to podlep otřeby jak kdo chce a kolik tim se taky nic nezkazí,a smetana tak stačí jedna,zvládli jsme to,dáváme si bod 8-)

  • ReceptyII.
    ReceptyII. | 15. 5. 2013 15:59

    Použil jsem jednu šlehačku bohatě stačila. Buchta je vynikající takže dávám velkou 1. :)

  • Stěpánka | 20. 3. 2013 20:23

    Buchta je vynikající,jednoduchá na přípravu,rychlá a stačí jedna šlehačka ;-)

  • Jitka | 18. 3. 2013 15:00

    Asi se ptám hloupě, ale na ten horký upečený koláč ještě na plechu naleju neušlehanou šlehačku či smetanu na šlehání? Jak je to s tím cukrem, píše se, že se do těsta dá l hrnek krystalu a pak ještě se smíchá krystal cukr s kokosem.

  • janatka | 18. 3. 2013 12:14

    Jo to znám a je to rychlovka a hlavně moc dobrá! :-[

  • knoma
    knoma | 16. 4. 2012 09:23

    No, tak přesně to já mám zakázané, i když bych tisíckrát chtěla. :-D

  • Monika | 31. 3. 2012 10:41

    Super rychlí koláč, bála jsem se toho, ale není čeho :-D ..kámoška to taky udělala, nalila ty dvě šlehačky a prý jí to plavalo, tak jsem dala JEN JEDNU a je to super!! Krásně vláčné, snad zůstane na zítra pro návštěvu, jinak to upeču zítra znovu :-D :-D Doporučuji! Ale jen s JEDNOU ŠLEHAČKOU!!

  • odolov11@seznam.cz | 29. 3. 2012 21:22

    Bezvadný recept - kdysi jsem ho často pekla, pak jsem měla nucenou nemocniční pauzu a ztratila jsem ho. Tak jsem zkusmo zadala vyhledávání a hop! Tu je! Doporučuji jako velice rychlý koláč při narychlo nahlášené návštěvě.

  • kamila | 24. 11. 2011 12:08

    vyborny recept ;-) :-)

  • Petr | 6. 7. 2011 22:06

    já ho sním v jednom na posezení

  • SonaK. | 11. 6. 2011 13:19

    výborný, pekla jsem už několikrát a už jsem spoustě přátel musela dát recept :-)

  • knoma
    knoma | 25. 1. 2011 12:41

    Tento recept mám k dispozici v hodně podobném složení, akorát s víc kokosem a cukrem a se 3 vejci. Chuťově je úplně úžasný, šlehačkou se nevyplácí šetřit, protože mě se pak hrozně sypal, úplně se rozpadal. Nevím, jestli to tu někdo nepodotkl, ale je lepší ho buď hned sníst a nebo skladovat v ledničče. 3. den venku už byl trochu nakyslý. Jakkoliv vydržel tak dlouho, tak ho považuji za úspěšný. Ono sníst ve 3 rychle plný plech je docela náročný.

  • Jana. | 21. 1. 2011 00:05

    :-) ... tento recept byl vložen asi o rok dříve než zmíněné řezy Rafaello :-) .. kdysi už tu kvůli tomu byla pěkná bitka 8-) .. myslím ,že je to fuk , hlavně že chutnají ;-)

  • Naďa | 7. 12. 2010 07:36

    Ja nedelam na klasicky velky plech, ale mensi s vyssimi okraji a je to akorat Jde vsechno a fantazii se meze nekladou. Ale tu slehacku doporucuju nalit na vsechny tri casti, bez ni to nema ten spravny smak 8-)

  • Zuza11 | 29. 11. 2010 12:29

    Prosím o radu. Na jak velký plech to mám udělat? A nahoru podle většini stačí tedy jen jedna šlahačka? Chtěla bych to udělat na třetiny. Jednu obyč., jednu s čokoládou a jednu s mandlemi, mělo by to jít, že?

  • fIRCON | 23. 11. 2010 19:15

    Tekuté... Alespoň podle mě :-) Nejdřív jsem taky váhala, ale podle obrázku jsem usoudila, že pokud by byly už ušlehané, vypadaly by řezy jinak. Já jsem dala jen jednu, bohatě stačí.... Řezy krásně zvlhnou a mají smetanový nádech :-)

  • Štěpánka | 23. 11. 2010 19:09

    ty šlehačky mají být ušlehané,nebo ne?tekuté?

  • Radová Daniela | 22. 11. 2010 21:47

    Tuto buchtu peču již dlouho a je výborná.Ale pokud vím,tak tady byl recept pod jiným názvem a to řezy rafaelo.

  • fIRCON | 22. 11. 2010 14:09

    Cukr se skutečně smíchá s moukou. Na posyp jsem použila další cukr - stačí troška :-)

  • Tereza | 21. 11. 2010 13:28

    trošku mě mate postup, smícháme mouku +curk..... když se pak mícha cukr s kokosem:D tak nevím cos tím cukrem :D

  • Sisi | 21. 11. 2010 11:10

    Nevím, jestli to tu někdo psal, ale jsou to zdejší identické Řezy Rafaello.

  • Erana | 20. 11. 2010 21:45

    Naprosto skvělý! Právě jsem ho dala příteli a ten se může zbláznit....:-) Doporučuji!

  • Aneta Pavezová | 18. 11. 2010 22:56

    Vynikající, jen se po něm zaprášilo

  • fIRCON | 17. 11. 2010 10:21

    Dělala jsem včera a je naprosto výborný! Dala jsem jednu šlehačku a myslím, že stačí, se dvěmi by byl už moc mokrý... Taky jsem místo mléka dala kefír, protože mléko došlo, ale vůbec to není cítit... Určitě jsem nedělala naposledy :-)

  • Daniela Klečková | 5. 8. 2010 10:45

    Právě jsem ochutnala.Skvělý koláč!Jemný,nadýchaný,plech jsem vysypala kokosem.M Ň A M !Dávám za 1!

  • Daniela Klečková | 5. 8. 2010 10:42

    Buchta je vynikající,vysypala jsem plech kokosem,M Ň A M!!Skvělé,dávám za 1!

  • Daniela Klečková | 5. 8. 2010 09:12

    Jdu na to,pak napíšu,jak buchta dopadla.Vypadá to dobře.

  • Ingrid Morawetzová | 27. 9. 2009 13:05

    Peče se 20-25 minut na 180° C.

  • Bára Engelthalerová | 2. 2. 2008 16:23

    Já ten koláč znám od mé spolužačky a než se posypeme těsto kokosem s cukrem, posypeme ho ještě rozlámanou hořkou čokoládou. Čím větší kusy, tím je uvnitř těsta. Nestrouhejte jí, ale protože jinak vám zůstane na povrchu a ne uvnitř. Jako se to stalo mě, když jsem ho pekla poprvé.

  • Jana | 20. 1. 2008 12:56

    Skutečně výborný a rychlý! Všem doporučuji vyzkoušet! Sypala jsem cukrem moučkou.

  • Lucie | 12. 1. 2008 17:51

    Škoda, že není uvedena délka ani teplota pečení. Zkoušela jsem pro jistotu z poloviční dávky a příště už určitě nezaváhám, koláč byl dobrý, doporučuji dát do těsta o něco méně cukru.

  • Lenka Cvejnová | 18. 9. 2007 13:22

    Moc dobrý, ať už se jmenuje řezy raffaelo nebo koláč s kokosem a šlehačkou. Jen příště posypu místo krystalovým cukrem moučkou, aby neskřípal mezi zubama.

  • Petr H | 4. 8. 2007 00:03

    je vynikajici co dodat moc chutný!!!

  • Skarkova Dana | 15. 2. 2007 11:02

    Tento moucnik je fakt vynikajici ,je hotovy raz dva a jen se po nem zaprasi delam ho casto. Dana

  • Sarka Honzakova | 5. 2. 2007 21:43

    Delala jsem nekolikrat a je to vyborne. Jednou jsem mela v lednici uz delsi dobu parizskou slehacku, tak jsem to zalila tou a bylo to jeste lepsi ;-)

  • Jana Kutačová | 9. 10. 2006 19:39

    Mám taky ověřeno,že 1 šlehačka zcela vystačí a peču je poměrně dost často a jsou vynikající,vláčné,vlhké...:)

  • Kuchařka on-line | 9. 10. 2006 17:34

    Akorát zadán tři roky před ním :))

  • Hana Lorencová | 9. 10. 2006 14:12

    Úplně stejný recept jako "řezy Raffaelo".

  • Ivana Zezulková | 9. 10. 2006 13:38

    Výborný recept.Hledala jsem něco jednoduchého a rychlého a toto je opravdu paráda. Míváme to jako zákusek. Dávám 1.

  • Jitka B. | 19. 4. 2006 10:15

    Dělám také pod názvem Rafaello, je vynikající. Dávám 1 1/2 hrnku kokosu, van. cukr, 1/ hrnku cukru. Po upečení před přelitím šlehačkou ještě trochu pocákám rumem.

  • Eva Ulmanová | 18. 4. 2006 08:17

    Já na posypání dávám 1 hrnek kokosu smíchyný se 2 balíčky vanilkového cukru. Polévám pouze 1 šlehačkou.

  • Eva Severová | 14. 10. 2005 10:33

    Kolik kokosu a cukru smíchat na posypání? Nedala jsem celé balení kokosu, ale možná jsem měla. Jinak je koláč výborný, jen se po něm "zaprášilo". Díky

  • Silvie Miksikova | 15. 8. 2005 16:44

    Koláč je docela sytý,ale moc chutný!!!

  • Jana Han | 14. 8. 2005 09:48

    Velice dekuji Tane i Lence za rychlou rada, mohu se pustit do peceni. Jana Han

  • Lenka Sedlářová | 13. 8. 2005 20:10

    Jedna šlehačka je 2,5 dl.

  • Táňa K. | 12. 8. 2005 19:59

    Paní Jano, jedna šlehačka je 250 ml = 2,5 dl.

  • Jana Han | 11. 8. 2005 22:55

    Omlouvam se predem za muj dotaz,protrbuji upresnit, kolik dl je jedna slehacka. Dekuji predem

  • Táňa K. | 11. 8. 2005 14:06

    Děkuji za výborný recept. Je to rychlé, jednoduché, na první pohled obyčejná buchta, ale výsledek chuťově neobyčejný.:-)

  • Monika | 29. 7. 2005 13:42

    Koláč jsem upekla dle Vašeho receptu a navíc na kokos nasypala sekané loupané mandle. Nedovedla jsem si představit, jak ho ve finále poleju dvěma šlehačkami a on bude pořád k jídlu.... Nicméně stalo se a je to opravdu vynikající koláč!!! Od té doby už jsem ho dělala nejmíň 3 x a všem děsně chutná.

  • Dana | 19. 7. 2005 00:26

    Koláč jsem upekla / v receptu od kolegyně měl název Rafaello řezy/ - je vynikající. Při repríze přidám do těsta podle návrhu dcery nasekané oloupané mandle. Sdělím pak své dojmy.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Kokos Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Salát se sýrem feta

Salát se sýrem feta

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

Mleté maso na žampionech

Mleté maso na žampionech

Zeleninový kuskus

Zeleninový kuskus

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Muffiny s čokoládou

Muffiny s čokoládou

Tiramisu

Tiramisu

Chlebová polévka

Chlebová polévka

Doporučujeme

30 minut
Krémová brokolicová polévka s kokosovou smetanou

Krémová brokolicová polévka s…

40 minut
Jarní salát s grapefruitem a avokádem

Jarní salát s grapefruitem a avokádem

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Rizoto s masem

Rizoto s masem

20 minut
Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

30 minut
Jarní šakšuka

Jarní šakšuka

15 minut
Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

50 minut
Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Poslední sledované recepty

211
Brokolicový salát IV.
Brokolicový salát IV.
124
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
43
Bábovka s broskvemi
Bábovka s broskvemi
40
Rychlovka z těstovin
Rychlovka z těstovin
34
Zapečené brambory s uzeným
Zapečené brambory s…

Zajímavé články

Oprah Winfrey prozradila tajemství svých oblíbených těstovin. Neuvěříte, jakou přísadu používá, aby byly krémové
Oprah Winfrey prozradila tajemství svých…
Bylinková sezona zahájena! Odstartujte zelené vaření i u vás doma
Bylinková sezona zahájena! Odstartujte zelené…
Bábovky podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si kynutou, třenou, mramorovou nebo mini verzi z litého těsta
Bábovky podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si…
Upečte si štěstíčka: Sušenky se vzkazem k Mezinárodnímu dni štěstí
Upečte si štěstíčka: Sušenky se vzkazem k…
Jaro je tu! Pokochejte se jarními dezerty a přivítejte oblíbené roční období stylově
Jaro je tu! Pokochejte se jarními dezerty a…
AHA.cz Trauma Vondráčkové na silnici: Už nikdy nebudu řídit!

Trauma Vondráčkové na silnici: Už nikdy nebudu řídit!

Mimibazar Změna času na letní: Už v neděli si nezapomeňte přeřídit hodiny!

Změna času na letní: Už v neděli si nezapomeňte přeřídit hodiny!

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Ljuba Krbová: Mládnu díky obličejové józe a funguje to!

Ljuba Krbová: Mládnu díky obličejové józe a funguje to!

Ženy.cz Pěkný, ale leda tak do porna! Proč si žena v roce 2023 nemůže dovolit nosit co chce?

Pěkný, ale leda tak do porna! Proč si žena v roce 2023 nemůže dovolit nosit co chce?

Blesk.cz Andrea Verešová v Dubaji: Prsa v pidi plavkách a spousta šňůrek!

Andrea Verešová v Dubaji: Prsa v pidi plavkách a spousta šňůrek!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Herec Jiří Mádl přivítal na svět prvorozeného syna! Jaké jméno chlapec dostal?

Herec Jiří Mádl přivítal na svět prvorozeného syna! Jaké jméno chlapec dostal?

Blesk Horoskopy Příšerní sourozenci: Žárlí, závidí, žalují a soudí

Příšerní sourozenci: Žárlí, závidí, žalují a soudí

Abecedazahrady Jak na chov perliček a jaké jsou jejich užitné vlastnosti? Radí dlouholetý chovatel

Jak na chov perliček a jaké jsou jejich užitné vlastnosti? Radí dlouholetý chovatel

Další doporučené recepty:

Koláč s jablky a ořechovou drobenkou
Koláč s jablky a ořechovou drobenkou
Koláč s kaki a skyrem
Koláč s kaki a skyrem
Koláč s kandovanými citrony a citronovým krémem
Koláč s kandovanými citrony a…
Koláč s kozím sýrem a olivami
Koláč s kozím sýrem a olivami
Koláč s kuřecím masem a olivami
Koláč s kuřecím masem a olivami
Koláč s mandarinkami a jogurtem
Koláč s mandarinkami a jogurtem
  • Recepty.cz
  • Koláč s kokosem a šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí