• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ
    • Recepty.cz
    • Rybízová pěna
    Napište svůj komentář k receptu

    Rybízová pěna

    autor: J.Tereza
    0.0
    moje hodnoceni
    4.5
    hodnotilo: 4
    doba přípravy: neuvedeno
    obtížnost: snadné
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Rybízová pěna
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        cukr krystal
      • 1
        bílek
      • 1
        hrnek rybíz stopky

    Postup přípravy receptu

    1
    Rybíz, bílek a cukr šleháme do husté pěny. Pěnu naložíme do mističek, ozdobíme několika bobulkami rybízu a podáváme samotné nebo se sušenkami, piškoty.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Rybízová marmeláda

    Rybízová marmeláda

    Rybízová bábovka

    Rybízová bábovka

    Rybízová bábovka

    Rybízová bábovka

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • ČernáLuna
      ČernáLuna | 25. 7. 2013 20:27

      Opravdu, když šleháte zároveň bílky, rybíz, cukr, tak se vám to vyšlehá? Já jsem bála, tak jsem první šlehala bílky s cukrem a pak opatrně přidávala namixovaný rybíz... Pěna se mi povedla ale bohužel nám přišla až příliš sladká, ani se nedojedla :( Jenomže ono se to pitomě průběžně kontroluje, krystal se rozpouští postupně, takže sladkost se rozvíjí, nechtěla jsem moc přisypávat průběžně, abych nepřešlehala bílky...) Prostě na nás byl hrnek cukru moc, a to jsem dávala rybízu skoro dvakrát tolik... Jinak určitě bych do ingrediencí doplnila, že jedním bílkem se myslí hrnek (aspoň teda doufám), stejně tak u cukru...

    • Kar♥lina
      Kar♥lina | 20. 7. 2012 12:36

      Ňááááám! :-D :-D :-D

    • Jitka.H
      Jitka.H | 3. 7. 2011 13:48

      Pěny jsou výborné at z jahod,malin i z rybízu.Dneska jsem jí dělala.. 8-) :-! :-$ :-[ :-D

    • Jitka
      Jitka | 3. 7. 2011 13:48

      Pěny jsou výborné at z jahod,malin i z rybízu.Dneska jsem jí dělala.. 8-) :-! :-$ :-[ :-D

    • Jana z VM
      Jana z VM | 25. 7. 2006 08:11

      Tyto pěny jsou výborné na vdolky a lívance !! No a že byly nejlepší za mého dětství s pěnou z jesních jahod, to ani nemusím psát, že ...

    • Míla Kořínková
      Míla Kořínková | 24. 7. 2006 22:55

      Mamka nám ji dělala s lesními jahodami, stačil hrneček jahod a byla z toho hromada dobroty, ňamňam

    • Anonym
      Anonym | 24. 7. 2006 18:31

      Já jsem jahodovou pěnu strčila na chvilku do mražáku-jen na chvilku vychladit-zapoměla jsem na ni až do druhého dne.Lepší jahodovou zmrzlinu jsem ještě nejedla!Tak to zkusím i s rybízovou pěnou...i

    • ELA
      ELA | 24. 7. 2006 10:35

      s jahodami dělala moje babička (v zimě místo jahod a cukru prostě jahodovou marmeládu). je to dobrota!!

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 24. 7. 2006 10:20

      Možno áno, neskúšala som to, ale jahody sú v tomto smere podobné ríbezliam, myslím, že áno.

    • Ludmila Vazquez
      Ludmila Vazquez | 15. 7. 2006 20:42

      Šlo by použít jahody? Děkuji :-)

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 10. 7. 2006 16:59

      Aj tento anonym som ja, ospravedlňujem sa.

    • Anonym
      Anonym | 10. 7. 2006 16:40

      Anonym, nie odpeckovaný, ale odstopkovaný rybíz, najrýchlejšie vidličkou : ))) Alenka, toho cukru dajte nie kopcovitý, ale troška nedosypaný hrnček. Pena je síce sladká, ale výborná . Môžete ňou natrieť aj jednoducho upečenú piškótu, posypať bobuľkami a máte dobrý koláčik.

    • Alena
      Alena | 7. 7. 2006 17:40

      Dotaz, není toho cukru nějak moc? Díky.

    • Ivana
      Ivana | 5. 7. 2006 06:17

      Tohle nám mamka v sedmdesátých letech děllala jako odměnu za trhání kopřiv, obírání brambor, úklid dvora...Někdy pod pěnu dala do misek puding.

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 4. 7. 2006 13:16

      Jé, moc se omluvám, práce kvapná málo platná...recept byl opraven.

    • Gábina Houšková
      Gábina Houšková | 4. 7. 2006 13:03

      a ebylo tím myšleno, že se ten rybíz odšťopkuje?

    • Věra
      Věra | 4. 7. 2006 12:12

      Napadá mě jedině odštavňovač ?

    • anonym
      anonym | 4. 7. 2006 11:50

      Jak se prosim odpeckovava rybiz?

    • helenus
      helenus | 4. 7. 2006 11:24

      táto pena je výborná aj na šišky. kedysi nám ich tak robila mama.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Sladká jídla
    Pokrmy Sladké Srpen Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Rybíz
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Honzovy buchty

    Honzovy buchty

    Zakázaná buchta

    Zakázaná buchta

    Nakládaná červená řepa

    Nakládaná červená řepa

    Piškotové řezy po padesáté

    Piškotové řezy po padesáté

    Ajťácké Chilli con carne

    Ajťácké Chilli con carne

    Jednoduché piškotové kornoutky

    Jednoduché piškotové kornoutky

    Česnekové závitky se slaninou v omáčce

    Česnekové závitky se slaninou v omáčce

    Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

    Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

    Krkovička pečená na medu a hořčicí

    Krkovička pečená na medu a hořčicí

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    20 minut
    Hrášková polévka s lososem

    Hrášková polévka s lososem

    30 minut
    Quesadilla s kuřecím masem a koriandrovou smetanou

    Quesadilla s kuřecím masem a…

    15 minut
    Těstovinový salát s tuňákem a mozzarellou

    Těstovinový salát s tuňákem a…

    30 minut
    Dýňová tofu pomazánka

    Dýňová tofu pomazánka

    90 minut
    Borůvkový cheesecake

    Borůvkový cheesecake

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    110 minut
    Citronový dort s třešněmi

    Citronový dort s třešněmi

    Poslední sledované recepty

    33
    Míša řezy
    Míša řezy
    30
    Žemlovka s jablky a tvarohem
    Žemlovka s jablky a…
    28
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    28
    Palačinky
    Palačinky
    28
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka

    Zajímavé články

    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7 receptů na celý týden!
    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7…
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky, buchty, koláče i vdolky
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky…
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…

    Sledujte nás

    AHA.cz Suchánek v šoku: „Zavři dveře, č*ráku,“ řvali na něj

    Suchánek v šoku: „Zavři dveře, č*ráku,“ řvali na něj

    AHA.cz Manžel se vytáhl! Tohle má Ewa Farna v obýváku

    Manžel se vytáhl! Tohle má Ewa Farna v obýváku

    AHA.cz Deník Aha! 19.4.2021

    Deník Aha! 19.4.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo konečně zaboduje v práci?

    Horoskop na tento týden: Kdo konečně zaboduje v práci?

    Dáma.cz Seriál Ulice: Márovi hrozí vězení, půjde Blance o život?

    Seriál Ulice: Márovi hrozí vězení, půjde Blance o život?

    Ženy.cz Vytříbený styl Victorie Beckham: Na tento jediný doplněk nedá dopustit!

    Vytříbený styl Victorie Beckham: Na tento jediný doplněk nedá dopustit!

    Maminka.cz Sednout! Ticho! A k tabuli půjde... české školství! Tohle video si dejte

    Sednout! Ticho! A k tabuli půjde... české školství! Tohle video si dejte

    Reflex.cz V minulém díle jste viděli: Rusko útočí na ČR, Praha 7 chystá odvetu, Zeman s Kúdelou to sledují z úkrytu

    V minulém díle jste viděli: Rusko útočí na ČR, Praha 7 chystá odvetu, Zeman s Kúdelou to sledují z úkrytu

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Rozkládací sedačky nejen na každodenní spaní. Kterou si pořídíte?

    Rozkládací sedačky nejen na každodenní spaní. Kterou si pořídíte?

    Další doporučené recepty:

    Rybízová buchta s čokoládou
    Rybízová buchta s čokoládou
    Rybízová marmeláda
    Rybízová marmeláda
    Rybízová marmeláda II.
    Rybízová marmeláda II.
    Rybízová šťáva za studena
    Rybízová šťáva za studena
    Rybízové víno II.
    Rybízové víno II.
    Rybízovo-angreštový koláč
    Rybízovo-angreštový koláč
    • Recepty.cz
    • Rybízová pěna
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí