Vepřové kari

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky. Na másle osmažíme nasekanou cibulku, přidáme utřený česnek, ocet a citrónovou šťávu a pražíme.
2
Po chvilce přidáme maso a necháme je zhnědnout. Osolíme a okořeníme, podlijeme a dusíme do měkka.
3
Doděláme ve vyhřáté troubě. Podle chuti můžeme i přisladit.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • SetDriver
    SetDriver |

    12. 5. 2014 13:52

    Jídlo je moc dobré, respektive klasické indické. Nepálivé curry by bylo jako čokoláda bez cukru

  • anonym
    anonym |

    27. 4. 2014 08:26

    dnes to skusim uvarit a uvidim :-P

  • iveta
    iveta |

    17. 3. 2013 22:10

    http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=24757914 :-*

  • RauM
    RauM |

    17. 3. 2013 17:04

    Mě naopak chutnalo velice, ovšem upravila jsem poměr některých surovin a "stáhla" pálivost, takže výsledek byl super

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    16. 5. 2012 16:54

    Tak tohle jídlo nám moc nechutnalo. Je velmi pálivé, ale až natolik, že ostrost přehluší úplně všechny ostatní ingredience. Možná někomu, kdo má rád opravdu pálivá jídla to bude vyhovovat, my jsme cítili jenom to, že je to hrozně ostré a to bylo všechno. Pokud nejste vysloveně milovníci ostrého jídla, doporučuji dávku pálivých ingrediencí snížit minimálně o třetinu.

Abecední seznam: