Čínské nudle s masem a žampióny

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 15
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: myfca

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g kuřecí maso nebo vepřové
    • 1
      balení zelenina
    • 1
      plechovka nákládané žampiony malá
    • sojová omáčka
    • 2
      kostka čínské nudle

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi osmahneme maso, přidáme zeleninu a žampióny a zakapeme sojovou omáčkou, přidáme asi 4 lžíce vody a necháme chvilku dusit. Mezitím uvaříme nudle, scedíme a přidáme k masu se zeleninou a žampióny, celou směs ještě chvilku osmahneme a zakapeme ještě jednou podle chuti sojovou omáčkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Switch
    Switch |

    4. 2. 2016 20:27

    Rychlé, snadné, chutné jídlo. Pro zpestření jsem přidal ještě lžičkou chilli omáčky, aby to mělo jemný pálivý "ocásek". Recept doporučuji pro toho, kdo nemá zrovna čas na náročné kulinářské výkony.

  • slečna Klára
    slečna Klára |

    5. 6. 2014 17:17

    Čínskou zeleninu (balenou a mraženou) jsem si přidala do rýže a myslela jsem, že ji v sobě dlouho neudržím :-$ . Ještě teď, když si vzpomenu na chuť se mi dělá nevolno :-X :'( :-$ .FUJ!!!!! P.S.:Čínská zelenina je výborná, ale musí být čerstvá 8-) .

  • Suchousinka
    Suchousinka |

    10. 10. 2011 15:08

    tak hotovo a je to mooooooc dobré,dávám 1 :-)

  • Suchousinka
    Suchousinka |

    10. 10. 2011 13:30

    Vypadá to moc dobře,jdu to vyzkoušet. Nudle s kuřecím a zeleninou to jáááá můůůůžu :-\

  • Adam
    Adam |

    3. 12. 2010 14:23

    Perfektní jednoduchý recept. Místo zeleniny jsem dal na hrubo nakrájenou cibuli, nakrájenou půlku čínského zelí, zalil vodou tak, že byla celá směs pod vodou. Nechal vydusit a pak jsem přidal nudle. Luxusní pochutnání. Akorát to trvá trochu déle. 8-)

  • michaela salayova
    michaela salayova |

    24. 10. 2009 15:07

    vyskousim to ale vypadato vyborne

  • DAVID
    DAVID |

    10. 1. 2008 12:50

    JSOU MOC DOBRY, ALE S TROCHOU CITRONKY A TROCHOU VINA JSOU JESTE LEPSI

  • fgfhfgf
    fgfhfgf |

    6. 7. 2007 16:39

    jhggvxcgjgh gjhfjtz dhrf vnuht ztrttuth thf ztjfv giktitutn vgdmgmhfbhh jmcjhf ,,zhfbcgcggcfufhvg cgfhfzfhgbgfhght gngjgnzhg,hghfzgjhbg fhgh gzhfb vhf.

  • Lenka
    Lenka |

    1. 3. 2007 13:27

    Dělala jsem tento recept už po třeti a je opravdu vyborny.

  • Anonym
    Anonym |

    25. 10. 2006 16:41

    Ahoj, nevím, jak to tady funguje, ale doufám, že mi poradíte. Mám taky problém s pečením čínských nudlí - konkrétně mám na mysli rýžové. Uvařím je taky tři minutky, scedím, propláchnu studenou vodou, ale na pánvičce (pořádně rozpálené) se mi taky neosmahnou a navíc se zpečou. Můžete mi poradit? Děkuji

  • caribou
    caribou |

    28. 8. 2006 14:32

    Tak jsem je dělala znova, byly lepší, osmahly se, už je to v pořádku :-) přidala jsem buráky - SUPER !!!

  • caribou
    caribou |

    25. 8. 2006 19:33

    Já jsem měla před týdnem na OAMF Trutnov poprvé v životě čísnké nudle a luxus. Tak jsem to dneska zkusila taky. Jen nudle, kuřecí maso na malililičké kostičky, mrkev a mistička čínské směsi. Povařila jsem tři minutky nudle a potom přidala na pánvičku se směsí, ale nudle se mi vůbec neosmahly :((( Nevím proč... přesto to bylo super jídlo, no, ale nudle nebyly osmažené.

  • renata pohurska
    renata pohurska |

    15. 4. 2006 08:19

    dnes budu pripravovat toto jidlo k obedu dam vedet, jak jsme dopadli. vypada to fantasticky a jednoduse.

  • Venca
    Venca |

    23. 3. 2006 03:55

    Jednoznačně nejlepší jsou nudle společnosti LCT, zkoušel jsem všechny možné ale tohle je vítěz :)www.cinskenudle.cz

  • Tam
    Tam |

    9. 2. 2006 17:06

    Prosím nevíte ,jake jsou nejlepší čínské nudle?

  • Petra
    Petra |

    8. 2. 2006 15:55

    Jeste jsem to trochu zakapala citronem.Jinak je to dobré

  • Jana
    Jana |

    24. 1. 2006 10:53

    Já je dělám také moc ráda,jen je ke konci ještě trošku přisladím..

  • Lukáš
    Lukáš |

    5. 1. 2006 21:30

    Ja je dělám právě teď,chutnají nejlépe,jsou zdravé a k tomu?jak už je zminěno, jsou taktéž levné....

  • Kačka
    Kačka |

    5. 1. 2006 16:42

    vypadá to dobře, já dělám nudle jen se zeleninou (přibližně stejné množství zelí, pórku a mrkve - nastrouhat či nakrájet najemno a vysmažovat na trošičce tuku, stále míchat a mezitím si nechám pár minut nabobtnat :-) čínské nudle a scezené je přidám k zelenině, dochucuju už jen vegetou.

  • Klari
    Klari |

    12. 12. 2005 18:12

    určitě je zkusím.vypadají dost dobře...

  • Dagmar Holubcová
    Dagmar Holubcová |

    11. 7. 2005 16:12

    U nás je tohle jídlo taky oblíbené, ingredience lze ubrat a přidat podle chuti, už jsem to dělala i bez masa a taky jsme si šmakovali. S tím červeným vínem to je dobrý tip, určitě vyzkouším.

  • HANKA LINHART
    HANKA LINHART |

    3. 7. 2005 10:13

    Je to fantasticke,nechapu proc to jeste nikdo nezkusil.Netrva to dlouho,je to levne,vsichni co znam,tak si to pochvalovali,a celkem bych to vsem vrele doporucila.Je to i tak nejak dietni. HANKA. --AUSTRALIA.--

  • HANKA LINHART
    HANKA LINHART |

    16. 6. 2005 03:48

    Cinske nudle jde take udelat s OYSTER SAUCE.Je to vynikajici.Potrebujete:600gr Hokkien noodles[cinske predvarene nudle] 1cervenou kapii,1 zelenou kapii,6 vrsku[zelenych shalotky] 2-3 lzice oyster sauce.[kdo ma rad jidlo pikantnejsi,tak si muze dat vice] 3 stredne velke mrkve,2 sklenky vody,sul olej pepr. POSTUP:Na trosce oleje zpenime na vetsim struhadle nakrajenou mrkev,[na nudlicky]Pridame nudle,vodu a nechame projit varem,jenom,aby se nudle oddelili od sebe.Potom dat oyster sauce,na kosticky nakrajenou kapii,sul pepr a na konec shalotku.[ze sikma nakrajenou]Podavame s kuretem. Dobrou chut. HANKA-AUSTRALIA.

  • Beruška
    Beruška |

    6. 6. 2005 16:14

    Mňam.Doporučuji podusit v troše vína.:)