• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Vepřové koleno mňam
    Napište svůj komentář k receptu

    Vepřové koleno mňam

    autor: Věra z DC
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 10
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Vepřové koleno mňam
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • vepřové koleno
      • francouzská hořčice
      • pivo
      • česnek
      • sůl
      • cibule

    Postup přípravy receptu

    1
    Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme kašičkou a necháme 1 den v lednici.
    2
    Druhý den srolujeme, převážeme a pečeme na cibuli. Podléváme pivem a vodou. Podáváme se zelím a s brambory.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Vepřové koleno marinované

    Vepřové koleno marinované

    Pečené vepřové koleno

    Pečené vepřové koleno

    Vepřové koleno v zelí

    Vepřové koleno v zelí

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Zdeněk Kratochvíl
      Zdeněk Kratochvíl | 2. 12. 2007 06:12

      Dělám koleno i s plnotučnou hořčicí, grilovacím kořením, tymiánem,rozmarýnem.Pivo nesmí chybět na podlívání.Vynikající.

    • Pavol Dian
      Pavol Dian | 1. 9. 2006 10:46

      Vyskúšal som to a bolo to vynikajúce. Pripravil som to z krkovičky a zabalil som tam tenké pláky oravskej slaninky. Je to skutočne "mňam"!

    • Honza Kunc
      Honza Kunc | 13. 7. 2006 04:23

      Vynikající, dělám koleno už dlouho jako roládu, dá se zevnitř potřít čímkoliv dle chuti. Do kolena ještě zabalím slaninu, domácí klobásku, uzený bůček, prostě na co je chuť. Peču v remosce, kůžička je zlatá a přitom neztvrdne.

    • Jitka Malinová
      Jitka Malinová | 16. 3. 2006 10:34

      Pro Jana, kolemo můžete péct i s kostí, ale chce to trpělivost, černého piva moc nedávejte, je hodně hořké, světlé je lepší, zato cibulí nemusíte šetřit. Hořčici dejte jakou máte rád, já dávám plnotučnou, nebo nemusí být žádná. Přikryté se peče (dusí ) asi 2 hod., v průběhu můžete kůži nakrojit, důležité je stále podlévat, aby se maso a kůže nevysušily. Ke konci se peče odkryté. Že je to hotové poznáte tak, že to odpadá od kosti. Přeji hodně úspěchů.

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 4. 3. 2006 15:02

      Já bych ho napřed trochu povařila (asi půl hoďky ) s kořením a cibulí. Hlavně proto, aby kůže při pečení neztvrdla, ráda to dělá. Pak bych ji ( tu kůži) ozdobně na povrchu nakrájela, vetřela koření a teprve pekla. Ale někdo může mít jiný názor...

    • Jan Gajdošík
      Jan Gajdošík | 3. 3. 2006 19:44

      Prosím o radu..když bych chtěl to koleno peci celé i s kostí a na černém pivu,rád bych věděl co a jak.kdo poradí?děkuji,student hotelové školy

    • František
      František | 9. 2. 2006 12:28

      Tak jsem konečně našel něco,co mě zaujalo.Bude to z bůčku a na grilu.Dám vědět jak to dopadlo.

    • VLADIMÍR BUCHTA
      VLADIMÍR BUCHTA | 27. 1. 2006 12:59

      VÝBORNÉ-MOŽNO PŘIPRAVIT I Z KRKOVIČKY!S BRAMBOR.ŠPALÍČKY-NEMÁ TO CHYBU!

    • Anonym
      Anonym | 22. 1. 2006 13:20

      Znám, místo francouzské hořčice používám kremžskou. Vynikající!

    • Josef Vaněk
      Josef Vaněk | 11. 12. 2005 09:10

      Opravdu něco pro gurmány, výborná chuť.Doporučuji všem komu nevadí trochu pikantní chuť.Já jsem přidal ještě špetku jalovce a provensálského koření.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
    Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Francouzská hořčice Pivo Sůl Vepřové koleno
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Tatarská pomazánka na topinky

    Tatarská pomazánka na topinky

    Vávrovo pečené kuře s bramborami

    Vávrovo pečené kuře s bramborami

    Čokoládový Baileys

    Čokoládový Baileys

    Čokoládový dort IV.

    Čokoládový dort IV.

    Jogurtová bábovka s pudinkem II.

    Jogurtová bábovka s pudinkem II.

    Kotlety na šlehačce

    Kotlety na šlehačce

    Falešný tatarák z junioru

    Falešný tatarák z junioru

    Ostružinový řez

    Ostružinový řez

    Kulaté kynuté knedlíky - příloha

    Kulaté kynuté knedlíky - příloha

    Doporučujeme

    20 minut
    Sedlácký salát

    Sedlácký salát

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    36
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína
    32
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka
    28
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny
    26
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    26
    Francouzský jablkový koláč
    Francouzský jablkový…

    Zajímavé články

    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Dcera Gotta si vyslechla krutý ortel lékařů: ZNIČENÁ JÁTRA!

    Dcera Gotta si vyslechla krutý ortel lékařů: ZNIČENÁ JÁTRA!

    AHA.cz Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    AHA.cz Deník Aha! 25.1.2021

    Deník Aha! 25.1.2021

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Ženy.cz Nejoblíbenější zimní vzor? Kostka ve stylu lumbersexuálů i chalupářů!

    Nejoblíbenější zimní vzor? Kostka ve stylu lumbersexuálů i chalupářů!

    Maminka.cz Na věku nezáleží, otěhotním i ve 40! Jaké jsou další největší mýty o neplodnosti?

    Na věku nezáleží, otěhotním i ve 40! Jaké jsou další největší mýty o neplodnosti?

    E15.cz Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    Další doporučené recepty:

    Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
    Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
    Vepřové kari
    Vepřové kari
    Vepřové koleno marinované
    Vepřové koleno marinované
    Vepřové koleno na černém pivě
    Vepřové koleno na černém pivě
    Vepřové koleno v zelí
    Vepřové koleno v zelí
    Vepřové kostičky k pivu
    Vepřové kostičky k pivu
    • Recepty.cz
    • Vepřové koleno mňam
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí