• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Vepřové koleno mňam
    Napište svůj komentář k receptu

    Vepřové koleno mňam

    autor: Věra z DC
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 10
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Vepřové koleno mňam
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • vepřové koleno
      • francouzská hořčice
      • pivo
      • česnek
      • sůl
      • cibule

    Postup přípravy receptu

    1
    Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme kašičkou a necháme 1 den v lednici.
    2
    Druhý den srolujeme, převážeme a pečeme na cibuli. Podléváme pivem a vodou. Podáváme se zelím a s brambory.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Vepřové koleno marinované

    Vepřové koleno marinované

    Pečené vepřové koleno

    Pečené vepřové koleno

    Vepřové koleno v zelí

    Vepřové koleno v zelí

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Zdeněk Kratochvíl
      Zdeněk Kratochvíl | 2. 12. 2007 06:12

      Dělám koleno i s plnotučnou hořčicí, grilovacím kořením, tymiánem,rozmarýnem.Pivo nesmí chybět na podlívání.Vynikající.

    • Pavol Dian
      Pavol Dian | 1. 9. 2006 10:46

      Vyskúšal som to a bolo to vynikajúce. Pripravil som to z krkovičky a zabalil som tam tenké pláky oravskej slaninky. Je to skutočne "mňam"!

    • Honza Kunc
      Honza Kunc | 13. 7. 2006 04:23

      Vynikající, dělám koleno už dlouho jako roládu, dá se zevnitř potřít čímkoliv dle chuti. Do kolena ještě zabalím slaninu, domácí klobásku, uzený bůček, prostě na co je chuť. Peču v remosce, kůžička je zlatá a přitom neztvrdne.

    • Jitka Malinová
      Jitka Malinová | 16. 3. 2006 10:34

      Pro Jana, kolemo můžete péct i s kostí, ale chce to trpělivost, černého piva moc nedávejte, je hodně hořké, světlé je lepší, zato cibulí nemusíte šetřit. Hořčici dejte jakou máte rád, já dávám plnotučnou, nebo nemusí být žádná. Přikryté se peče (dusí ) asi 2 hod., v průběhu můžete kůži nakrojit, důležité je stále podlévat, aby se maso a kůže nevysušily. Ke konci se peče odkryté. Že je to hotové poznáte tak, že to odpadá od kosti. Přeji hodně úspěchů.

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 4. 3. 2006 15:02

      Já bych ho napřed trochu povařila (asi půl hoďky ) s kořením a cibulí. Hlavně proto, aby kůže při pečení neztvrdla, ráda to dělá. Pak bych ji ( tu kůži) ozdobně na povrchu nakrájela, vetřela koření a teprve pekla. Ale někdo může mít jiný názor...

    • Jan Gajdošík
      Jan Gajdošík | 3. 3. 2006 19:44

      Prosím o radu..když bych chtěl to koleno peci celé i s kostí a na černém pivu,rád bych věděl co a jak.kdo poradí?děkuji,student hotelové školy

    • František
      František | 9. 2. 2006 12:28

      Tak jsem konečně našel něco,co mě zaujalo.Bude to z bůčku a na grilu.Dám vědět jak to dopadlo.

    • VLADIMÍR BUCHTA
      VLADIMÍR BUCHTA | 27. 1. 2006 12:59

      VÝBORNÉ-MOŽNO PŘIPRAVIT I Z KRKOVIČKY!S BRAMBOR.ŠPALÍČKY-NEMÁ TO CHYBU!

    • Anonym
      Anonym | 22. 1. 2006 13:20

      Znám, místo francouzské hořčice používám kremžskou. Vynikající!

    • Josef Vaněk
      Josef Vaněk | 11. 12. 2005 09:10

      Opravdu něco pro gurmány, výborná chuť.Doporučuji všem komu nevadí trochu pikantní chuť.Já jsem přidal ještě špetku jalovce a provensálského koření.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
    Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Francouzská hořčice Pivo Sůl Vepřové koleno
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Malínský špaček od sestry Ireny

    Malínský špaček od sestry Ireny

    Bramborový salát s okurkou

    Bramborový salát s okurkou

    Jidášky našich babiček

    Jidášky našich babiček

    Rakouský bramborový salát

    Rakouský bramborový salát

    Kuřecí křidélka - ideální na párty

    Kuřecí křidélka - ideální na párty

    Sladká rýže s jahodami

    Sladká rýže s jahodami

    Campari Orange Passion

    Campari Orange Passion

    Česnekovo-houbové maso zapečené s bramborem a smetanou

    Česnekovo-houbové maso zapečené s…

    Špecle s fazolkami

    Špecle s fazolkami

    Doporučujeme

    50 minut
    Kulajda

    Kulajda

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    45
    Domácí chléb bez hnětení
    Domácí chléb bez hnětení
    36
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    29
    Palačinky
    Palačinky
    25
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    23
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka

    Zajímavé články

    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře: Vynikající přílohu proslavil film Slavnosti sněženek
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře:…
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s domácí kaší
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste…
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez zbytečných éček
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez…

    Sledujte nás

    AHA.cz Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

    Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

    AHA.cz Tolik brala Jurinová na Nově! O tom může Borhyová jen snít

    Tolik brala Jurinová na Nově! O tom může Borhyová jen snít

    AHA.cz Deník Aha! 16.1.2021

    Deník Aha! 16.1.2021

    Dáma.cz Pyšná princezna: Láska na place i zásahy komunistů. Jaké bylo natáčení?

    Pyšná princezna: Láska na place i zásahy komunistů. Jaké bylo natáčení?

    Dáma.cz John Lennon by oslavil 80: Slavný Brouk vyrůstal bez rodičů a byl hrubý k ženám

    John Lennon by oslavil 80: Slavný Brouk vyrůstal bez rodičů a byl hrubý k ženám

    Ženy.cz 3 největší trendy v manikúře pro rok 2021! Inspirujte se

    3 největší trendy v manikúře pro rok 2021! Inspirujte se

    Maminka.cz Zimní děti versus ty letní: Datum narození ovlivňuje zdraví i charakter

    Zimní děti versus ty letní: Datum narození ovlivňuje zdraví i charakter

    Reflex.cz To nejhorší na špatném rezervačním systému a čachrech s vakcínou: Nikoho už to nepřekvapuje!

    To nejhorší na špatném rezervačním systému a čachrech s vakcínou: Nikoho už to nepřekvapuje!

    E15.cz OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    Abecedazahrady Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Další doporučené recepty:

    Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
    Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
    Vepřové kari
    Vepřové kari
    Vepřové koleno marinované
    Vepřové koleno marinované
    Vepřové koleno na černém pivě
    Vepřové koleno na černém pivě
    Vepřové koleno v zelí
    Vepřové koleno v zelí
    Vepřové kostičky k pivu
    Vepřové kostičky k pivu
    • Recepty.cz
    • Vepřové koleno mňam
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí