Vepřové koleno v zelí

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kolena rozsekneme na porce, vložíme do vody, osolíme, přidáme kmín a uvaříme do měkka.
2
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme zelí, podlijeme vývarem z kolen, přisolíme a 20 min. podusíme.
3
Měkká kolena vyjmeme z vývaru, vykostíme. Do zapékací mísy rozložíme zelí, na ni položíme kusy masa z kolen a obložíme na kolečka nakrájenou klobásou. Zapečeme v troubě.
4
Podáváme s chlebem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Klobása Kmín Kysané zelí Olej Sůl Vepřové koleno
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: