• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Hovězí na houbách II.
    Napište svůj komentář k receptu

    Hovězí na houbách II.

    autor: Vlastina
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 87
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Hovězí na houbách II.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 4
        plátek hovězí maso
      • 1
        špetka sůl
      • 1
        špetka pepř mletý
      • 4
        lžíce rostlinný olej nebo sádlo
      • 1
        ks cibule velká
      • 1
        špetka paprika - sladká
      • vepřový vývar nebo z masoxu
      • 250
        g houby čerstvé nebo mražené
      • 0,25
        l zakysaná smetana
      • 1
        lžička hladká mouka

    Postup přípravy receptu

    1
    Plátky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na tuku. Vyjmeme a do tuku po mase přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do růžova. Zaprášíme paprikou, přilijeme trochu vývaru, provaříme a přidáme zpět opečené plátky masa a dusíme za občasného podlévání vývarem témeř do měkka. Potom přidáme na plátky nakrájemé houby (podle chuti opepříme a dosolíme) a dusíme, až je maso i houby měkké. Nakonec zalijeme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali lžičku mouky a ještě několik minut povaříme. Podáváme s těstovinami nebo knedlíky.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Hovězí na houbách

    Hovězí na houbách

    Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

    Hovězí na houbách s kořenovou…

    Hovězí líčka na houbách

    Hovězí líčka na houbách

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Moniq | 8. 12. 2020 13:16

      Dnes jsem vyzkoušela se sušenými houbami a bylo to perfektní ?.

    • dopal69
      dopal69 | 6. 1. 2016 22:33

      Fajn recept, trošku jiný postup než jsem zvyklý ale bylo to výborné. :-) :-D

    • Janina
      Janina | 1. 11. 2014 13:06

      Myslím,že každý máme jinou chuť,ale v závěru z toho j hovězí na houác a to je podstatné a co se týká poznámek PROSTŘENO tak se někdy divím,co tam ty lidi chtějí - vařt,pochutnat si,lést někomu po bytě,poznat něco nového nebo jim jde o prachy,někdy je to trapné až ostudné.Pa a dobrou chuť ať je to u čehokoliv c se vám podaří.

    • Jana
      Jana | 6. 10. 2014 19:54

      Nemam doma kysanou smetanu,nepokazim to kdyz tam dam bily jogurt? Diky :-)

    • petrsved
      petrsved | 12. 7. 2014 14:06

      :-D někteří ,co zde plkají asi byli v Prostřeno :'( X lidí X chutí i názoru 8-)

    • majkela03 | 12. 1. 2014 11:05

      Doporučuji plátky masa potřít hořčicí,pak je to luxus! ;-)

    • Martin
      Martin | 24. 7. 2013 00:31

      Ty jsi hlupák

    • Veru_Recepty
      Veru_Recepty | 11. 6. 2013 14:13

      ozkoušeno s domácími nakládanými houbami, bez papriky a s rýží jako přílohou a jasná 1, velmi dobré!

    • Jaarynn
      Jaarynn | 1. 6. 2013 12:37

      dnes jsem to dělal, nedal jsem tam tu papriku..... DOBRÉ

    • Jana
      Jana | 31. 5. 2013 08:27

      Pochybuji,že by autor fotky knedlíky kupoval,vaří rád a knedlíky umí taky.Fotky má i u knedlíků.Co umíte vy :-\ ?

    • hanimira | 5. 12. 2012 12:21

      dělala jsem dle receptu a bylo to mňam mňam

    • Pavlík
      Pavlík | 4. 11. 2012 08:47

      Ty kupované knedlíky na fotce - hm...zaručené kuchařské umění... :-)

    • .....
      ..... | 12. 10. 2012 19:07

      Máš snad něco proti Moravákům?!... A jestli sis nevšiml/a, tak v receptu nestojí Hovězí s houbovou omáčkou... Si to dělej podle svého... když to chutná dobře, nechápu reakce jako jsou tvoje... ty trapné...

    • anonym
      anonym | 10. 5. 2011 15:59

      Prestante prudit, bud vam to chutna a nebo ne. Jestli ne, napiste lepsi recept nebo mlcte!

    • Nora
      Nora | 8. 4. 2011 11:00

      Jestli je to podle pani Vencove tak to nikdy nema chybu...

    • zuzkz
      zuzkz | 19. 3. 2011 17:58

      je to vyborné ale po dovaření jsem tam přidala jednu tatra mliko neslazené,je to více omáčkové a jemnější,a vymechala jse,m tu papriku

    • MartikK
      MartikK | 11. 3. 2011 16:04

      Moc dobré, hlavně pokud necháte rozležet do druhého dne.

    • recepty73
      recepty73 | 16. 1. 2011 09:29

      Ikdyž jsem dal jen špetku papriky,vadila mi tam.Dobré je do základu použít vysmaženou slaninu,jinak dobrý... ;-) .

    • ano šefe
      ano šefe | 11. 1. 2011 12:08

      tak takhle se vaří tak na moravě ale do hub papriku to si snad děláte p....

    • ano šefe
      ano šefe | 11. 1. 2011 12:07

      do houbové omáčky papriku??? :-D

    • casi | 12. 11. 2010 11:51

      Výborné!!! Držela jsem se receptu a je to opravdu super! Hned si přidávám do oblíbených. Moc díky. ;-)

    • MARIE PÍSKAČOVÁ
      MARIE PÍSKAČOVÁ | 25. 10. 2010 08:37

      OPRAVDU VÝBORNÉ. MOC JSME SI POCHUTNALI, DOPORUČUJI VYZJKOUŠET :-) ;-)

    • marie
      marie | 23. 10. 2010 12:05

      výbornej recept opravdu to zkuste..masíščko tak tu hodku dusit aby bylo pekne mekoucky.jinak sme si pochutnaly a jako prilohu jsme zvolily ryzi. ;-)

    • Marcel Kuska
      Marcel Kuska | 17. 8. 2010 14:11

      Výborný recept,jen s cibulí jsem dal osmahnout rozmáčklý česnek,snítku rozmarýnu a bazalky.Nakonec jsem zahustil moukou rozpuštěnou v mléce.Vynikající pochoutka.Doporučuji.

    • Markéta Loudová
      Markéta Loudová | 29. 5. 2010 21:22

      Výborný recept,můžu jedině doporučit!Jen jsem dala houby sušené..

    • Petra Gabková
      Petra Gabková | 24. 5. 2010 12:17

      Skutečně báječná delikatesa. Děkuji za inspiraci.

    • Zuzana Chludilová
      Zuzana Chludilová | 18. 5. 2010 02:01

      Nemělo to chybu!Mňamka!

    • katerina melicharova
      katerina melicharova | 15. 3. 2010 22:08

      nejlepsi co jsem kdy ukuchtila. pritelovi to tak chutnalo ze o tom mluvil vsem kamaradum takze jsem to pro ne musela varit druhy den znovu :-))))

    • Zuzana Pilcová
      Zuzana Pilcová | 6. 2. 2010 13:04

      Dneska jsem dělala na oběd moji rodince a móc jim to chutnalo.Akorát jsem použila vepřové maso a 12% smetanu a byla to mňamka.Příště zkusím i z hovězího. Dávám velkou jedničku.

    • Helena Pawlasová
      Helena Pawlasová | 7. 12. 2009 17:33

      super recept, delala jsem hovezi na houbach poprve, a olizovali jsme se az za usima :) hodnotim 1

    • Michal P.
      Michal P. | 4. 12. 2009 09:05

      delal jsem to dneska s ryzi basmati a pridal jsem tam cervenou papriku, kterou jsem nasel v lednicce. zbylo mi trosku takze bude na veceri i zitra. vynikajici :-)

    • venyss venyss
      venyss venyss | 9. 8. 2009 14:43

      Helus, děkuji, příště to určitě zkusím, tak jak píšete :-)

    • helus helus
      helus helus | 9. 8. 2009 03:45

      Vennys, ja pri zahusťovaní s kyslou smotanou postupujem takto: Do misky si nalejem kyslú smotanu, dobre to metličkou rozmiešam s múkou a prilejem za stáleho miešania šťavu z vareného mäsa /resp. polievky ak robím napr. šošovicovú polievku nakyslo/, a poriadne to v miske metličkou rozmiešam. Až potom to za stáleho miešania nalejem do pripravovaného mäsa resp. polievky. Nestalo sa mi, aby sa vytvorili hrčky či iné nežiadúce útvary v pripravovanom pokrme.

    • Jitka Mezerová
      Jitka Mezerová | 29. 7. 2009 08:38

      Dávám za jedna! Nikdy jsem nic houbového nevařila, protože sama houby nemůžu. Odjížděla jsem ale na týden na dovolenou a chtěla jsem navařit příteli jídlo do zásoby. Tohle měl jako překvapení a moc mu to chutnalo, protože mi ještě ten den přišla pochvalná sms :-)

    • Amy -
      Amy - | 26. 7. 2009 09:42

      Kromě jiného se to dá vyřešit tak, že omáčku napřed okyselíte, například citrónem a pak za stálého míchání přilijete sladkou smetanu nebo šlehačku. Ta má kvůli nižšímu obsahu bílkovin mnohem menší náchylnost ke srážení a mimo to, to co se dnes vydává v mnoha případech za kysanou smetanu, nemá s kysanou smetanou mnoho společného. Smetana má sestávat zejména z emulgovaného tuku. Pokud jste koupila například "smetanu light" , koupila jste v podstatě odtučněné kyselé mléko. Není divu, že se něco takového v omáčce srazí.

    • venyss venyss
      venyss venyss | 25. 7. 2009 14:38

      Konečně jsem také vyzkoušela. Musím říct, že to byla vynikající omáčka!!!! Dělala jsem s rýží. Jen bych se chtěla zeptat, jak docílit toho,aby se z kysané smetany neudělali pucíčky v omáčce. Zašlehávala jsem to přitom metličkou.1*.

    • marie mateju
      marie mateju | 4. 7. 2009 14:35

      vynikající,měli jsme dnes k obídku.Jasná 1.

    • Jana Řezníčková
      Jana Řezníčková | 23. 3. 2009 07:15

      Uvařila jsem v sobotu k obědu z hovězího předního a musím chválit ! K tomu jsme měli bramborové knedlíky a nemělo to chybu! Ještě zbylo na dnešek.... Určitě budu vařit pravidelně! Díky za výborný recept.

    • Petra Ondřejičková
      Petra Ondřejičková | 8. 3. 2009 11:40

      Uzasny recept, moc dekuji autorce...

    • Barien M
      Barien M | 8. 3. 2009 11:27

      Opět u nás slavil úspěch, tentokrát s hovězím...

    • Zora Stříbrná
      Zora Stříbrná | 26. 2. 2009 14:08

      Dnes jsem dělala a opravdu moc dobrý recept, dělala jsem dvojitou dávku, je nás moc :-) a ´myslím, že klukům bude moc a moc chutnat. Děkuji autorce, jednoduché a vynikající!

    • Jiřina Čechová
      Jiřina Čechová | 21. 2. 2009 20:10

      Mám zrovna koupené masíčko, tak to zítra vyzkouším. zní to moc dobře. Jinak ke komnetáři paní veroniky - já mám od vánoc papiňák a nedám na něj dopustit....mamaso je za 40 min. úplně měkké

    • Martina Voldánová
      Martina Voldánová | 21. 2. 2009 12:32

      Teď jsme tu dobrotu dojedli. Bylo to vynikající až tak, že se mi můj přítel sám nabídl, že umyje nádobí. Dávám velikou 1*

    • Bara Prchalova
      Bara Prchalova | 20. 2. 2009 17:40

      Vynikající - musela jsem bránit vlastním tělem, abych to sama nesnědla, než přijde manžel z práce :-D dávám 1

    • Lucie Sobotková
      Lucie Sobotková | 5. 2. 2009 12:30

      Vynikající, dělala jsem dnes poprvé a je to lahoda

    • Di -
      Di - | 5. 2. 2009 07:20

      Veroniko, hovězí plátky nebo kostky dusím hóóódně pomalu. To znamená na nejmenší možný výkon vařiče, aby tekutina jen tak trochu bublala. A pak musíte vydržet až do konce, to znamená 2 hodiny i více. Ale jak píše Terezka, s některým masem nenaděláte nic, i kdybyste ho rozdupala!

    • Tereza J.
      Tereza J. | 5. 2. 2009 07:00

      Veronika, možno chyba bola iba v tom, že ste mäso zle narezali, mäso musíte krájať vždy priečne cez vlákno, aby ste rozrezali svalové vlákna. Možno nie je chyba vo vašej práci, ale išlo o mäso zo starej dojnice. Keď kupujete hovädzie mäso, kupujte mäso z býčka, je chutnejšie a nebude staré. A s tým pripálením si nič nerobte, každému sa to už stalo:))) Kúpte si kuchynské minútky a vždy si ich natiahnite. Zvonenie vám nedá zabudnúť. Držím palce, nech to najbližšie vyjde lepšie:)))

    • Veronika Vařeková
      Veronika Vařeková | 4. 2. 2009 22:20

      Lidičky pomoc...vůbec se mi to nepovedlo. Koupila jsem hovězí roštěnou a dusila asi 2h, pořád to bylo jako žvýkačka...pak na chvilku odběhla, voda se mi mezitím kompletně vypařila a to byl konec...spálený hrnec a jídlo zkažené...ach jo...kde byla chyba?

    • Lucie F.
      Lucie F. | 13. 12. 2008 18:01

      Prave jsem dovarila as je to vyborne!

    • Jana Řezníčková
      Jana Řezníčková | 4. 11. 2008 08:57

      Hovězí maso na houbách, to je klasická dobrota a teď není zapotřebí ani dávat žampiony z konzervy, když roste tolik krásných suchohřibů!!! Aspoň u nás na Vysočině. Je to nádhera - procházka v lese a k tomu houbičky, perfektní !!:))

    • Monika Š.
      Monika Š. | 1. 11. 2008 12:27

      Taky bych chtěla někdy vymyslet tak jednoduchý recept a přitom je to tak výtečný pokrm :) Použila jsem žampióny z kozervy a fakt výborné s těstovinami.

    • Michaela Ferjani
      Michaela Ferjani | 13. 9. 2008 16:23

      Vynikající recept, na manželovo přání jsem ho dělala minulý týden hned 2x :-)

    • Lenka S.
      Lenka S. | 15. 8. 2008 12:02

      Recept vypadá velice dobře,tak to zkusím dnes k večeři. Zakysanou smetanu používám ráda, tak ji určitě nevynechám.

    • Martina Kratochvílová
      Martina Kratochvílová | 12. 8. 2008 13:23

      Výborné, úžasný koncert chutí.

    • Jitka Hrubanova
      Jitka Hrubanova | 11. 7. 2008 14:19

      Absolutní delikatesa. držela jsem se receptu a tentokrát chválil i manžel, který chválí pouze vyjímečně.

    • Barien
      Barien | 14. 6. 2008 11:55

      Mňam, dělala jsem poprvé a hned se povedlo. Akorát jsem dělala z vepřového a ne hovězího.

    • Zdenka Korábová
      Zdenka Korábová | 15. 2. 2008 17:38

      Hovězí na houbách mám moc ráda, dělám vždy větší mnozství a nedávám papriku, ale divoké koření a slaninu, jeden den s rýží a na podruhé přidám smetanu a přílohu houskový knedlík a nebo rýži. Čili pokračovací jídlo.

    • jana stastna
      jana stastna | 15. 2. 2008 14:27

      jen tu smetanu jsem nedala a bylo to super.

    • Michael Pošta
      Michael Pošta | 12. 1. 2008 22:50

      Ja sem jeste pridal trosku kminu a smetany dal mene.

    • Ájka
      Ájka | 11. 10. 2007 16:56

      dneska jsem za naším barákem našla velkýho praváka a přemýšlela, jak ho zpracovat, takže dneska bude k večeři s vepřovou kotletou podle tohoto receptu

    • Gábina Chotašová
      Gábina Chotašová | 31. 8. 2007 21:53

      Vařila jsem maso se žampiony v tlakáči asi 50 minut a výsledkem bylo měkunké masíčko a výborná omáčka. Nedávala jsem kysanou smetanu, zahustila jsem pouze mouku. Příloha byla rýže, fakt mňamka.

    • hana Valentová
      hana Valentová | 20. 8. 2007 19:46

      Píšu sice trochu se zpožděním, ale oběd se povedl, dala jsem i zakysanou smetanu, ale upřímně by to bylo lepší asi bez ní, alei tak to byla samozřejmě mňamka.

    • hana Valentová
      hana Valentová | 18. 8. 2007 11:30

      masenko se k sobotnímu obědu už dělá, jen nevím, zda si troufnu na tu zakysanou smetanu...

    • Kacci
      Kacci | 22. 2. 2007 18:12

      moc moc dobre,taky jsem to delala s zampiony a priloha byla ryze.

    • skriatok
      skriatok | 19. 2. 2007 15:30

      ja davam sladkou smetanu a horcici,a le miluju to jidlo!! jen mit vic hub.. v praze jich kolem panelaku moc nesezbiram a v lese se zahadne schovavaj :)))

    • Tereza Martínková
      Tereza Martínková | 28. 9. 2006 21:11

      Móóóc dobré!!Jen jsem místo hovězího masa použila vepřové a do smetany přidala nasekanou pažitku....měli jsme s rýží dnes k obědu a rodinka se olizovala až za ušima:-))Díky!

    • Lucie Hirtova
      Lucie Hirtova | 4. 7. 2006 02:00

      Ja trosku recept pozmenila, nebot jsem mela k dispozici jen kureci prsa a taky jsem pouzila houbovy bujon misto masoxu. Vysledek - vyborna basta! :-) Diky za recept!

    • Michaela Atherton
      Michaela Atherton | 15. 6. 2006 14:59

      Mela jsem plechovku hub v kremove omacce, tak jsem je pouzila a nedavala jsem uz smetanu. Osobne se po houbach muzu utlouct a jim je skoro obden, tudiz tento recept je neco pro me. Jako prilohu jsem pouzila ryzi a opravdu jsem si pochutnala. Davam za 1!

    • Misa K.
      Misa K. | 11. 6. 2006 16:46

      Mela jsem jen mrazene houby. takze jsem je podusila na osmahle cibulce a papriku, vyvar a osmahle maso pridala na ne. Bylo to vynikajici, rychle a "eintopf".

    • Anna Valentova
      Anna Valentova | 10. 6. 2006 21:34

      Moc dobrý jídlo , já kombinuju sušené houby se žampiony,a přílohu vařím rýži.

    • Aja
      Aja | 8. 6. 2006 22:40

      dělám stejným způsobem, ale ne z hovězího, ale z plátků vepřové krkovičky, je to ještě lepší

    • Anonym
      Anonym | 8. 6. 2006 22:39

      moc dobré i se žampiony

    • Pískle
      Pískle | 7. 6. 2006 12:09

      Už se mi zbýhají sliny...... Díky za tip.

    • Zuzka
      Zuzka | 8. 10. 2005 11:22

      Pro Áju: Vůbec nevadí, že ty houby jsou už podušené na tuku, jen stačí pak dát o trošku méně tuku pod maso.

    • Fleur
      Fleur | 4. 10. 2005 19:35

      Tohle jídlo znám a moc nám chutná, dávám ještě do smetany nasekanou pažitku

    • Aja
      Aja | 4. 10. 2005 19:34

      Mohu dát houby mražené udušené na tuku? Prosím odpovězte! Děkuji

    • Anonym
      Anonym | 4. 10. 2005 19:33

      Nedávají se tam ty houby moc pozdě? Jsou měkké?!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
    Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Houby Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vepřový vývar Zakysaná smetana
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Pečená zelenina

    Pečená zelenina

    Pizza - základní těsto

    Pizza - základní těsto

    Jednoduchý grenadýrmarš

    Jednoduchý grenadýrmarš

    Ovocný dort s želé

    Ovocný dort s želé

    Slané cukroví

    Slané cukroví

    Slaný koláč z listového těsta

    Slaný koláč z listového těsta

    Čokoládové suflé bez lepku

    Čokoládové suflé bez lepku

    Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

    Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

    Španělská paella krok za krokem

    Španělská paella krok za krokem

    Doporučujeme

    60 minut
    Květáková pizza

    Květáková pizza

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    38
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    33
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    29
    Mléčná ovesná kaše
    Mléčná ovesná kaše
    25
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    24
    Kuřecí prsa na kari se smetanou
    Kuřecí prsa na kari se…

    Zajímavé články

    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho dětství. Takové jste ještě nejedli!
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho…
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…

    Sledujte nás

    AHA.cz Hvězda Slunečné Eva Burešová: Vybírá si, kdo nahradí Lamboru!

    Hvězda Slunečné Eva Burešová: Vybírá si, kdo nahradí Lamboru!

    AHA.cz Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    AHA.cz Deník Aha! 1.3.2021

    Deník Aha! 1.3.2021

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blance jde o život a Lumír s Ingrid čelí pomluvám

    Seriál Ulice: Blance jde o život a Lumír s Ingrid čelí pomluvám

    Dáma.cz Rebelové slaví 20 let: Oholená podpaží, Norisová málem přišla o zuby a další věci z natáčení

    Rebelové slaví 20 let: Oholená podpaží, Norisová málem přišla o zuby a další věci z natáčení

    Ženy.cz Zlaté glóby 2021: Šaty z červeného koberce i obýváků slavných!

    Zlaté glóby 2021: Šaty z červeného koberce i obýváků slavných!

    Maminka.cz Kila po porodu neřeším, jsem ženská, ne chrastítko, říká modelka Aneta Vignerová

    Kila po porodu neřeším, jsem ženská, ne chrastítko, říká modelka Aneta Vignerová

    Reflex.cz V minulém díle jste viděli: Nemůžeme do Afriky, nemůžeme nikam a nikdo za nic nemůže

    V minulém díle jste viděli: Nemůžeme do Afriky, nemůžeme nikam a nikdo za nic nemůže

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Další doporučené recepty:

    Hovězí na červeném víně
    Hovězí na červeném víně
    Hovězí na hořčici s houbami
    Hovězí na hořčici s houbami
    Hovězí na houbách
    Hovězí na houbách
    Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou
    Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou
    Hovězí na kari s česnekem
    Hovězí na kari s česnekem
    Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
    Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
    • Recepty.cz
    • Hovězí na houbách II.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí