Utopenci podle mě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: vacula

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      l sklenice 3 l od okurek
    • 1
      kg špekáček
    • 0,5
      kg měkký salám
    • 0,8
      l voda
    • 0,5
      l ocet
    • 6
      ks sacharín
    • hořčičné semínko
    • cibule
    • paprika Zelená a červená
    • zelí Plátky
    • česnek
    • feferonka
    • pepř celý
    • nové koření
    • bobkový list
    • hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špekáčky oloupeme a nařízneme. Uvnitř potřeme hořčicí a vložíme cibuli a plátek zelí, uložíme jednu řadu. Proložíme cibulí, dalšími plátky zelí, feferonkami, česnekem (nakrájený na plátky), zelenou a červenou papriku a uzavřeme řadou gothaje (asi 1 cm nakrájeného na plátky). Toto opakujeme až do naplnění 3litrové sklenice.
2
**Nálev:** Svaříme vodu, ocet, nové koření, pepř, hořčičné semínko, sacharin, bobkový list a dvě lžičky soli a teplým lákem zalijeme špekáčky. Po vychladnutí dáme na týden do ledničky.

Komentáře k receptu

  • vaclav
    vaclav |

    30. 3. 2013 09:55

    nemá chybu

  • vlada
    vlada |

    28. 1. 2013 12:09

    Diky za recept, prave sem naplnil zavarovacku, uz se tesim. Jak dlouho je muzu nechat odstat, nez se do nich pustim? A jak dlouho vydrzi po otevreni? Nepouzil jsem horcicy ani horcicne seminko, coz mam pocit je krome sacharinu prirodni prezervater. Diky

  • jiří vacula
    jiří vacula |

    4. 8. 2010 20:52

    DÉKUJI

  • ZDENEK RADIČ
    ZDENEK RADIČ |

    25. 7. 2010 19:23

    dobry moooooc