Utopená kobliha

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu). Polovinu ostružin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily štávu. Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté ostružiny a lžičkou jimi polijte vnitřní strany stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými ostružinami a zbývajícím šodo.
Použité ingredience v tomto receptu: Amaretto Čokoládová kobliha Cukr Ostružiny Vanilkové šodó

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    29. 11. 2010 11:59

    Amaretto je alkohol že? :-|

Další doporučené recepty: