Utopená kobliha

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks čokoládová kobliha
    • 200
      ml vanilkové šodó nebo vanilkový pudink
    • 2
      hrst ostružiny čerstvé
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička amaretto

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu). Polovinu ostružin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily štávu. Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté ostružiny a lžičkou jimi polijte vnitřní strany stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými ostružinami a zbývajícím šodo.

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    29. 11. 2010 11:59

    Amaretto je alkohol že? :-|