Kuřecí kobliha

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g maso
    • 1
      ks šunkový salám
    • 2
      kostka hermelín Dávám 2 malé trojúhelníčky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
  • Na obalení
    • 1
      ks vejce
    • 1
      šálek hladká mouka
    • 1
      šálek strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prso rozklepeme jak nejvíce to půjde a naplníme hermelínem obaleným v šunce.okořenime jako řízek a rukama vytvarujeme do do koule.
2
Obalíme v trojobalu nejlépe 2x aby sýr nevytekl.zapneme friťák a dáme na nejslabší smažení. Po nahřátí oleje smažíme pomalu do zlatova.
3
Při podávání lehce rozkrojím , čímž se presvědčím, že je kobliha pořádně propečená a vložím plátek citrónu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

Další doporučené recepty: