• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
    Napište svůj komentář k receptu

    Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

    autor: Vlastina
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 36
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 400
        g polohrubá mouka
      • 1
        kostka droždí
      • 60
        g máslo
      • 100
        g cukr krupice
      • 2
        ks vejce
      • sůl
      • 1
        balíček vanilkový cukr
      • mléko dle potřebz
    • na posyp
      • 200
        g vlašské ořechy
      • 170
        g máslo
      • 170
        g polohrubá mouka
      • 120
        g cukr
      • skořice

    Postup přípravy receptu

    1
    Vykynutým kváskem zaděláme běžným způsobem volnější kynuté těsto. Po vykynutí rozprostřeme na plech, posypeme hustě borůvkami a překryjeme posypkou. Na posypku všechny přísady prsty rozdrobíme v míse a rovnoměrně nasypeme na borůvky.
    2
    Necháme ještě asi 30 minut kynout a potom upečeme v předehřáté troubě. Pečeme asi 30 minut při 180 °C. Místo borůvek můžeme použít švestková povidla rozředěná rumem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Perníkový koláč s ořechovou žmolenkou

    Perníkový koláč s ořechovou žmolenkou

    Švestkovo-tvarohový koláč s ořechovou drobenkou

    Švestkovo-tvarohový koláč s ořechovou…

    Americký jablečný koláč s ořechovou drobenkou

    Americký jablečný koláč s ořechovou…

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • ivulech | 15. 3. 2014 13:10

      Vynikající těsto i všechno dohromady :-) Ořechy jsem dala půl vlašáky a půl lískáče :-)

    • Simča
      Simča | 16. 8. 2013 22:48

      Tento koláč má 1 s hvězdičkou a ještě podtrženou.Je opravdu vynikající,nemá chybu,vlastně má.Je velmi brzo snědený.Můj muž už jiný nechce.Ten oříškový posyp nemá chybu.Vřele doporučuji.

    • pippiva
      pippiva | 10. 3. 2011 12:17

      Delala jsem dopoledne,nemohla jsem neochutnat jeste pred obedem,vyborne!Testo krasne nakynulo,orechova posypka je super napad,pouzila jsem mrazenou lesni smes s boruvkama a protoze ji bylo malo,tak jsem testo nejdriv namazala boruvkovou marmeladou.Dobruuuutka. :-*

    • Marie Krobotová
      Marie Krobotová | 23. 10. 2008 00:16

      Včera jsem dělala koláč. Vše jsem dala přesně podle receptu, jenom jsem koláč ještě těsně po vytažení z trouby lehce postříkala rumem - jsme doma už jenom dospěláci:-)))Měla jsem obavy, protože s kynutým těstem bojuji se střídavými úspěchy, ale tento recept mohu jenom doporučit. Je senzační. Borůvky jsem použila mražené (80 dkg) a plech 31x44 cm jsem vyložila papírem na pečení. Pekla jsem zvolna na necelých 200 stupňů 40 minut. Výborný!!! Dávám 1***

    • Eva M.
      Eva M. | 21. 1. 2008 13:06

      Včera jsem tento koláč upekla= vynikájící dávám 1

    • Anonym
      Anonym | 5. 7. 2007 18:53

      m

    • Aja
      Aja | 12. 10. 2006 21:57

      Se švestkami fakt výborné

    • Fleur
      Fleur | 7. 10. 2006 12:29

      Letos mám hodně švestek, tak podle tohoto receptu dělám švestkový koláč a je skvělý. Dělám nejraději žmolenku ořechovou (vlašské), ale teď jsem podle diskuse vyzkoušela i žmolenku z buráků a taky je výborný, někdy místo otřechů dělám kokosovou žmolenku. Prostě tento koláč se výborně dělá a je možný naplnit všemi způsoby, ovoce různých druhů je nejlepší, i když jsem ho dělala již i s povidlama a mákem

    • Alisia Z.
      Alisia Z. | 30. 7. 2006 16:55

      Výborný koláč

    • juppigi juppigi
      juppigi juppigi | 20. 6. 2006 11:32

      MOC DOBRÝ KOLÁČ, MÍSTO VLAŠSKÝCH OŘECHŮ JSEM DO POSYPKY DALA NAMIXOVANÉ NESOLENÉ BURÁKY. BYLO TO SKVĚLÉ !!!

    • Marsí
      Marsí | 25. 4. 2006 14:05

      Tak....zkusím to s těma povidlama a protože už došly ořechy, sypnu to kokosovou posypkou jakou dávám na švestkový koláč.

    • Vlaďka Kohútová
      Vlaďka Kohútová | 21. 4. 2006 09:20

      koláč byl úžasný, moc nám chutnala ta drobenka, ale vím, že příště musím přidat více borůvek. Dala jsem 1 balík mražených a chtělo by to více.

    • Vlasta Linhartová
      Vlasta Linhartová | 18. 4. 2006 13:52

      Vynikající!!! A protože mi zbylo trochu těsta místo borůvek jsem použila mražený černý rybíz. Trochu kyselejší, ale taky dobré. Vlasta

    • Heda
      Heda | 24. 3. 2006 14:23

      Tak jsem neoddolala a recept vyzkoušela. Má jen jednu chybu velmi rychle ho rodina sní. ¨Pekla jsem ho z mražených borůvek a mohu jen doporučit.

    • Irena
      Irena | 13. 3. 2006 13:06

      Zkuste také místo drobenky nebo ořechové posypky dát strouhaný perník posypaný ještě trochu cukrem. Dělala to tak moje babička a musím říct, že už mi ani jinak borůvkový koláč nechutná.

    • Ivana K.
      Ivana K. | 7. 3. 2006 11:35

      Koláč jsem dělala s kombinací červeného a černého rybízu, ořechová posypka je super nápad. Je moc dobrý a vyjde na celý plech.

    • Anonym
      Anonym | 5. 3. 2006 15:35

      Žmolenka ořechová je vynikající!!!!!!!

    • Hildegarda J.
      Hildegarda J. | 26. 2. 2006 23:30

      Koláč mi vyšel na celý velký plech, udělala jsem ho s mraženým černým rybízem a ořechovou posypkou, byl výborný

    • Jarmila Butulová
      Jarmila Butulová | 26. 2. 2006 18:17

      Koláč jsem zkusila,povedl se,je zajímavý ořechovou posypkou.Chutnal nám.

    • XY
      XY | 25. 2. 2006 11:55

      Marcelo, nevím co můžete čekat extra od ovocného kynutého koláče. Tenhle koláč je dobrý tou kombinací ořechové drobenky s ovocem, jinak je to normální kynutý ovocný koláč, nám ale chutná, ale samozřejmě od něj nečekám že bude nějaký luxusní, když to není žádný dort

    • Marcela Šepsová
      Marcela Šepsová | 25. 2. 2006 07:33

      Tak jsem ho zkusila a musím napsat, že jsem byla hodně zklamaná. Čekala jsem něco extra.Těsto krásně vykynulo a na půlku jsem dala borůvky a na druhou půlky jablka.Musím říct,že to ty jablka zachranily celý koláč.Do oblíbených ho určitě nedám.

    • XY
      XY | 24. 2. 2006 22:23

      Dávám jen 3 dkg droždí a stačí to, je výborný, dnes jsem ho dělala s mraženými meruňkami, byl trochu kyselejší, protože meruňky při tepelné úpravě kysnou, ale i tak nám chutnal

    • Alina
      Alina | 23. 2. 2006 16:19

      Koláč dělám ráda, droždí z nej necítím. Vyběhne však dost. Když dáte méně, tak se nic nestane

    • Monika S.
      Monika S. | 23. 2. 2006 10:11

      Na uvedené množstvo prísad sa mi zdá toho droždia trochu veľa. Je to uvedené správne a ak áno, nie je koláč cítiť po droždí?

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 23. 2. 2006 06:56

      Lenka, chyba mohla byť aj v nekvalitnej múke. Aj mne sa už raz dávno stalo, že som robila knedle ( u nás sa robie kysnuté ako príloha ) a neboli to knedle, ale pagáče. Tiež som si myslela, že som to pobabrala ja, ale s tým istým problémom sa priznala aj suseda. A v obchode potvrdili, že sa na vtedy kúpenú múku sťažovalo viac ľudí. Skúste to urobiť ešte raz.

    • E.
      E. | 22. 2. 2006 23:48

      Lenko, každému se někdy něco nepovede, nic si z toho nedělejte. To se stane naprosto každému

    • Lenka Zavřelová
      Lenka Zavřelová | 22. 2. 2006 23:08

      Prostě záhada. Dělala jsem vše jako obvykle u kynutého těsta. Vše pokojovou teplotu, mléko vlažné....Tak já ho snad budu muset udělat ještě jednou, když jsem jediná, komu se nedařilo. Každopádně jsem asi něco vymňoukla já.

    • Emila
      Emila | 22. 2. 2006 22:36

      Lenko, je to divné, že Vám nevykynulo, toto těsto vždy kyne až moc - je ho hodně a někdy si myslím, že mi uteče z mísy. Nezadělávala jste nějakými studenými nebo zase horkými surovinami (mléko, vejce z lednice atd?)

    • Lenka Zavřelová
      Lenka Zavřelová | 22. 2. 2006 22:10

      Dala jsem vše správně. Já dělám těsto na velké koláče stejně-pouze místo másla dávám 150 ml oleje a hlad. mouky 600g. Ale ty jsou...! Tak nevím,proč se mi nedařilo. Kvásek mi vzešel, ale je fakt, že těsto mi po hodině skoro vůbec nenakynulo. No, není každý den posvícení. Ale i tak chutnaly a nic nezbylo.

    • Petra Š.
      Petra Š. | 20. 2. 2006 21:34

      Lenko, to je divné, to těsto řídké nebylo. Bylo to klasické kynuté těsto. Dala jste všechny ingredience správně?

    • Lenka
      Lenka | 19. 2. 2006 14:11

      Koláč je dobrý,ale těsta jsem se lekla,protože jsem nevěděla jak ho mám "naplácat" na plech-strašně řídké.Dělám často kynuté koláče,tak jsem dle nich přidala asi 20 dkg mouky a vyválela.Dala jsem na 2 plechy (taky mám 30x40).Na moji el.troubu je 30 min. hodně,vytáhla jsem po 20 min. jako u svých koláčů a bylo to na poslední chvíli. Možná proto, že těsto bylo tenčí na 2 plechy. Dala jsem povidla a kousky mraž. jahod. Chutnal, ale ze zbabělosti příště použiju svůj starý recept na těsto.

    • Eva Furianová
      Eva Furianová | 17. 2. 2006 02:03

      p.Vlastičko, včera som ho piekla, a tak som ho poctivo vymiesila, že mi skoro z plechu vyskočil. Veľmi chutný!-)).Dávam 1.

    • Petra
      Petra | 16. 2. 2006 21:13

      Díky za odpověď. Příště to dám tedy na větší plech nebo na ten stejný a zbytek do koláčové formy. Jinak ještě musím napsat že jsem to dělala se sušeným droždím,ale tím to zřejmě nebude.

    • Vlasta V.
      Vlasta V. | 14. 2. 2006 23:44

      Petro Š. dávám na plech do sporáku šířky 60 cm (to je ten širší sporák), někdy hodně těsto vytáhnu a zbyde mi ještě do kulaté menší koláčové formy, nebo dělám střwední kulaté koláče na plechy a to mám čtyři koláče

    • Petra Š.
      Petra Š. | 14. 2. 2006 22:11

      Nedalo mi to když jsem četla tolik chvály a koláč jsem taky zkusila. Těsto se povedlo, jen ho bylo na můj vkus mnoho, možná jsem zvolila malý plech, protože i půlka drobenky mi zbyla. Poradíte kuchařinky na jak velkém plechu jste koláč dělali? Já měla asi 30x40. Jinak byl ale koláč dobroučký, těsto jemné, borůvky jsem dala mražené a chuť ořechů v drobence - vynikající. Dávám jedničku.

    • Anonym
      Anonym | 30. 1. 2006 15:21

      S povidly nebo se švestkami je moc dobré

    • olča
      olča | 30. 1. 2006 07:52

      Pekla jsem v sobotu ráno, dala borůvky z mražáku a výsledek? Po obědě nezůstalo vůbec nic - výborné, vyvážená chuť ovoce a ořechů. Až nebudu mít borůvky určitě zkusím i s povidly.

    • Anonym
      Anonym | 30. 9. 2005 22:54

      JEDNA s hvězdičkou

    • Fleur
      Fleur | 19. 9. 2005 18:57

      Vyzkouším také s jablky, musí být skvělé jablky a ořechovou žmolenkou

    • Margita
      Margita | 19. 9. 2005 10:26

      Koláč bol skvelý. Ja som ho robila s čerstvými posekanými jablkami, ktorých je tento rok dosť a chcela som tie napadané zúžitkovať. Bol síce trošku suchší, ale výborný. Nebol až tak moc sladký, čo mi tiež vyhovuje. Po spracovaní cesta som sa trošku naplašila, čo z toho bude, pretože to cesto bolo na môj vkus redšie. Ale po upečení, bolo dosť nadýmané a chuťove OK. Tiež som nevedela, či plech pomazať, alebo nie. Ale už som našla odpoveď v komentároch, že treba papier. Takže ďakujem. Na žmolenku som trošku pridala viac múky, pretože som dala HERU a v tom prípade je maslo trošku mastnejšie. Ešte raz hodnotím veľmi dobre.

    • Stáňa
      Stáňa | 14. 9. 2005 19:06

      Tenhle koláč je také výborný a takový voňavý tou ořechovou drobenkou. Nemusí se dávat jen borůvky, se švestkami nebo švestkovými povidly je také výborný

    • Aja
      Aja | 13. 9. 2005 19:25

      Špičkové, dala jsem borůvky z mrazáku a ořechovou drobenku, bylo to žúžo

    • A´TA
      A´TA | 23. 8. 2005 21:13

      Senzační

    • aja
      aja | 22. 8. 2005 18:22

      na plech dejte pečící papír

    • marti
      marti | 22. 8. 2005 12:21

      L. Marková: já dávám pod všechny koláče pečící papír. Jdou potom krásně z plechu a hlavně se plech lehce umyje :-)

    • L. Marková
      L. Marková | 21. 8. 2005 22:39

      Páni, po přečtení receptu i příspěvků, bych tento koláč taky moc ráda vyzkoušela..:o)Ale ještě jsem nic z kynutého těsta nikdy nepekla,tak prosím o radu,zda není třeba plech před pečením vymazat a vysypat?V receptu to není uvedeno,ale nějak si nejsem jistá..Díky moc za odpověď od kohokoliv-těším se až vyzkouším a taky ochutnám :o)

    • Anonym
      Anonym | 11. 8. 2005 22:18

      V čase borůvek je to JEDNIČKA!!!!!

    • Jana Han
      Jana Han | 11. 8. 2005 01:40

      Marcelko dekuji za odpoved.Jana Han

    • Fleur
      Fleur | 10. 8. 2005 20:32

      Borůvek jsem měla z víkendu dost, ořechy zbylé ještě od Vánoc, tak jsem vyzkoušela, i když na kynutá těsta moc nejsem. Koláč byl však snědený za půl hodiny, vynikající, posypka ořechová je moc fajn, budu dělat i na jiné koláče, zvýrazní chuť.

    • Marcela Vrabcová
      Marcela Vrabcová | 10. 8. 2005 20:21

      Kostka drozdi je 42g.

    • Jana Han
      Jana Han | 10. 8. 2005 18:28

      v predpisu uvadite 1 kosticka drozdi. Muzete, prosim upresnit, kolik je jedna kosticka v gramech. Moc by mne to pomohlo. Uz jsem 2x psala tento dotaz, ale nikdy nebyl uverenen . Dekuji predem. Jana

    • Jana
      Jana | 4. 8. 2005 11:19

      Vcera jsem kolac pekla a musim rict, ze je vynikajici.Testo, i kdyz ho nemam moc tenke, je vlacne rozplyva se na jazyku a posypka s orechy nema chybu.Super!!!!!!Dekujeme autorce za recept.

    • Alina
      Alina | 15. 7. 2005 22:30

      Těsto musí být slaboučné, koláč se jen "pije", vynikající

    • Gabča
      Gabča | 14. 7. 2005 23:31

      tak jsem HO konečně!upekla.Od začátku až po konec výroby jsem byla silně otrávená "neúspěchem" mého počínání. Je normální,že těsto téměř nevykyne?Ale veškeré mé obavy se rozpynuly s prvním ochutnáním. Fakt bašta!!!

    • Alis
      Alis | 12. 7. 2005 22:15

      Koláč dělám pravidelně a je moc dobrý

    • Jana z VM
      Jana z VM | 12. 7. 2005 07:57

      Zdá se mi ta celá kostka kvasnic moc na to množství mouky a tuku. Není to cítit za koláče?!

    • Gabča
      Gabča | 11. 7. 2005 19:22

      Po pěti letech jsem se přemluvila a vyrazila na borůvky do lesa.Hladala jsem nějaký recept,jak je zpracovat a narazila jsem na tento.Vzhledem k Vašim komentářům to vypadá senzačně,tak jdu do toho!!!Až bude "po něm" ozvu se!

    • Kája
      Kája | 6. 7. 2005 15:21

      Je to výborný koláč, dělala jsem s čerstvými borůvkami a prostě ta ořechová drobenka dělá koláč naprosto dokonalým.Příště zkusím se švestkami. To bude určitě také super!!!

    • Janina
      Janina | 23. 5. 2005 16:40

      Měla jsem zbytek směsi mražených malin, jahod a borůvek, dala jsem na koláč, no prostě pohádka!!! Ořechy v žmolence velmi zvýrazní chuť. Doporučuji

    • Kája
      Kája | 27. 3. 2005 18:18

      Dělala jsem tenhle koláč s kompotovanými broskvemi, výborné!!

    • tomas hasto
      tomas hasto | 26. 3. 2005 07:43

      velmi chutne lahke proste delikateska

    • h
      h | 26. 3. 2005 07:42

      dobry kolac

    • Alis
      Alis | 24. 3. 2005 22:16

      Dělám tento koláč i s jiným ovocem - meruňkami, vypeckovanými třešněmi, rybízem, rebarborou a vždy nám chutná

    • Alis
      Alis | 24. 3. 2005 22:14

      Pro Janu Condíkovou - z těsta uděláš požadovaný tvar koláče, na to namažeš ochucená povidla a na to žmolenku. Nám to tak chutná, vyzkoušej Dobrou chuť!

    • Jana Condíková
      Jana Condíková | 24. 3. 2005 20:31

      Alis, dočítala som poriadne recept až do konca, takže povidla až na cesto

    • Jana Condíková
      Jana Condíková | 24. 3. 2005 20:29

      Alis, povidlá dáš do cesta alebo až na cesto a až potom sypeš drobenkou ?? Prezradíš ?

    • Alis
      Alis | 14. 10. 2004 20:26

      Dělám se švestkovými povidly, do kterých přidám nasekané, v rumu namočené fíky a na to ořechovou žmolenku, doporučuji vyzkoušet těm co mají rádi povidla, je to dobrá kombinace

    • Hana Janů
      Hana Janů | 11. 10. 2004 19:06

      Výborné se švestkami!!!!!!

    • Anonym
      Anonym | 27. 7. 2004 19:18

      Tento recept bych oznámkovala jedničkou 2 x podtrženou, s borůvkami a ořechovou žmolenkou super, žmolenka tomu dává zvláštní výraznou chuť

    • Stáňa Nová
      Stáňa Nová | 21. 7. 2004 18:45

      Kláč dělám pravidelně, vždy se povede je jedno s jakým ovocem, moc dobré jsou vypeckované třešně

    • Hana Janů
      Hana Janů | 21. 7. 2004 18:27

      Koláč jsem dělala s rybízem, do žmolenky jsem dala asi o 5 dkg cukru víc, bylo výborné, doporučuji vyzkoušet

    • Stanislava Novotná
      Stanislava Novotná | 23. 6. 2004 20:40

      Dělala jsem s mraženými půlenými švestkami, výborné, moc nám chutnala ořechová žmolenka dala jsem jí hodně, aby vzala vodu ze švestek. Myslím že by to šlo s jakýmkoliv ovocem a bylo by to dobré

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
    Moučníky Koláče Červenec Svačina Pečení Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Droždí Máslo Mléko Polohrubá mouka Skořice Sůl Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Arabské kuře

    Arabské kuře

    Rebarborový koláč se sněhem

    Rebarborový koláč se sněhem

    Křenová pomazánka na jednohubky

    Křenová pomazánka na jednohubky

    Holandské řízky s nivou

    Holandské řízky s nivou

    Domácí kulajda

    Domácí kulajda

    Jemné pudinkové řezy s ovocem

    Jemné pudinkové řezy s ovocem

    Krémová omáčka s kuřecím masem a žampiony

    Krémová omáčka s kuřecím masem a…

    Mřížkové koláčky

    Mřížkové koláčky

    Pečené kuře s čočkou beluga

    Pečené kuře s čočkou beluga

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    45
    Míchaná zelenina po čínsku
    Míchaná zelenina po…
    35
    Pečené brambory s cibulí
    Pečené brambory s cibulí
    32
    Ovocný salát s jogurtem
    Ovocný salát s jogurtem
    30
    Cizrnová chuťovka
    Cizrnová chuťovka
    27
    Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou
    Jablečný (hruškový)…

    Zajímavé články

    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz 11 nejlepších filmů s vánoční atmosférou!

    11 nejlepších filmů s vánoční atmosférou!

    Ženy.cz Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Maminka.cz Maminka roku: Miluši Smékalové bylo 23, když se rozhodla postarat se o sourozence

    Maminka roku: Miluši Smékalové bylo 23, když se rozhodla postarat se o sourozence

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Borůvkový koláč IV.
    Borůvkový koláč IV.
    Borůvkový koláč s drobenkou
    Borůvkový koláč s drobenkou
    Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády
    Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády
    Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
    Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
    Borůvkový koláč z křehkého těsta s drobenkou
    Borůvkový koláč z křehkého těsta s…
    Borůvkový mug cake
    Borůvkový mug cake
    • Recepty.cz
    • Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí