• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Hovězí na červeném víně
    Napište svůj komentář k receptu

    Hovězí na červeném víně

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 5
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Hovězí na červeném víně
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 800
        g hovězí maso na pečení
      • 1
        ks cibule
      • 1
        ks mrkev
      • 1
        ks řapíkatý celer lodyha
      • 100
        ml červené víno suché
      • 2
        stroužek česnek
      • 1
        ks bobkový list
      • 3
        lžíce hladká mouka
      • 3
        lžíce rostlinný olej
      • 3
        ks pepř celý kuličky
      • 1
        špetka sůl

    Postup přípravy receptu

    1
    Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do kameninové nádoby. Přidáme víno, bobkový list, česnek a několik zrnek pepře. Maso opláchneme, osušíme, ponoříme do této marinády a necháme 4 hodiny odležet. Poté maso vyjmeme, osušíme a poprášíme moukou.
    2
    Na rozpáleném oleji maso po každé straně osmahneme. Přidáme marinádu, zeleninu, osolíme a pod pokličkou dusíme zhruba 40 minut. Často obracíme. Když je maso měkké, vyjmeme je, necháme okapat a odstraníme bobkový list.
    3
    Maso nakrájíme na plátky, polijeme šťávou a obložíme zeleninou. Podáváme s opékanými brambory.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Kuřecí prsíčka na červeném víně

    Kuřecí prsíčka na červeném víně

    Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci

    Broskvové kuře na červeném víně v…

    Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

    Vepřová líčka na červeném víně s…

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • P.Diddy Combs
      P.Diddy Combs | 1. 8. 2005 19:18

      nemuzu sehnat LOHYDU, ale jinak je to mnamka:)

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
    Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mrkev Pepř celý Řapíkatý celer Rostlinný olej Sůl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Smažené kuře

    Smažené kuře

    Jitrnicový prejt

    Jitrnicový prejt

    Krémová polévka z topinambur

    Krémová polévka z topinambur

    Plněná sekaná z bůčku

    Plněná sekaná z bůčku

    Paštika z divočáka

    Paštika z divočáka

    Světlý piškotový korpus

    Světlý piškotový korpus

    Anglická pečeně (Carvery)

    Anglická pečeně (Carvery)

    Kokosovo-datlový koláč

    Kokosovo-datlový koláč

    Vepřová pečeně s houskovými knedlíky a zelím

    Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    49
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    22
    Míša řezy
    Míša řezy
    20
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    20
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína
    20
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz 6 trendů pro rok 2021: Jaké kousky byste měla doplnit do šatníku?

    6 trendů pro rok 2021: Jaké kousky byste měla doplnit do šatníku?

    Ženy.cz Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Maminka.cz Hračky, které se nepovedly. Výběr z těch nejšílenějších

    Hračky, které se nepovedly. Výběr z těch nejšílenějších

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Hovězí maso v jogurtové omáčce
    Hovězí maso v jogurtové omáčce
    Hovězí Massaman karí s batáty
    Hovězí Massaman karí s batáty
    Hovězí ministeaky s restovanými špeclemi a fazolkami
    Hovězí ministeaky s restovanými…
    Hovězí na hořčici s houbami
    Hovězí na hořčici s houbami
    Hovězí na houbách
    Hovězí na houbách
    Hovězí na houbách II.
    Hovězí na houbách II.
    • Recepty.cz
    • Hovězí na červeném víně
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí