Chutná čína ze sojového masa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: katerina2512

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      ks cibule
    • 90
      g fazolové lusky
    • 90
      g mrkev
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 4
      ks sojové maso
    • 1
      hrst solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      lžíce koření - čína
    • 1
      ks knorr bohatý bujon zeleninový
    • 1
      plechovka kukuřice
    • 50
      g hrášek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do hrnce dáme vařit jeden litr vody. Až začne vřít, přidáme bujon a sojové plátky. Vaříme ve vroucí vodě po dobu dvaceti minut. Poté sojové maso vyndáme a vymačkáme z něho přebytečnou vodu. Nyní můžeme maso pokrájet na nudličky.
2
V misce smícháme solamyl s kořením a maso ve směsi obalíme. Můžeme přidat sůl či pepř, záleží na vaší chuti. Poté nakrájíme cibulku a osmahneme ji na oleji. Přidáme zeleninu, maso, sójovou omáčku a dvě lžíce vody. Vše vaříme po dobu deseti minut.
3
Jako přílohu můžete zvolit hranolky či rýži.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: