Rebarborové čatní

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g rebarbora
    • 200
      g sušené meruňky (nejlépe nesířené)
    • 2
      ks cibule (nejlépe sladší, bílé)
    • zázvor (kousek)
    • 2
      ks chilli papričky (červené)
    • 125
      ml jablečný ocet
    • 65
      g hnědý cukr
    • sůl
    • pepř mletý
  • K podávání
    • sýr s bílou plísní
    • rozinky
    • pečivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Stonky rebarbory oloupejte, omyjte a nakrájejte nadrobno. Meruňky nakrájejte na kostičky, oloupanou cibuli a zázvor nadrobno nasekejte. Papričky podélně rozřízněte, odstraňte semínka a nakrájejte nadrobno. Vložte vše do hrnce, přidejte ocet a cukr a za stálého míchání uveďte do varu. Snižte plamen a vařte 30 minut, občas promíchejte. Tuto pikantní chuťovku podle indického vzoru podávejte s kousky sýra, s pečivem a doplňte rozinkami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: