Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • 2
      ks klobása - moravská, ostravská...
    • 4
      plátek eidam sýr
    • hořčice plnotučná
    • sůl
    • grilovací koření nebo sladká paprika a (sušený) česnek
    • olej
    • brambory na 4 porce
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky prokrojíme, lehce nasolíme, uvnitř potřeme hořčicí, do každého řízku položíme sýr a podélně prokrojenou klobásu, zavřeme a posypeme kořením. Na plát alobalu dáme oloupané, pokrájené brambory, osolíme a okořeníme, položíme na ně kuřecí prso, zakápneme troškou oleje (nebo plátek másla) a opatrně uzavřeme, abychom neporušili alobal!
2
Přeneseme na plech, podlijeme vodou a dáme péct do předehřáté trouby asi na 60 minut. Podáváme přímo v alobalu položeném na talíři, pozor na páru!
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eva
    Eva |

    21. 11. 2016 06:56

    Byla to výborná večeře :-* moc nám chutnalo.

  • Kinzlová
    Kinzlová |

    29. 1. 2016 05:52

    Byla to dobrota! Všechno dohromady chutnalo báječně a odpadlo stání u sporáku a hlídání hrnců. Doporučím je holkám v práci, taky nevědí co pořád vařit.

  • Darina
    Darina |

    11. 12. 2014 14:03

    Brzo je zas udělám, chutnalo nám.

  • Simona
    Simona |

    8. 9. 2013 16:38

    Děkuji O:-) . Tohleto byl náš vymazlený oběd, rychlý, bez bince a výborný :-) .

  • Pepeq
    Pepeq |

    17. 12. 2012 22:26

    Supr mnamka. Jen brambory jsem dělal zvlášt a ten syr tam je celkem na nic. Max na 40sekund po odbaleni dát syr navrch do mikrovlnky.

  • Hanka Malá
    Hanka Malá |

    6. 3. 2012 09:41

    Pro čtyři nám stačily dvě velký prsa a byla to mňamka. Prsa zůstaly šťavnatý, brambory se super šťávou, zopakuju je brzy zas.