Krkovička s bylinkovým máslem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g brambory
    • máslo
    • sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • 300
      g fazolky
    • řepkový olej
    • 2
      lžička med
    • 4
      plátek bylinkové máslo
    • 4
      ks vepřová krkovice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Předem rozměklé máslo smícháme s bylinkami, česnekem a solí. Lžičkou vložíme do formičky. Necháme odležet v lednici.

RADA: čes

2
Platky krkovičky si omyjeme a potřeme olejem. Na předem rozpálené pánvičce zprudka opečeme z obou stran, aby se nám maso zatáhlo (cca 3 min). Necháme odležet.
3
Umyté, potřené olejem a nakrájené brambory na kolečka dáme péct na 200°C do trouby cca na 25 min. Brambory otočíme.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

4
Maso posolíme, opepříme a na posledních 15 min je přiložíme k bramborám a překryjeme alobalem.
5
Na šťávě z masa orestujeme česnek a fazolky na másle a ochutíme sojovou omáčkou, medem, pepřem a solí. Podáváme ozdobené bylinkovým máslem.

RADA: Tipy na netradiční přílohy k masu

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: