Krkovička na celeru

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová krkovice
    • 200
      g eidam sýr
    • 100
      g celer
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce hořčice kremžská
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso rozkrojíme na 4 plátky. Vložíme na pekáč, posolíme a podlijeme vodou. Pečeme po obou stranách na 200 °C asi hodinu. Zatím na talířek nastrouháme celer, na druhý talířek sýr. V misce rozmícháme hořčici s vejcem. Po hodině pečení dáme na maso celer a zalijeme hořčicí s vejci. Necháme 5 minut zapéci. Nakonec posypeme sýrem, aby se nám vytvořila kůrčička.
2
Příloha: brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.