Krkovička na celeru

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso rozkrojíme na 4 plátky. Vložíme na pekáč, posolíme a podlijeme vodou. Pečeme po obou stranách na 200 °C asi hodinu. Zatím na talířek nastrouháme celer, na druhý talířek sýr. V misce rozmícháme hořčici s vejcem. Po hodině pečení dáme na maso celer a zalijeme hořčicí s vejci. Necháme 5 minut zapéci. Nakonec posypeme sýrem, aby se nám vytvořila kůrčička.
2
Příloha: brambory.
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Eidam sýr Hořčice kremžská Sůl Vejce Vepřová krkovice
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: