Krkovička pečená na medu a hořčicí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 160 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Skarpa

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso ze všech stran osolíme, opepříme, a připravíme omáčku. Horčici prošleháme s medem, worčestrovou omáčkou a olejem. Směsí potřeme maso a pečeme při 170° celsia asi dvě hodiny. Asi třicet minut před koncem pečení přidáme k masu oloupanou šalotku a kapary.
2
Během pečení maso podléváme horkou vodou, nebo výpekem. Upečené měkké maso nakrájíme na tenké plátky a podáváme, nejlépe s pečenými brambory.

Komentáře k receptu

  • Zita
    Zita |

    8. 2. 2017 14:11

    Maso, cituji: 1kilogram plátků krkovičky bez kosti péct 2 a 1/2 hodiny a po upečení ještě pokrájet na další tenké plátky? a péct hořtici :'( ... nevěřím ,že je to autorův recept ani podle prezentace

Poslední navštívené:

Abecední seznam: