• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Krkovička na pivu
    Napište svůj komentář k receptu

    Krkovička na pivu

    autor: MartinaA.
    0.0
    moje hodnoceni
    4.2
    hodnotilo: 74
    doba přípravy: 90 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Krkovička na pivu
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 5
        plátek vepřová krkovice
      • 2
        ks cibule velké
      • 5
        stroužek česnek
      • 1
        lžíce sádlo
      • 1
        ks pivo
      • 8
        plátek anglická slanina
      • pepř mletý
      • sůl
      • paprika - sladká

    Postup přípravy receptu

    1
    Plátky krkovičky osolíme, opepříme a posypeme paprikou, naskládáme do pekáčku, přidáme lžíci sádla.
    2
    Cibuli a česnek pokrájíme na plátky a zasypeme tím maso, poklademe plátky slaniny a zalijeme pivem jen do výšky slaniny.
    3
    Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě 220 °C cca 60-75 minut.
    4
    Před koncem alobal odstraníme, aby se nám udělala zlatavá kůrčička.
    5
    Podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Bylinková krkovička na černém pivu

    Bylinková krkovička na černém pivu

    Hovězí maso na pivu

    Hovězí maso na pivu

    Hlávkové zelí na pivu

    Hlávkové zelí na pivu

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • žofrák | 19. 2. 2020 05:59

      Teď v sobotu poprvé vyzkouším...

    • Wagis | 15. 8. 2017 17:28

      Tak sme si to dnes udělali z přítelkyní a super recept děkujeme :D

    • xx
      xx | 31. 12. 2016 00:55

      Rozhodně světlé a desítku. Dvanáctka je pro vaření příliš nachmelená, jídlo by bylo hořké.

    • Kuchta
      Kuchta | 10. 4. 2015 13:23

      Recept vynikající- pro upřesnění použil jsem světlou desítku, sladké papriky dal jen trochu a přidal kmín- skvělé!

    • Pavel
      Pavel | 20. 1. 2014 11:58

      Mám jen otázku - jaké pivo? Černé? Světlé? Desítka či dvanáctka? Brzy vyzkouším :-)

    • verča
      verča | 27. 9. 2013 21:47

      Vypadá nádherně ,brzo vyzkouším :-)

    • květaŠ
      květaŠ | 23. 4. 2013 18:52

      vyzkoušeno a moc chutnalo dávám 1

    • sarka rudlova | 23. 4. 2013 15:18

      Moc dobré, nemám ráda krkovici, ale takto upravená je fajn :-)

    • otec | 17. 3. 2013 13:23

      Dnes jsem vyzkoušel a mohu pouze konstatovat nenáročné na přípravu a vynikající

    • Monika
      Monika | 20. 1. 2013 12:33

      to pivo světlé nebo černé?

    • marie
      marie | 7. 12. 2012 11:43

      vypadab to super 8-)

    • Katka0501 | 5. 11. 2012 15:41

      včera jsme vařili, bylo to výborný, sádlo jsme nedali a bylo to akorát. Pivo jsme dali na 10 plátků krkovice celé, šťáva byla zvláštní a dobrá - nezahušťovala jsem, spolu se šťouchanýma bramborama to byla velká dobrota. Maso jsem také naložila den předem. Dle názorů jsem dala i dost slaniny i piva a vyplatilo se ;-) jo, akorát koukám, že jsem zapomněla na tu papriku :-) ale i bez ní to bylo výborný.

    • sara156 | 16. 2. 2012 19:14

      Tak dnes jsem vyzkoušela super bašta:-)

    • michael
      michael | 8. 2. 2012 17:28

      tak kdy? ted nebo onehdy :-P

    • kridlandelu | 11. 10. 2011 11:15

      byla pochvala, super recept <3

    • kridlandelu | 10. 10. 2011 15:01

      Vypadá to skvěle, voní to skvěle..snad budu pochválená :) díky za inspiraci

    • Klara 101 | 20. 8. 2011 12:34

      Naprosto výborné! Přemýšlela jsem čím "uctím" návštěvu a proto jsem raději vyzkoušela tento recept dopředu na sobě a manželovi, ale teď už se nebojím jim to předložit :-) Jenom jsem trošku recept upravila - naklepané, osolené a opepřené maso jsem už den předem naložila do česneku a trochy oleje, takže pak už jsem nepřidávala sádlo a bylo to super! Masíčko se úplně rozpadalo. Hodnotím za 1 :-)

    • Barushk
      Barushk | 16. 8. 2011 12:55

      Výborný a rychlý recept, naskládala jsem to do remosky a nechala 55 min dělat, poté sem ještě zahustila šťávu instantní jíškou a jako přílohu jsme měli špekové knedlíky.Celá rodina se olizuje ještě teď. Maso bylo křehoučké. DOPORUČUJI!!!! ;-)

    • Ankamamka1
      Ankamamka1 | 13. 7. 2011 17:37

      A ještě-přidávám k oblíbeným ;-)

    • Ankamamka
      Ankamamka | 13. 7. 2011 17:35

      musím dodat,že to bylo velice mňamózní a chutnalo i s rýží. 8-) Akorát se to snědlo tak rychle,že se nestihlo fotit :-)) Každopádně za 1 s *

    • Zuzka
      Zuzka | 7. 2. 2011 09:32

      Výborné jídlo, rychlovka a moc chutná! Děkuji za recept a dávám 1*.

    • devilmum | 26. 1. 2011 21:16

      výborné,přidávám si do osobní sbírky :-)

    • Doktorzhor
      Doktorzhor | 14. 11. 2010 14:24

      Nez nekam neco napises,tak si to po sobe precti!!!!!! :-$

    • Sysína
      Sysína | 5. 11. 2010 10:36

      Pokud umíte číst, tak je v návodu 60-75 min. A určitě nad tím tu hodinu nestojíte. :-\

    • Jana
      Jana | 4. 11. 2010 19:47

      Vypada to lakavě,skusim o vykendu nas tata ma rad krkovici,pak dam vědět http://www.recepty.cz/recept/krkovicka-na-pivu-15456#

    • Katka Kavanová
      Katka Kavanová | 4. 11. 2010 14:28

      No mě čeká dort. Mamča má totiž narozeniny a tak si tu občas projedu i jiné recepty. Achjio, mám tu zákaznici, tak se vrátim za chvilku. :-) :-) :-)) :-!

    • Jarka O. | 4. 11. 2010 14:02

      Já takováhle jídla dělám až o víkendu, během týdne taky hledám rychlovky :-)

    • Katka Kavanová
      Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:50

      To sice ano, ale já jsem antikuchařka a ještě navíc kadeřnice. Takže když příjdu utahaná domů, tak mám chuť něco slupnout do deseti minut. :'( Do těch 90ti bych padla do postele :-| a z kuchyně by zbyl popel ;-) :-)) :-S

    • Jarka O. | 4. 11. 2010 13:44

      Katko, to se přece připraví do pekáčku a pak už se to peče samo ;-) :-[

    • Katka Kavanová
      Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:30

      Tohle je sice luxusní, ale trávit nad tím 90 minut. Uff :-P

    • Verena-V2
      Verena-V2 | 4. 11. 2010 08:05

      Vypadá to úžasně. Určitě o víkendu vyzkouším. :-)

    • KatkaK. | 31. 10. 2010 12:02

      super recept s bramborem, moc nám chutnalo, příště ještě zkusím s bramborovým knedlíkem a zelím nebo špenátem

    • Vladimír Staško
      Vladimír Staško | 18. 5. 2010 17:44

      Zkusil jsem to a je to very gut,hlavne ten sos:)

    • Ingrid Poslušná
      Ingrid Poslušná | 17. 1. 2010 11:03

      musi to byt dobre,protoze delam takhle veprovy kolena a jsou vyborne,jemne a sosik je super a jime to jenom s chlebem:-))

    • michal jakouš
      michal jakouš | 21. 12. 2009 10:09

      slaninky dát více a pivečka taky aby byl dobrej sosík je to výborné

    • Eva Kolčavová
      Eva Kolčavová | 19. 7. 2009 17:51

      Vynikající, křehoučké, šťavnaté. Udělala jsem k tomu brambory v papiňáku a nemělo to chybu. Moc jsme si pochutnali.

    • venyss venyss
      venyss venyss | 18. 5. 2009 14:45

      Dáváte 3 lidi jedničku,ale v hodnocení je jen jedna,jak to tedy známkujete?

    • Jaroslava Breuová
      Jaroslava Breuová | 17. 5. 2009 12:45

      Tak jsem to vyzkoušela a mělo to velký úspěch,moc nám to chutnalo.Přílohu jsme měli nové brambory.Dávám za 1.

    • Jana Ebenhohová
      Jana Ebenhohová | 16. 5. 2009 13:10

      Udělala jsem k tomu bramborový knedlík a zelí a všem moc chutnalo. Dávám za 1.

    • Martina Lukešová
      Martina Lukešová | 27. 5. 2008 09:59

      tak jsem to vařila a myslim,že jsem nic nezkazila,a nás to teda moc nenadchlo,už to dělat nebudu

    • Jana Remková
      Jana Remková | 9. 2. 2008 20:07

      Moc dobré jídlo,dávám za 1 Jana

    • Anonym
      Anonym | 5. 2. 2008 18:31

      to sem ted cetla v Blesku onehdy

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Paprika - sladká Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Vepřová krkovice
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kuřecí satay

    Kuřecí satay

    Víno z bezinek

    Víno z bezinek

    Masarykovo cukroví z Krkonoš

    Masarykovo cukroví z Krkonoš

    Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

    Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

    Třešňový štrúdl s mandlemi

    Třešňový štrúdl s mandlemi

    Vepřová plec s krémovou omáčkou, kapustou a brambory

    Vepřová plec s krémovou omáčkou,…

    Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

    Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

    Sýrovo-vaječná pomazánka

    Sýrovo-vaječná pomazánka

    Česneková pomazánka z červené řepy

    Česneková pomazánka z červené řepy

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    40
    Salát s quinoou a sýrem halloumi
    Salát s quinoou a sýrem…
    36
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    30
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    29
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    27
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny

    Zajímavé články

    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    AHA.cz Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz Barva očí prozradí váš charakter. Co říká o vás?

    Barva očí prozradí váš charakter. Co říká o vás?

    Ženy.cz 6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    Maminka.cz Mateřská dovolená 2021: Vše, co potřebujete vědět

    Mateřská dovolená 2021: Vše, co potřebujete vědět

    Reflex.cz Karel Steigerwald: Převezmou Němci řízení koronavirové krize u nás? Nejde to, ale v roce 1989 to šlo.

    Karel Steigerwald: Převezmou Němci řízení koronavirové krize u nás? Nejde to, ale v roce 1989 to šlo.

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Krkovička jako bramboráková
    Krkovička jako bramboráková
    Krkovička na celeru
    Krkovička na celeru
    Krkovička na hrášku
    Krkovička na hrášku
    Krkovička pečená na medu a hořčicí
    Krkovička pečená na medu a hořčicí
    Krkovička pečená s játry a cibulí
    Krkovička pečená s játry a cibulí
    Krkovička po cigánsku
    Krkovička po cigánsku
    • Recepty.cz
    • Krkovička na pivu
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí