Erdäpfelkas

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g brambory typ C
    • sůl
    • 1
      svazek pažitka
    • pepř mletý
    • 4
      snítka petrželka
    • 100
      ml smetana ke šlehání
    • 150
      g zakysaná smetana
    • chleba
    • muškátový oříšek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oškrábejte, uvařte v osolené vodě. Slijte, nechte chvilku odpařit a prolisujte.
2
Cibuli, petrželku a pažitku nakrájejte najemno.
3
Vychladlé brambory smíchejte s bylinkami, cibulí, zakysanou smetanou a šlehačkou, dochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem. Podávejte s chlebem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.