• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Eskymo řezy
    Napište svůj komentář k receptu

    Eskymo řezy

    autor: Janina P.
    0.0
    moje hodnoceni
    4.0
    hodnotilo: 51
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Eskymo řezy
    Eskymo řezy
    Eskymo řezy
    Eskymo řezy
    Eskymo řezy
    3fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
    • Těsto
      • 12
        lžíce hrubá mouka vrchovaté
      • 9
        lžíce cukr krystal
      • 4
        ks vejce
      • 50
        g kakao
      • 1
        balení prášek do pečiva
    • Krém
      • 0,75
        l mléko
      • 2
        balení kokosový pudink MUSÍ BÝT KOKOSOVÝ
      • 0,50
        kostka máslo
      • 3
        lžíce cukr 2 -
      • 1
        kelímek zakysaná smetana

    Postup přípravy receptu

    1
    Celá vejce ušleháme s cukrem do zhoustnutí, pak přidáme ostatní. Na vymazaném a vysypaném a hlubším plechu upečeme. Do uvařeného vychlazeného pudinku zašleháme ostatní ingredience. Natřeme na piškot a pocákáme čokoládou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Eskymo

    Eskymo

    Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

    Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

    Ženevské řezy

    Ženevské řezy

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Hanka
      Hanka | 1. 1. 2017 11:16

      Dle rad v komentářích jsem použila polohrubou mouku a přidala asi 8 lžic oleje. Piškot byl super. Kokosový pudink jsem koupila v Kauflandu, přidala jsem ještě 3 lžíce kokosu a rumíček. Nemělo to chybu a jen se po řezech zaprášilo ;-)

    • misak.m.
      misak.m. | 4. 10. 2016 16:03

      je to, jak říkáte.mouka polohrubá a mléka jen půl litru. je to výborný s malinovým a banánovým pudinkem ( to mám vyzkoušeno) ale s kokosovým je to bezkonkurenčně nejlepší :-)

    • pupik250
      pupik250 | 6. 7. 2016 14:19

      Já dala puding karameloví a taky to bylo moc dobré :-D

    • marky98
      marky98 | 7. 3. 2016 17:29

      Ahoj dá se někde sehnat kokosový pudink? Já ho v Tescu nemohu sehnat.. přede děkuji za odpověď

    • Kačka
      Kačka | 24. 3. 2014 20:30

      Řezy jsou mňami :-) akorát opravdu místo hrubé mouky použít polohr. nebo hl. a na ten puding je nejlepší půl litru mléka než 3/4.

    • Jana
      Jana | 5. 10. 2013 17:04

      a pudink dávám OLE bez vaření a olej tam petří

    • silvik T.
      silvik T. | 14. 10. 2012 15:10

      výborné,jen místo hr.mouky bych příště dala polohrubou a aby nebyla buchta tak suchá bych přidala olej.

    • Luccka3 | 31. 8. 2012 21:12

      Výborný. Dnes jsem ho udělala poprvé a taky ne naposled, velmi chutná, ale příště nebudu dávat 3/4 litra mlíka, ale jenom půl litra. Krém byl moc řídký. ;-)

    • maja
      maja | 8. 8. 2012 00:19

      řezy jsou výborné,ale do těsta dávám ještě olej a malý bílý jogurt,těsto je vláčné a nestojí v krku.

    • akrim
      akrim | 18. 3. 2012 18:51

      na vychladlý jinak by se krém určitě roztekl. :-)

    • Akrim
      Akrim | 18. 3. 2012 18:39

      je to pravda, že je to těsto sušší ale jinak dobre, příště taky upravím těsto. :-)

    • peta
      peta | 16. 2. 2012 17:54

      psroste se mi to neliby :- :-d

    • Haninka | 24. 10. 2011 12:32

      jsou výborné

    • Ancovicka
      Ancovicka | 16. 9. 2011 11:12

      Místo hrubé mouky použíjte polohrubou nebude se tak rozpadat a do krému přidat rum a želatýnu za studena ;-)

    • sokaf | 9. 9. 2011 11:06

      no chuťově dobré, asi bych už do krému nedávala cukr, je to dost sladké, ale jinak krém byl v pořádku tuhý, dokud jsem nepřidala zakysanou smetanu, ve finále to bylo řídké a neztuhlo to a při krájení mi to teklo a rozpadalo se.. a těsto tak sušší, příště přidám olej.. Dezert je to dobrý, ale příště si ho trochu poupravím.. :-)

    • laděna
      laděna | 27. 8. 2011 10:03

      já mám troubu plynovou a tam vůbec žádné stupně nejsou.... všechno peču "od oka" ...musí se to hlídat ... ale jsem s ní spokojená a neměnila bych ... je to hned...

    • Berushka
      Berushka | 21. 8. 2011 12:21

      Nevím, proč se tu rozčiluješ Nelunice. Zkus použít mozek. Jsem mladý kuře, ale i mě napadlo rozehřát troubu na plno a jen, co jsem dala těsto s plechem do trouby, tak jsem to hned stlumila na co nejméně (mám ještě starou troubu, co mi stupně neprozdradí). Takhle peču každou buchtu a zatím jsem nic nespálila. Jinak buchta je to vynikající. Můžu jen doporučit. :-)

    • nnln | 21. 8. 2011 10:54

      Ať pak každý nadává, že to nedopekl nebo spálil?? Každá trouba peče trochu jinak i při stejných stupních, to je těžké.. Já třeba vše na plechu peču chvilku na 220 a pak ztlumím na 180 a dopeču. Ale z některé trouby bych při těhle stupních vytáhla uhel.. Ale zkuste třeba na 200 a pak ztlumit na 180, tím se snad nic nepokazí

    • Nelunica | 21. 8. 2011 09:29

      Že by sem nekdo napsal na kolik se to má péct?? :-X

    • Pavla 23 | 10. 7. 2011 21:39

      Kokosový puding seženete v každém větším supermarketu, určitě ho mají v Tescu, tam jsem ho koupila já, nebo v Hypernově ;-)

    • Lucie
      Lucie | 27. 6. 2011 18:52

      v kauflandu maji DR.otker

    • Lenka
      Lenka | 19. 4. 2011 14:42

      Koupila jsem ve Sparu, ale prý se dá pořídit i v Globusu

    • monika
      monika | 18. 3. 2011 19:17

      Koupila jsem ho v Glogusu ,Dr.Oetker

    • franta
      franta | 8. 3. 2011 23:17

      Já ti ho pošlu. Je pravda, že jsem také tápal a hledal.

    • Dáša D | 4. 3. 2011 17:48

      výborný, dobroučký řez!

    • recepty73
      recepty73 | 26. 2. 2011 18:10

      ...u nás v Kauflandu ho mají běžně ;-) a varianta pudink+kokos je také výborná :-))

    • pippiva
      pippiva | 26. 2. 2011 15:56

      To Vam nereknu,ale zkuste udelat pudink vanilkovy a do nej primichejte kokos,taky reseni ;-)

    • Patova | 26. 2. 2011 15:31

      kde mám sehnat kokosový pudink :'(

    • lalebayka | 8. 2. 2011 17:02

      tak tyhle řezy dělá tchýně a fakt nemají chybu,dopručuji vyzkoušet všem.... :-P

    • elldarka | 30. 1. 2011 18:50

      Vynikající, přidala jsem do těsta dle komentářů trochu oleje a do krému hrst kokosu a mňamka!

    • Ladia
      Ladia | 17. 10. 2010 16:00

      Krém: 3/4 l mléka, 2 kokosové pudinkové prášky, 1/2 másla, 3 lžíce cukru, 1 zakysaná smetana

    • Ladia
      Ladia | 17. 10. 2010 15:56

      3 l mléka? =-O =-O Jak vařit podle těchto receptů? S další kuchařkou v ruce?

    • recepty73
      recepty73 | 17. 10. 2010 15:51

      1*-velice žravé :-))

    • Světlana Čelechovská
      Světlana Čelechovská | 18. 6. 2010 13:44

      Eskymo řezy dělám taky, mám stejný recept, jen dávám dvě vajíčka a 125ml oleje...opravdu je pak výborný...

    • Jana Kovaříková
      Jana Kovaříková | 24. 5. 2010 09:47

      Řezy byly výborné, jen mám připomínky ke korpusu, byl moc suchý, drobil se. Příště bych zřejmě přidala olej. Hrubá mouka mi nevadila, krém ztuhl dobře a opravdu měl eskymovou chuť. Určitě ho znovu vyzkouším s tím malým přídavkem oleje.

    • Klára Keselyova
      Klára Keselyova | 2. 5. 2010 11:32

      Zuzka, treba použiť vždy horúci nôž, pripraviť horúcu vodu a zakaždým doň ponoriť nôž. Skúste, nech sa Vám darí. Prajem príjemný zbytok nedele

    • Zuzana Uchytilová
      Zuzana Uchytilová | 2. 5. 2010 08:50

      Včera jsem tento recept dělala, akorát jsem ho měla od Dr. Oetkera, kde píše polohrubou mouku a jen lžíci kakaa. Těsto dost suché, ale krém je opravdu moc dobrý. Dávám za 2.Jinak vrch jsem polila čokoládovou polevou (namísto pocákala) a chci se zeptat, zda někdo nemáte "recept" jak krájet řezy polité čokopolevou - mě se ta poleva vždycky hrozně láme :-(.

    • Kateřina Šulcová
      Kateřina Šulcová | 12. 4. 2010 13:36

      Musím se přiznat, že z tohoto receptu jsem si vypůjčila pouze krém. Ten je vynikající (dělám ho však jen z 1/2 mléka). Jinak korpus používám ten, co je uveden u Míša řezů. A lepší řezy jsem ještě nejedla, těsto je nadýchané a ve spojení s krémem je to božská mana:)

    • Dana Sobotová
      Dana Sobotová | 26. 2. 2010 14:46

      U nás doma chutnalo. Výborné.

    • Michaela Linhartová
      Michaela Linhartová | 22. 1. 2010 15:35

      Myslím si, že když je recept psaný na lžíce, tak bohatě stačí 3 lžíce kakaa. Dala jsem těch 50g a je to hodně suché. Myslím si že když bude méně kakaa tak to tak suché nebude. Jinak to bylo dobré. Dávám 1

    • Marie Chromčáková
      Marie Chromčáková | 3. 10. 2009 12:13

      Řezy jsem připravovala podle receptu s úpravami ostatních čtenářů- do těsta jsem dala polohrubou mouku, trochu oleje a trošku mléka, aby nebylo tak husté. Korpus byl ve výsledné fázi tužší a málo kyprý. Krém mi vůbec neztuhnul a hodně teče, tak že se řezy bedají krájet na kostky. Chuťově jinak velmi dobré, řezy jsme vyjídali lžičkou přímo z plechu:-). Příště to budu muset vyzkoušet s mým oblíbeným čokoládovým těstem, které se mi povede vždycky.A nad krémem budu muset taky popřemýšlet....

    • Martina Kolářová
      Martina Kolářová | 9. 9. 2009 13:20

      Abych řekla pravdu, těsto nic moc. Špatně mi vyskočilo, určitě bych tam příště nedávala hrubou mouku, ale radši polohrubou. Nicméně doma moc chutnal :-)

    • hana reitspiesová
      hana reitspiesová | 9. 7. 2009 21:46

      zítra hned ráno vyzkouším

    • Táňa K.
      Táňa K. | 25. 3. 2009 17:22

      Potvrzuji, že řezy chutnají jako Eskymo a u nás prošly.:-) Zapomněla jsem zmínit, že jsem do krému přidala velkou hrst strouhaného kokosu. Klidně bych ho mlsala samotný i bez té buchty pod ním. Čokoláda navrchu pak výslednou chuť skvěle doplňuje.

    • marie nezlakova
      marie nezlakova | 25. 3. 2009 07:52

      Po prvotním zápolení se dostavil zasloužený výsledek.1

    • Táňa K.
      Táňa K. | 24. 3. 2009 17:40

      Tak já jsem, paní Maruško, shodou okolností řezy právě teď také dopekla.:-) Těsto jsem vylepšila vanilkovým cukrem a naředila trochou vody, rumu a lžící oleje, vylít na plech šlo pak krásně a po upečení je i hezky kypré. Korpus jsem natřela krémem, pocákala čokoládou a ačkoliv zakrojíme také asi až zítra, tak to maličko, co jsem během výroby ochutnala, slibuje náramnou dobrotu už teď.

    • marie nezlakova
      marie nezlakova | 24. 3. 2009 15:47

      Tak jsem upekla a musím říct,že krém je velice dobrý.Ale s těstem jsem se zlobila od samého začátku!Mouky jsem dala jen 10lžic,protože po 12-ti bych z těsta měla štuk(to ale záleží na velikosti vajec i lžíce)Po nalití na plech a vložení do trouby jsem si myslela,že ač bylo těsta málo mi vyleze z vysokého plechu ven.Pak se na krajích korpusu udělal zvláštní"rolák",který se hned ohnul a udělal jakousi vanu...No tak jsem okraj seřízla,aby byl okraj rovný , nandala krém a posypala čokoládou.Krájet budu raději až zítra,jelikož se korpus strašně drobil...Tak nevím co bylo špatně?!?!Uvidím zítra.

    • Kateřina Morová
      Kateřina Morová | 29. 11. 2008 16:07

      Řezy se velice povedli, mě chutnali, přesně jako eskymo, můj přítel řekl, spodek je suchý. Mě opravdu moc chutnali snad bych snědla celý plech na posezení.

    • SV
      SV | 26. 4. 2008 10:06

      U nás neproběhlo žádné nadšení nad tímto zákuskem.Ta spodní, pečená část je taková "nijaká" a ten vrch, už to nezachránil.

    • Nikola Štěpánková
      Nikola Štěpánková | 17. 4. 2008 20:20

      Zítra se na tuhle dobrůtku chystám, tak doufám, že splní má očekávání a že se na ni všici vrhnout:0))

    • Petra Vybíralová
      Petra Vybíralová | 13. 4. 2008 10:36

      Moc dobrý recept, jenom není dobré šetřit na pudingu, když jsem dělala řezy po druhé tak jsem koupila na kauflandu balíček více pudingů za hodně levné peníze a výsledek tomu odpovídal. Krém měl takovou nepříjemnou pachuť.

    • Anonym
      Anonym | 18. 3. 2008 16:21

      Obyčejný kokosový pudink mají na kauflandu. E.Z.

    • Sylva Karešová
      Sylva Karešová | 18. 3. 2008 16:11

      Anonyme, v běžných obchodech, hypermarketech.. Stačí se jen podívat. Je mnoho druhů pudingů, mezi nimi právě i kokosový :-) Od Oetkera je kokosový puding určitě. Ten jsem použila i já.

    • Anonym
      Anonym | 18. 3. 2008 16:06

      Kde koupim kokosovy puding?

    • Pavlina
      Pavlina | 8. 3. 2008 15:19

      je to mac dobra buchta

    • Janča
      Janča | 24. 2. 2008 08:20

      Pekla jsem v pátek.Korpus jsem raději udělala podle receptu Oblíbené těsto s kakaem.Na 2 pudinky stačí 1/2 l mléka ,neteče a důležité je zašehat máslo a zakysanku do TEPLÉHO pudinu.nebojte,nesrazí se. Čokoláda na vrch a po vychlazení úúúžasné Eskymo.Dnes ještě lepší než včera.Mňam

    • Sylva
      Sylva | 20. 2. 2008 16:52

      Já mám tedy recept trošičku jiný... a zrovna nedávno jsem tyto řezy dělala a povedly se a chutnaly. Můj recept: 2 hrnky HLADKÉ mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 2 vejce, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje a kakao (u kakaa nebylo uvedeno množství, a tak jsem dala hodně, neboť mám ráda hodně kakaové) Na krém: 500 ml mléka, 2 kokosové pudinky, 125 g másla, cukr dle chuti a 1 zakysaná smetana. Měly fakt úspěch, ale jsou tedy dosti syté, jako spíš dortíček :-)

    • Jarmila
      Jarmila | 19. 2. 2008 19:00

      Řezy jsem pekla tento víkend, povedly se, měly opravdu chuť Eskyma, sklidila jsem s nimi úspěch.

    • Petra
      Petra | 14. 2. 2008 11:27

      Chtěla bych se zeptat, zda krém natíráme na ještě teplý piškot nebo až na vychlazený... děkuji

    • Jana
      Jana | 27. 1. 2008 16:06

      Tyto řezy Eskymo jsem před nedávnem zkusila a opravdu byly moc dobré.Trochu jsem měla obavy,že se mi korpus z hrubé mouky nepovede,ale výsledek byl nad moje očekávání a tak se po zhotovení této dobrůtky moje rodinka pustila s chutí do toho.Máslo je opravdu moc důležité zašlehat do ještě teplého pudinku.Všem,kteří se chystají tento výtečný receptík udělat ať neváhají.Určitě se povede.Tak Vám přeju hodně zdaru při pečení a především DOBROU CHUŤ!!!!

    • Jana
      Jana | 27. 1. 2008 16:05

      Tyto řezy Eskymo jsem před nedávnem zkusila a opravdu byly moc dobré.Trochu jsem měla obavy,že se mi korpus z hrubé mouky nepovede,ale výsledek byl nad moje očekávání a tak se po zhotovení této dobrůtky moje rodinka pustila s chutí do toho.Máslo je opravdu moc důležité zašlehat do ještě teplého pudinku.Všem,kteří se chystají tento výtečný receptík udělat ať neváhají.Určitě se povede.Tak Vám přeju hodně zdaru při pečení a především DOBROU CHUŤ!!!!

    • Anča
      Anča | 1. 12. 2007 17:36

      Vynikající,krásně my to v lednici ztuhlo a to jsem tomu nevěřila.Akorát je duležité do teplého pudingu zašlehat máslo!Dávám za 1.

    • maky
      maky | 1. 12. 2007 11:54

      pekla jsem nedávno , ale i mně krém tekl i po několika hodinách v lednici. jinak dobrý

    • Jana Peková
      Jana Peková | 8. 11. 2007 17:43

      Prosím kuchařku on-line o nahrazení slova vychlazeného za teplého.Stále totiž tímto nešťastně voleným slovem způsobuji,že se tento moučník nepodaří.A to je škoda.Díky.

    • Jana Peková
      Jana Peková | 8. 11. 2007 17:30

      Katy,nenechávejte pudink úplně vystydnout a zašlehejte máslo -pravé- do teplejšího.

    • Katy Vesela
      Katy Vesela | 7. 11. 2007 15:48

      Ahoj, tak jsem řezy upekla, udělala jsem vše podle receptu, ale náplň neztuhla ani po dvou dnech v lednici. Nevíte někdo, kde se stala chyba? Jinak chuťově skvělé.Diky

    • Věrka
      Věrka | 15. 10. 2007 11:10

      Teda opravdu Supeeeeeeeeeeeeeeer recept. Upekla jsem ho na mé narozeniny, tudíž mnoho lidiček ochutnalo a co" no obrovská chvála byla " tímto moc děkuji za tento recept a dávám 1+!.

    • Jana Peková
      Jana Peková | 4. 10. 2007 16:18

      Díky,vždy mne potěší,když chutná.

    • Anonym
      Anonym | 1. 10. 2007 19:49

      Řezy Eskymo jsem pekla o vikendu a musim jen chválit, chutnalo všem. Peču často a ráda a tyhle řezy budou jedny z oblíbených. Piškotu jsem se trochu obávala, tak jsem udělala piškot jako na Míša řezy a na to krém a jak už bylo řečeno ještě do teplého pudinku jsem zašlehala 1/2 másla a opravdu hustou zakys. smetanu a krém netekl. Moc dekuji moji rodiče po prvním kousnutí ihned řekli - "to je Eskymo" :-)

    • mina kubikova
      mina kubikova | 3. 9. 2007 16:35

      Pani Ehnes....este som Vam zabudla napisat, ze ochucovat by som sa nebala, kym som si v nemecku nezvykla nakupovat, tak som nahradzala hocico hocicim a nikdy som nebola sklamana. Neviem ci najblizsie ked budem na slovenskusdostanem kupit kokosovy pudink, takze asi pristupim k moznosti b, ze do normalneho vkydnem bud esenciu, alebo priamo sirup. prijemny den

    • mina kubikova
      mina kubikova | 3. 9. 2007 16:29

      jana ehnes........bolo to s mensimi upravami ako je uvedene v tomto recepte, ale vysledok bol skvely. Ja peciem iba pre dvoch, takze vsetko robim z polovicnej davky na maly plech. Na maly plech som pouzila dva tie kremy a rozmiesala som ich len v pol litry mlieka a pridala jeden maly kelimok kyslej smotany, maslo som uz nevslahavala. robila som to vecer, takzen na druhy den to bolo krasne ztuhnute.No a piskot som robila klasicky z 3 bielok, 3 zltok, 70 g cukru, 80 g polohr. muky, 15 g kakao, nie podla receptu, pretoze ja nerada peciem podla *hrncekov a salok a lyzic a hrsticiek a podobne. navrch som nasypala cokolovadovu ryzu.

    • Jana Ehnes
      Jana Ehnes | 1. 9. 2007 20:08

      mina kubikova ....... diky za radu, napiste prosim, jak se Vam to s tim paradisecreme podarilo. Ochutit obycejny pudink me uz taky napadlo, ale myslim si, ze to nebude to "prave orechove".

    • Zdenka Fridrichvá
      Zdenka Fridrichvá | 27. 8. 2007 08:03

      Včera jsem upekla a můžu říci že se jen zaprášilo hlavně můj pěti letý syn si nejvíce pochutnal dík za recept

    • mina kubikova
      mina kubikova | 25. 8. 2007 10:41

      jana ehnes......dnes som kupila v tengelmanne kokosovy paradies creme. je to novinka. planovala som upiect tieto eskymo rezy, tak som tiez premyslala, ze co robit ak nezozeniem kokosovy puding. ja by som kupila nejaky neutralny puding napr. smotanovy a do mlieka na varenie by som pridala kokosovy sirup, napr. monin, alebo nieco podobne. potom by som dala samozrejme do pudingu menej cukru. ten kokosovy krem som kupila prave dnes rano, takze skutocne neviem, ci je dobry, ci nie.

    • Anonym
      Anonym | 20. 8. 2007 22:15

      Kamčo moc mě potěšilo,že chutnalo Vám i mamince.

    • jana ehnes
      jana ehnes | 20. 8. 2007 09:17

      Prosim poradte, kde se daji v Nemecku sehnat kokosove pudinky. Diky.

    • Kamča Hůlková
      Kamča Hůlková | 18. 8. 2007 12:37

      Teda Jano řezy jsou vynikající,i moje mamka po ochutnání aniž bych prozradila název pohotově řekla eskymo bez špejle za mého mládí.Mňam

    • Jarmila Šteflová
      Jarmila Šteflová | 1. 8. 2007 13:02

      Dělala jsem včera večer na dnešní rodinnou oslavu, postupovala jsem podle rady, aby krém netekl, dala jsem i s pekáčem do lednice, ráno jsem chutnala, piškot dole byl dost suchý a krém nahoře řídký,vydělal jse to z lednice a jsem zvědavá jaké to bude večer, zatím nic moc.

    • Hanka
      Hanka | 4. 7. 2007 21:49

      Dnes jsem pekla,manžel pěje chvály a to není na sladký.Bála jsem se těsta,ale bylo super!

    • Jana V.
      Jana V. | 16. 6. 2007 17:01

      Já jsem také zkoušela,ale chválit nemohu.Těsto bylo po upečení tuhé,a kokosový pudink dodal takovou umělou vůni a chuť.Doma mi řekli-už to víckrát nepeč.

    • Jana Peková
      Jana Peková | 29. 5. 2007 17:51

      Hanko děkuji za ty chvály a doufám,že ho sama brzy vyzkoušíš.

    • hana suchá
      hana suchá | 28. 5. 2007 14:53

      Tak za tenhle recept ručím.Nejen,že jsem ho ochutnala přímo od autorky-a byl výborný-ale znám ji navíc jakovelmi dobrou pekařku,takže doporučuji.A tebe Jani zdravím....

    • Jarka O.
      Jarka O. | 22. 5. 2007 07:32

      Kokosové pudinky mají v Kauflandu

    • Miroslava Kokšalová
      Miroslava Kokšalová | 21. 5. 2007 17:05

      MOC DOBRÝ NEZBYL ANI DROBEČEK.MUSÍM SI JÍT KOUPIT DO ZÁSOBY KOKOS.PUDINKY-NEJSOU MOC K SEHNÁNÍ.DĚKUJI ZA RECEPT

    • Jarka O.
      Jarka O. | 2. 5. 2007 07:28

      Piškot jsem pekla podle sebe, krém jsem udělala bez másla - jen pudink a smetana. Bylo to dobré, dávám 1.

    • Helena Štolbová
      Helena Štolbová | 24. 4. 2007 09:29

      Dávám za 1. Druhý den jsou z lednice v uzavřené dóze velmi dobré a třetí den jsou boží !

    • Jana Peková
      Jana Peková | 23. 4. 2007 09:12

      Souhlasím s vámi,také přidávám vše jen do vlažného.Až nyní mi došlo,že jsem v receptu uvedla do vychlazeného,což může znamenat - studeného.Prosím o nahrazení slova vychlazeného za - vlažného.A omlouvám se.

    • RADA
      RADA | 22. 4. 2007 09:14

      vsem vam kterym krem tece davam radu-dejte klidne 3/4l mleka,ALE pudink NESMI uplne ztuhnout(vychladnout)! protoze 2krat neztuhne.tedy ostatni prisady pridejte do vlazneho(tepleho)pudinku!jinak vyborne!

    • Evča
      Evča | 20. 4. 2007 09:54

      Taky jsem upekla,jenom ten krém po přidání smetany se mi zdál trosku sražený.Ale jinak byly výborné.

    • Jana Peková
      Jana Peková | 17. 4. 2007 17:44

      Přesně tak, paní Olčo,když jsem tyto řezy vymýšlela a pak tvořila ještě jsem nevěděla jak je nazvat a pak,když jsme je jedli,tak se mi vybavila tato malá Eskyma našeho dětství.

    • olča
      olča | 17. 4. 2007 12:49

      Pekla jsem podle receptu, jen jsem dala do krému asi 1/2 l mléka.Moc nám chutnaly, nejlepší byly po zaležení. Dávala jsem hádat, jak by tyto řezy podle chuti pojmenovaly a všichni se shodli na "Eskymo řezy". S nostalgií jsme zavzpomínali na malá Eskyma bez špejle za 0,50 Kč.

    • lída
      lída | 16. 4. 2007 14:52

      Řezy byly výborné, do krému jsem přidala trochu kokosu a moje malá princezna byla nadšená a chtěla další kostičku. Jani díky za recept.

    • Katka Maršálková
      Katka Maršálková | 16. 4. 2007 13:37

      Hanko, díky, taky jsem se divila, že tam je hrubá mouka....příště to udělám taky z té polohrubé a dám asi i míň lžic, asi mám nějaké veliké, takové ty klasické staré :o)

    • Anonym
      Anonym | 16. 4. 2007 11:28

      Paní Maršálková,kdyby jste četla komentáře a podívala se kdo poslal foto,tak zjistíte,že paní Vejvodová píše,že použila pro tento moučník jiný korpus,která i zaslala tuto fotku.Takže na fotce není originální korpus k tomuto receptu.

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 16. 4. 2007 10:57

      Katko, já jsem dávala polohrubou mouku, řezy z hrubé mouky nemám ráda. Těsto bylo dobré.

    • Katka Maršálková
      Katka Maršálková | 16. 4. 2007 10:47

      tak jsem pekla o víkendu, ten kokosovej pudink se mi samotnej zdál taky takovej umělej, taky bych ho samotnej nesnědla, ale na řezech byl dobrý. Zato to těsto!!! Nevim, jestli nemám větší lžíci, protože těsto bylo hrozně tvrdé, jestli jsem tam nedala hodně té hrubé mouky. Musela jsem ho pokapat, no teda spíš polít, rumem, aby to trochu změklo. A dávala jsem péct do klasického hlubokého plechu, ale to těsto nebylo tak vysoké jako tady na obrázku. Řezy byly celkem dobré, ale znám lepší. Nevíte, čím by to mohlo být, že to bylo tak tvrdé?

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 12. 4. 2007 18:11

      Dnes jsem upekla, ochutnala a musím po pravdě napsat, že nás to vůbec neoslovilo. Asi máme moc zmlsané huby. Na nás je to moc a moc umělé. Ten kokosový pudink, ten teda je - děsně umělý. Samotný bych ho nesnědla. Je mi líto, ale není to naše parketa.

    • Jana Peková
      Jana Peková | 10. 4. 2007 18:21

      Děkuji za foto paní Vejvodová.Také jsem ho již dříve posílala,ale asi se mi to nepodařilo.

    • Renata Zrníková
      Renata Zrníková | 9. 4. 2007 13:14

      Opravdu výborné...Dnes jsem dělala a všichni si moc pochutnali

    • Anonym
      Anonym | 7. 4. 2007 13:19

      ta zakysaná smetana je ta _rama- takový soudek .je dost hustá a krém neteče

    • Jana Peková
      Jana Peková | 5. 4. 2007 09:54

      Hotový moučník dám do lednice vychladit,krém více ztuhne a dobře se krájí.

    • Jana Peková
      Jana Peková | 4. 4. 2007 22:48

      Musím přiznat paní Adélo,že těch 5 deka zak.smetany vůbec neřeším,prostě jakou mám,takovou tam dám.Důležitější je jak už jsem psala to pravé máslo.

    • Vlasta Vejvodova
      Vlasta Vejvodova | 4. 4. 2007 21:38

      Dnes jsem dělala tyto žezy a jsou dobré,jen jsem udělala jiný korpus (viz.Oblíbené těsto) a krém jen z 500 ml mléka a i tak byl dost řídký,kdybych se držela dle návodu,tak by ten krém tekl uplně!Pošlu i foto.Zakysanku jsem tam dávala 200 g.

    • Adéla Křížová
      Adéla Křížová | 4. 4. 2007 19:43

      Mohu se zeptat jestli se dava 200 g nebo 250 g zakysaná smetana?

    • Katka Altmanová
      Katka Altmanová | 3. 4. 2007 13:15

      Řezy jsou dobré. Posílám vám jedničku. Pekla jsem je o víkendu.

    • Jana Peková
      Jana Peková | 3. 4. 2007 09:49

      Mám radost,že vám chutnal.Do krémů na řezy,které se krájí používám pouze pravé máslo např.Jihočeské-krém pak ztuhne dobře.

    • Renata
      Renata | 2. 4. 2007 16:43

      V sobotu jsem upekla,do neděle schovala a do dneška nezbyl ani kousíček.Opravdu vynikající,jen ten krém mi nechtěl ztuhnout,ale i tak SUPER!

    • Jana Peková
      Jana Peková | 2. 4. 2007 09:33

      Nejčastěji používám hlubší plech 36 krát 27.

    • NMarta
      NMarta | 2. 4. 2007 06:09

      Doporučuji, opravdu dobré.

    • Jana
      Jana | 1. 4. 2007 09:58

      Na jak velký plech to Jano dáváte? Díky

    • Jana Borovcová
      Jana Borovcová | 1. 4. 2007 07:57

      Včera jsem ho upekla je moc dobrý hlavně ten krém nemá chybu.

    • Skarkova Dana
      Skarkova Dana | 28. 3. 2007 10:25

      Rychlý a určitě moc dobrý,hned vyskouším.

    • PAVLA
      PAVLA | 27. 3. 2007 18:31

      Ty stojí za vyzkouseni,určitě budou moc dobrý.Kouknu se po kokosovem pudinku a na víkend upecu.

    • Renata
      Renata | 27. 3. 2007 18:11

      Tak to mě láká,je to rychlé a hlavně milujeme vše kokosové.Určitě vyzkouším a ještě navíc posypu kokosem.Mňam,mňam,už se těším

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty
    Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krystal Hrubá mouka Kakao Kokosový pudink Máslo Mléko Prášek do pečiva Vejce Zakysaná smetana
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Bramborový kuba

    Bramborový kuba

    Pečené kuřecí závitky

    Pečené kuřecí závitky

    Jogurtovo-švestkový koláč

    Jogurtovo-švestkový koláč

    Kávovo-ořechový dort (korpus) - dvoupatrový

    Kávovo-ořechový dort (korpus) -…

    Shepherd's pie (ovčákův koláč)

    Shepherd's pie (ovčákův koláč)

    Vepřová panenka s bylinkovým pestem

    Vepřová panenka s bylinkovým pestem

    Čokoládové sušenky (Chocolate Chip Cookies)

    Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…

    Risotto s medvědím česnekem

    Risotto s medvědím česnekem

    Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

    Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    Poslední sledované recepty

    371
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    31
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    28
    Hrachová kaše
    Hrachová kaše
    26
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    26
    Řezy Raffaelo
    Řezy Raffaelo

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a dietních večeří z kuřecího masa

    Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a dietních večeří z kuřecího masa

    Ženy.cz Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Maminka.cz Co všechno musí zvládnout lékařka v porodnici za jedinou směnu? Podívejte se!

    Co všechno musí zvládnout lékařka v porodnici za jedinou směnu? Podívejte se!

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    Další doporučené recepty:

    Erdäpfelkas
    Erdäpfelkas
    Esíčka
    Esíčka
    Eskymo
    Eskymo
    Eton Mess
    Eton Mess
    Étonnant jablkový koláč
    Étonnant jablkový koláč
    Excelentní Cheesecake
    Excelentní Cheesecake
    • Recepty.cz
    • Eskymo řezy
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí