Hlíva s přírodním masem - minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hlíva ústřičná 200 -
    • 300
      g vepřové maso (plech, kýta, krkovička) nebo drůbeží
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek nasekaný 1 -
    • koření dle chuti: paprika, drcený kmín, majoránka... nebo steakové koření, grilovací...
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso a hlívu pokrájíme na nudličky. Maso osolíme a okořeníme dle chuti, promícháme a necháme na talíři nebo v misce krátce odležet.
2
Mezitím si můžeme připravit například zeleninovou oblohu nebo si oloupat a dát vařit brambory.
3
Vše pak dohromady osmažíme doměkka a dozlatova, případně ještě dosolíme nebo zakápneme sojovkou a můžeme podávat.
4
Podáváme s pečivem nebo bramborovou přílohou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.