Dýně s přírodním plátkem - minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso nebo drůbeží, krůtí - dle chuti
    • dýně - očištěná
    • pepř mletý
    • sůl
    • drcený kmín - není nutný
    • kari nebo grilovací koření, na zeleninu...
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na plátky, ze stran nařízneme, aby se nám při smažení nekroutilo, naklepeme, osolíme, opepříme a můžeme posypat drceným kmínem nebo jiným kořením, které máme rádi.
2
Plátky masa smažíme z obou stran v rozpáleném oleji dozlatova, pak vyjmeme a uchováme v teple. Do výpeku nasypeme na plátky pokrájenou očištěnou dýni, kterou také osmažíme za občasného promíchání. Ke konci smažení osolíme a dochutíme kořením.
3
Přírodní plátky s dýní podáváme s bramborovou přílohou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.