Plněný hermelín II.

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 117
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky. Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme žampiony, okořeníme a dusíme. Hermelínům skrojíme vršky, vydlabeme vnitřky, promícháme s orestovanými žampiony, šunkou pokrájenou na nudličky (je dobré ji jen tak nasucho opéct na pánvi) a petrželkou. Směs dáme do vydlabaných hermelínů a krátce zapečeme pod grilem.
2
Ideální příloha: opečené brambory posypané čerstvým česnekem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hermelín Pepř mletý Petrželka Sůl Šunka Vegeta Žampiony
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Veronika
    Veronika |

    18. 7. 2013 14:09

    Vynikajici recept....ted uz ho delam pravidelne a vsichni si moc pochutnavame :-)

  • Pepeq
    Pepeq |

    17. 12. 2012 22:29

    Prostě DĚ-LO <3

  • Islapakova
    Islapakova |

    22. 7. 2011 21:47

    Velmi dobré, pokud mám více žampionové směsi, přidám to ní vejce, nahňácám kolem hermelínů a dám zapéci. Fakt mňamka. možná by se dalo i grilovat jako Pepan.

  • Mirth
    Mirth |

    2. 1. 2011 15:23

    výborné a jednoduché. neměla jsem šunku ani žampiony, ale dala jsem na kostičky vysočinu a obyč houby a i tak to bylo supr. hned dávám do oblíbených:)

  • tomasek
    tomasek |

    22. 11. 2010 22:40

    Jeden z mych nejoblibenejsich zdejších receptu. Kombinace cibule, hermelin, sunka a zampiony je naprosto uzasna!

  • Zdenka Kocmichová
    Zdenka Kocmichová |

    16. 2. 2010 19:32

    Díky za recept. Moc dobré. Jen jsem hermelíny neplnila (připadlo mi to moc pracné), ale pouze podélně rozkrojila a naplnila hmotou. Dala zapéct na pečícím papíře na střední příčku do trouby. Chuť skvělá.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    12. 2. 2010 13:04

    Houby asi ničím nenahradíte, lze je jen vynechat nebo dát jinou ingredienci, ale to už je pak něco jiného....

  • Tereza Podolská
    Tereza Podolská |

    12. 2. 2010 08:33

    Dobrý den, chtěla jsme se zeptat, jestli mi někdo poradí, čím nahradit houby? Děkuju

  • Ivana Šlapáková
    Ivana Šlapáková |

    2. 2. 2010 17:56

    Je to fakt dost dobrý... a sytý.

  • Zuzana Háková
    Zuzana Háková |

    28. 1. 2010 18:02

    Přidávám do oblíbených receptů. Manžel se olizoval až za ušima :0))

  • Alena Hatláková
    Alena Hatláková |

    27. 12. 2009 11:50

    asi bych udělala na silvestra pro návštěvu jako studené zobání, jak byste grilovali v mikrovlnce?

  • jindřiška ševčíková
    jindřiška ševčíková |

    10. 7. 2008 12:41

    Dělala jsem již několikrát.Je to opravdu super.Poprvé jsem se bála,že mi náplň vyteče,tak jsem každý sýr zabalila do alobalu,ale sýr se na alobal přilepil,takže už to dělám na pečícím papíru a nechám chvilku zapéct.Je to dobré i studené,třeba nakrájené na plátky.

  • Hana
    Hana |

    18. 2. 2008 10:56

    opravdu výborné

  • Anonym
    Anonym |

    23. 10. 2007 16:52

    ted jto jdu připravovat tak sem zvedava)

  • Vera Dvorská
    Vera Dvorská |

    5. 10. 2007 12:18

    Strašně moc děkuji za recept je to opravdu výborné. Vřele všem doporučuji. Měli jsme boule za ušima.

  • Pavla Gagne-Hall
    Pavla Gagne-Hall |

    21. 9. 2007 05:31

    Take vyborne s cesnekovym toustem (veka potrena drcenym cesnekem a zapecena). Tim si to pak muzete krasne nabirat!!! Mnaaaaaaam!!!

  • Anonym
    Anonym |

    31. 8. 2007 06:46

    bylo to vynikající jídlo.. ale přijde mi strašně těžké. jiank super, děkuju

  • Lilli Dlouhá
    Lilli Dlouhá |

    11. 7. 2007 16:37

    Tohle je naprosto výýýbornééé....já po naplnění hermelínu to celé dávám propéct do trouby v zapékací mističce a co se nevejde do hermelínu ještě přihodím k tomu;-) S tím si dávám rozpečenou bagetku....je to opravdu delikatesa!!

  • Lenka
    Lenka |

    28. 6. 2007 14:47

    Postupovala jsem dle receptu,akorát jsem to nedala zapéct pod grilem.Zabalila jsem to do alobalu a dala ztuhnout do ledničky.Pak jsem to nakrájela a podávala s dalšími sýry jako mňamku k vínu.Super!!!

  • Zbyněk
    Zbyněk |

    24. 5. 2007 19:02

    asi si udělam koncert chutííí krale sýýýra MŃAM

  • Petra J.
    Petra J. |

    18. 5. 2007 11:35

    Je to opravdu móóóóóóóc dobré!

  • laura roubenska
    laura roubenska |

    7. 5. 2007 21:08

    pro labuzniky hermelinu fakt super vec

  • elena novotná
    elena novotná |

    26. 4. 2007 14:07

    chci to zkusit ale nemám gril

  • llča
    llča |

    21. 3. 2007 22:13

    Mooooc dobrý

  • Věra
    Věra |

    18. 3. 2007 18:12

    Neměla jsem moc času, v ledničce toho taky moc nebylo; 2 hermelíny, cibule, 3 žampiony, trocha vysočiny, zapekla v mikrovlnce 2 minutky a k tomu chleba. Super.

  • Martin Mlázovský
    Martin Mlázovský |

    13. 3. 2007 16:46

    Žampiony a hermelín v kombinaci opravdu nemají chybu!

  • Karel Recky
    Karel Recky |

    8. 3. 2007 21:11

    No,to nemá chybu.Připravil jsem to se saláte z rajčat a cibule a jemně opečenou vekou.A vše zalil vínem.Uáááááuu!!!Romantika chuti!

  • Táňa
    Táňa |

    25. 2. 2007 08:55

    Naprosto úžasné...!!Zapékala jsem bez alobalu, místo smažených brambor bramborová kaše a k tomu zeleninka na másle !!!Fakt dobrota !!!!

  • Lenka Štěpanková
    Lenka Štěpanková |

    10. 1. 2007 16:02

    Dnes jsem dělala , velice nam to chutnalo dokonce i dceři ktera malo co ji . vyborné .

  • Vendy
    Vendy |

    19. 12. 2006 08:12

    Prosím, přikrýváte to těmi vršky?

  • Jiří Zeleny
    Jiří Zeleny |

    15. 12. 2006 18:49

    Vypadá to super. Zítra to udělam rodině. Pak to zhodnotím.

  • Jarmila Vánová
    Jarmila Vánová |

    5. 12. 2006 16:07

    Dávám 1.Plněný hermelín byl vynikající.

  • libbina
    libbina |

    4. 12. 2006 11:29

    dělala jsem o víkendu a je to mňamka...moc jsme si pochutnali,opekla jsem k tomu bílou klobásu a krásně se to doplňovalo :-) dávám 1

  • Jeňa
    Jeňa |

    19. 11. 2006 16:22

    Není to špatné i s bramborákem!

  • sppiderka
    sppiderka |

    10. 11. 2006 10:17

    Přítel je kuchař, takže je pro mě dost těžké vymyslet něco, co by mu mohlo chutnat a nepřipadalo mu to všední... Ale tenhle recept uspěl... Je to prostě vynikající...

  • Lída N.
    Lída N. |

    6. 11. 2006 09:30

    O víkundu jsem zkusila a opravdu jsme si všichni pochutnali. Je to delikatesa.

  • Kačka
    Kačka |

    27. 10. 2006 15:18

    Je to moc dobré. Já nemám gril a tak jsem to zabalila do brambkoráku. Nic lepšího neznám!!!!

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    20. 10. 2006 17:41

    Petro, taky máte právo recepty hodnotit, a to kliknutím na příslušnou známku v hodnocení (hned pod receptem).

  • Petra Brethová
    Petra Brethová |

    20. 10. 2006 14:38

    Já tady postupně zkouším všea dneska jsem zjistila,že k tomu mohu i něco připsat.Zde taky tento recept chválím.Moc dobré!!

  • Bohumila Štěpničková
    Bohumila Štěpničková |

    7. 10. 2006 18:45

    Vynikající.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    28. 9. 2006 17:52

    Pani Helanova, po dnesni zkusenosti bych dala plisnovou stranu dolu, nahore se mi trochu vysousila a zda se mi to skoda. Muj manzel mel napad ktery chci priste realizovat - dat na dno kameninove misky opeceny tenky platek krkovice, jen pul hermelinu s naplni a co zbyde kolem. Jidlo bylo opravdu vynikajici, ale my uz jsme starsi a po celem syru bylo nam tezko ze zaludku...tim nechci nikoho odradit, chutove je to moc dobre:-) Idealne k tomu jsou kysele okurky. Davam 1

  • Anonym
    Anonym |

    28. 9. 2006 17:37

    Jo pokud vám náplň zbyde je výborná třeba na opečené tousty, nebo jako náplň do kotlet.

  • Anonym
    Anonym |

    28. 9. 2006 14:02

    Na venkovnim grilu urcite v alobalu.

  • AIRAN
    AIRAN |

    28. 9. 2006 14:00

    Uz jsem jednou ptala zda te naplni neni moc, bohuzel mi nikdo neodpovede. Tak jsem se konecne k tomu dnes dostala, naplne je opravdu hodne, nemuze se vejt do vydlabanich hermelinu v zadnem pripade, tak jsem ji dala vedle. Nahore jsem dala kousek masla, s olejem na smazeni cibulky jsem setrila:-) Pekla jsem v kameninovych miskach. VYNIKAJICI!

  • Káťa
    Káťa |

    26. 9. 2006 13:18

    Tohle je starej recept z Vlasty. Je to dobré, ale brzy to vychladne.

  • Pegg
    Pegg |

    23. 9. 2006 21:25

    Je to fakt luxusní, děkuji za dobrý nápad.

  • Jana Helánová
    Jana Helánová |

    15. 9. 2006 20:45

    Zapékáte to zakryté těmi vršky nebo ty se tam nedávají? Pokud ano, tak plísní dolů nebo nahoru? Děkuji za radu

  • ALENA H.
    ALENA H. |

    14. 9. 2006 16:32

    VYNIKAJÍCÍ, JEN TAM DÁM PŘÍŠTĚ MÉNĚ OLEJE BYLO TO DOST MASTNÝ

  • Solaris
    Solaris |

    13. 9. 2006 15:04

    Tak tohle vypada perfektne lidicky!Super Recept!

  • Anonym
    Anonym |

    11. 9. 2006 18:04

    V mikrovlce určitě, pokud byste chtěla dělat na grilu asi bych radši zabalila do alobalu.

  • verity
    verity |

    11. 9. 2006 11:46

    moze sa to zapekat aj v mikrovlnke, rezim gril??, kolko W?

  • Betka Salócová
    Betka Salócová |

    11. 9. 2006 11:13

    Zní to fakt dobře, našla jsem to až dnes a mám dotaz, lze to dělat i na venkovním grilu, přímo na ohni? A co by to dělalo zabalené do alobalu? Díky

  • Lucka
    Lucka |

    9. 9. 2006 21:53

    rychlé, nenáročné, skvělé :o)

  • Pavel Jaroš
    Pavel Jaroš |

    7. 9. 2006 23:52

    Zní to geniálně, stoprocentně vyzkouším. Díky za tip!

  • Muffin Chocolate
    Muffin Chocolate |

    1. 9. 2006 21:46

    muj anglicanek se ptal "mame vic?"tak mu to chutnalo.davam za jedna

  • Soňa
    Soňa |

    30. 8. 2006 20:25

    To je taková mňamka......

  • Jiri Zavrel
    Jiri Zavrel |

    21. 8. 2006 16:32

    Dooopravdy vyborne, mohu jen doporucit

  • Marta
    Marta |

    28. 7. 2006 12:58

    Vypadá to báječně...určitě vyzkouším...

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    20. 7. 2006 20:28

    Zapéká se cca 5-10 min. Záleží jak máte rozpálenou troubu, prostě to musíte hlídat. A do alobalu se hermelíny nebalí. Nebojte se určitě se vám to nerozteče.

  • Vendy
    Vendy |

    18. 7. 2006 08:42

    Prosím jak krátkou dobu se to má zapéct? Musí se zabalit ten hermelín do alobalu nebo stačí bez něj,(mám strach,aby se neroztekl).

  • Marta
    Marta |

    11. 7. 2006 16:23

    Také přidávám chválu. Nikdy jsem takhle upravený hermelín nejedla, ale je to strašně dobré. A hodí se i pro slavnostní příležitosti.

  • M Tajemný
    M Tajemný |

    26. 6. 2006 16:35

    Pro toho, kdo nemá rád houby (jako třeba má přítelkyně), doporučuji vyměnit houby za krevety..samozřejmě na konci doplněné o citronovou šťávu...

  • Vlaďka Kohútová
    Vlaďka Kohútová |

    23. 6. 2006 09:20

    Výborné, i bez šunky!!!!

  • Klára
    Klára |

    15. 5. 2006 11:36

    Tak tohle je opravdu bomba. I kalorická. Ale opravdu je to úžasné. Uděla jsem k tomu i ty opečené brambory a dávám 1*

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    5. 5. 2006 11:58

    Jsem ráda že Vám chutnalo.

  • Petra
    Petra |

    5. 5. 2006 10:08

    Opravdu výborné. Takhle hermlín neznám - měla jsem strach, jak to dopadne, ale nemělo to chybu. Už teď to patří ke zlatým receptům naší rodiny

  • lenka žilková
    lenka žilková |

    1. 5. 2006 18:47

    Moc dobré,doporučuji,šunka tam být nemusí,příště to dělám bez šunky.Lepší než smažený hermelín.

  • Jana
    Jana |

    30. 4. 2006 10:58

    znám plněný Hermelin jen za studena, tento vyzkouším zítra na 1. máj, už se těším

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    16. 4. 2006 21:17

    Kláro, máte-li gril nebo elektrickou pečící troubu s funkcí grilu, zapnete ji podle návodu, necháte rozpálit a vložíte na chvilku naplněné sýry. Musíte u toho stát a hlídat, je to rychle hotovo. Hotové je to tehdy, když se sýr začne tavit. Ale i bez grilu to jde např. v mikrovlnce na nejvyšší rychlost, nebo v obyč. troubě na nejvyšší stupeň.

  • Ludmila Horáková
    Ludmila Horáková |

    16. 4. 2006 11:00

    Moc dobré - už mám v oblíbených receptech. A konečně jsem se zaregistrovala - takže i hodnotím za 1.

  • Klára
    Klára |

    16. 4. 2006 09:04

    Co zanemná: krátce zapečeme pod grilem? Jsem kuchařský antitalent, prosím, napište mi někdo přesné instrukce. děkuji moc.

  • Jana Nováková
    Jana Nováková |

    15. 4. 2006 09:59

    Dělala jsem tento týden pro návštěvu a mělo obrovský úspěch. Všichni chtěli recept. Opravdu mňamka. Dávám 1*

  • Michaela
    Michaela |

    18. 3. 2006 20:55

    Moc dobré! Protože se u nás nejí maso (přítel) a cibule (já), tyto ingredience tam nedávám, ale zato přidávám pórek a zelené olivy. Je to asi o trošku jiné, než původní recept, ale taky je to výborné.

  • dagmar
    dagmar |

    17. 2. 2006 10:14

    juuu, baaajecne.V jedne prazske restauraci je delaji tak, ze je jenom prekroji a vlozi napln. Ale tohle je lepsi

  • Marcela Šepsová
    Marcela Šepsová |

    13. 2. 2006 08:54

    Fakt super, mám ho v oblíbených receptech, jelikož manžel miluje hermelín.Jeho dietní režim byl rázem v tahu, ale stálo to za to.Mohu doporučit.

  • Dáša Jurenová
    Dáša Jurenová |

    13. 2. 2006 08:17

    Vyzkoušela jsem a bylo to výborné!!! Opravdu povedené, mňam mňam, všem chutnalo :-)) Určitě doporučuju.

  • Iveta
    Iveta |

    9. 2. 2006 11:19

    ha, tak ten muj chlap ma alergii na penicilin a houby nesnasi :) ale ja hermelin miluju tak si to urcite udelam

  • Tereza
    Tereza |

    8. 2. 2006 15:35

    Skvělé!!!!Přítel se mohl utlouct:))

  • kacka
    kacka |

    26. 1. 2006 13:41

    prave jsme to s pritelem dojedeli, mnamka a docela rychla. misto sunky jsem dala anglickou!

  • Lucia Porošinová
    Lucia Porošinová |

    22. 1. 2006 09:17

    Bolo to výborné. Robila som zo šiestich hermelínov a dávala som jednu konzervu (cca 40 dg) šampiňónov a vyšlo mi to akurát. Aj návšteva chválila a pýtala si recept. Dávam za 1.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    21. 1. 2006 17:34

    Rada bych to taky vyzkousela ale radeji se prvni zeptam - nejsou na 4 hermeliny 400g zampiony moc? Te nadivky urcite pak zbyde, co s ni? Dekuji predem za odpoved.

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    21. 1. 2006 12:22

    Ten můj taky - jen nevím, jak to dokáže. Je to totiž docela syté jídlo.

  • Martina W.
    Martina W. |

    20. 1. 2006 16:38

    Výborné ani jsem netušila, že ten můj chlap je schopen sníst 3 hermelíny s přílohou na posezení:-)

  • Jiřina Čiháková
    Jiřina Čiháková |

    18. 1. 2006 17:48

    MNAMKA!!!!!!!Vyborné...jen se zaprasilo!

  • Jitka
    Jitka |

    10. 1. 2006 09:04

    Velice dobré, chuťově zajímavé. Chutnalo i manželovi, který hned tak něco nesní. Doporučuji.

  • sarka
    sarka |

    9. 1. 2006 15:04

    varit neumim, ale hledam recept, ktery bych uvarila přiteli.tento me opravdu nadchl.jen kdyby mi nekdo napsal presny casy jednotlivych vykonu (restovani zampionu, zapeceni), dik

  • brnacka
    brnacka |

    8. 1. 2006 13:46

    pridala jsem jen trosku feferon a take alabomba

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    28. 11. 2005 15:40

    Nebojte se zapéct hermelín jen tak bez alobalu. Nerozteče se a je to fakt výborné

  • Marcela Vrabcová
    Marcela Vrabcová |

    27. 10. 2005 12:10

    Naplnene jsem ja dala do alobalu a zapekla v troube. Velika dobrota.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: