• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Plněný hermelín II.
    Napište svůj komentář k receptu

    Plněný hermelín II.

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 122
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Plněný hermelín II.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 4
        ks hermelín
      • 400
        g žampiony
      • 1
        ks cibule
      • 150
        g šunka nebo šunkového salámu
      • 1
        špetka sůl
      • 1
        špetka pepř mletý
      • 1
        špetka vegeta
      • 1
        špetka petrželka zelená

    Postup přípravy receptu

    1
    Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky. Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme žampiony, okořeníme a dusíme. Hermelínům skrojíme vršky, vydlabeme vnitřky, promícháme s orestovanými žampiony, šunkou pokrájenou na nudličky (je dobré ji jen tak nasucho opéct na pánvi) a petrželkou. Směs dáme do vydlabaných hermelínů a krátce zapečeme pod grilem.
    2
    Ideální příloha: opečené brambory posypané čerstvým česnekem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Plněný hermelín

    Plněný hermelín

    Plněný hermelín na grilu

    Plněný hermelín na grilu

    Pikantní nakládaný hermelín II.

    Pikantní nakládaný hermelín II.

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Veronika
      Veronika | 18. 7. 2013 14:09

      Vynikajici recept....ted uz ho delam pravidelne a vsichni si moc pochutnavame :-)

    • Pepeq | 17. 12. 2012 22:29

      Prostě DĚ-LO <3

    • Islapakova | 22. 7. 2011 21:47

      Velmi dobré, pokud mám více žampionové směsi, přidám to ní vejce, nahňácám kolem hermelínů a dám zapéci. Fakt mňamka. možná by se dalo i grilovat jako Pepan.

    • Mirth
      Mirth | 2. 1. 2011 15:23

      výborné a jednoduché. neměla jsem šunku ani žampiony, ale dala jsem na kostičky vysočinu a obyč houby a i tak to bylo supr. hned dávám do oblíbených:)

    • tomasek | 22. 11. 2010 22:40

      Jeden z mych nejoblibenejsich zdejších receptu. Kombinace cibule, hermelin, sunka a zampiony je naprosto uzasna!

    • Zdenka Kocmichová
      Zdenka Kocmichová | 16. 2. 2010 19:32

      Díky za recept. Moc dobré. Jen jsem hermelíny neplnila (připadlo mi to moc pracné), ale pouze podélně rozkrojila a naplnila hmotou. Dala zapéct na pečícím papíře na střední příčku do trouby. Chuť skvělá.

    • Zuzana Šindlerová
      Zuzana Šindlerová | 12. 2. 2010 13:04

      Houby asi ničím nenahradíte, lze je jen vynechat nebo dát jinou ingredienci, ale to už je pak něco jiného....

    • Tereza Podolská
      Tereza Podolská | 12. 2. 2010 08:33

      Dobrý den, chtěla jsme se zeptat, jestli mi někdo poradí, čím nahradit houby? Děkuju

    • Ivana Šlapáková
      Ivana Šlapáková | 2. 2. 2010 17:56

      Je to fakt dost dobrý... a sytý.

    • Zuzana Háková
      Zuzana Háková | 28. 1. 2010 18:02

      Přidávám do oblíbených receptů. Manžel se olizoval až za ušima :0))

    • Alena Hatláková
      Alena Hatláková | 27. 12. 2009 11:50

      asi bych udělala na silvestra pro návštěvu jako studené zobání, jak byste grilovali v mikrovlnce?

    • jindřiška ševčíková
      jindřiška ševčíková | 10. 7. 2008 12:41

      Dělala jsem již několikrát.Je to opravdu super.Poprvé jsem se bála,že mi náplň vyteče,tak jsem každý sýr zabalila do alobalu,ale sýr se na alobal přilepil,takže už to dělám na pečícím papíru a nechám chvilku zapéct.Je to dobré i studené,třeba nakrájené na plátky.

    • Hana
      Hana | 18. 2. 2008 10:56

      opravdu výborné

    • Anonym
      Anonym | 23. 10. 2007 16:52

      ted jto jdu připravovat tak sem zvedava)

    • Vera Dvorská
      Vera Dvorská | 5. 10. 2007 12:18

      Strašně moc děkuji za recept je to opravdu výborné. Vřele všem doporučuji. Měli jsme boule za ušima.

    • Pavla Gagne-Hall
      Pavla Gagne-Hall | 21. 9. 2007 05:31

      Take vyborne s cesnekovym toustem (veka potrena drcenym cesnekem a zapecena). Tim si to pak muzete krasne nabirat!!! Mnaaaaaaam!!!

    • Anonym
      Anonym | 31. 8. 2007 06:46

      bylo to vynikající jídlo.. ale přijde mi strašně těžké. jiank super, děkuju

    • Lilli Dlouhá
      Lilli Dlouhá | 11. 7. 2007 16:37

      Tohle je naprosto výýýbornééé....já po naplnění hermelínu to celé dávám propéct do trouby v zapékací mističce a co se nevejde do hermelínu ještě přihodím k tomu;-) S tím si dávám rozpečenou bagetku....je to opravdu delikatesa!!

    • Lenka
      Lenka | 28. 6. 2007 14:47

      Postupovala jsem dle receptu,akorát jsem to nedala zapéct pod grilem.Zabalila jsem to do alobalu a dala ztuhnout do ledničky.Pak jsem to nakrájela a podávala s dalšími sýry jako mňamku k vínu.Super!!!

    • Zbyněk
      Zbyněk | 24. 5. 2007 19:02

      asi si udělam koncert chutííí krale sýýýra MŃAM

    • Petra J.
      Petra J. | 18. 5. 2007 11:35

      Je to opravdu móóóóóóóc dobré!

    • laura roubenska
      laura roubenska | 7. 5. 2007 21:08

      pro labuzniky hermelinu fakt super vec

    • elena novotná
      elena novotná | 26. 4. 2007 14:07

      chci to zkusit ale nemám gril

    • llča
      llča | 21. 3. 2007 22:13

      Mooooc dobrý

    • Věra
      Věra | 18. 3. 2007 18:12

      Neměla jsem moc času, v ledničce toho taky moc nebylo; 2 hermelíny, cibule, 3 žampiony, trocha vysočiny, zapekla v mikrovlnce 2 minutky a k tomu chleba. Super.

    • Martin Mlázovský
      Martin Mlázovský | 13. 3. 2007 16:46

      Žampiony a hermelín v kombinaci opravdu nemají chybu!

    • Karel Recky
      Karel Recky | 8. 3. 2007 21:11

      No,to nemá chybu.Připravil jsem to se saláte z rajčat a cibule a jemně opečenou vekou.A vše zalil vínem.Uáááááuu!!!Romantika chuti!

    • Táňa
      Táňa | 25. 2. 2007 08:55

      Naprosto úžasné...!!Zapékala jsem bez alobalu, místo smažených brambor bramborová kaše a k tomu zeleninka na másle !!!Fakt dobrota !!!!

    • Lenka Štěpanková
      Lenka Štěpanková | 10. 1. 2007 16:02

      Dnes jsem dělala , velice nam to chutnalo dokonce i dceři ktera malo co ji . vyborné .

    • Vendy
      Vendy | 19. 12. 2006 08:12

      Prosím, přikrýváte to těmi vršky?

    • Jiří Zeleny
      Jiří Zeleny | 15. 12. 2006 18:49

      Vypadá to super. Zítra to udělam rodině. Pak to zhodnotím.

    • Jarmila Vánová
      Jarmila Vánová | 5. 12. 2006 16:07

      Dávám 1.Plněný hermelín byl vynikající.

    • libbina
      libbina | 4. 12. 2006 11:29

      dělala jsem o víkendu a je to mňamka...moc jsme si pochutnali,opekla jsem k tomu bílou klobásu a krásně se to doplňovalo :-) dávám 1

    • Jeňa
      Jeňa | 19. 11. 2006 16:22

      Není to špatné i s bramborákem!

    • sppiderka
      sppiderka | 10. 11. 2006 10:17

      Přítel je kuchař, takže je pro mě dost těžké vymyslet něco, co by mu mohlo chutnat a nepřipadalo mu to všední... Ale tenhle recept uspěl... Je to prostě vynikající...

    • Lída N.
      Lída N. | 6. 11. 2006 09:30

      O víkundu jsem zkusila a opravdu jsme si všichni pochutnali. Je to delikatesa.

    • Kačka
      Kačka | 27. 10. 2006 15:18

      Je to moc dobré. Já nemám gril a tak jsem to zabalila do brambkoráku. Nic lepšího neznám!!!!

    • Jana Tomčíková
      Jana Tomčíková | 20. 10. 2006 17:41

      Petro, taky máte právo recepty hodnotit, a to kliknutím na příslušnou známku v hodnocení (hned pod receptem).

    • Petra Brethová
      Petra Brethová | 20. 10. 2006 14:38

      Já tady postupně zkouším všea dneska jsem zjistila,že k tomu mohu i něco připsat.Zde taky tento recept chválím.Moc dobré!!

    • Bohumila Štěpničková
      Bohumila Štěpničková | 7. 10. 2006 18:45

      Vynikající.

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 28. 9. 2006 17:52

      Pani Helanova, po dnesni zkusenosti bych dala plisnovou stranu dolu, nahore se mi trochu vysousila a zda se mi to skoda. Muj manzel mel napad ktery chci priste realizovat - dat na dno kameninove misky opeceny tenky platek krkovice, jen pul hermelinu s naplni a co zbyde kolem. Jidlo bylo opravdu vynikajici, ale my uz jsme starsi a po celem syru bylo nam tezko ze zaludku...tim nechci nikoho odradit, chutove je to moc dobre:-) Idealne k tomu jsou kysele okurky. Davam 1

    • Anonym
      Anonym | 28. 9. 2006 17:37

      Jo pokud vám náplň zbyde je výborná třeba na opečené tousty, nebo jako náplň do kotlet.

    • Anonym
      Anonym | 28. 9. 2006 14:02

      Na venkovnim grilu urcite v alobalu.

    • AIRAN
      AIRAN | 28. 9. 2006 14:00

      Uz jsem jednou ptala zda te naplni neni moc, bohuzel mi nikdo neodpovede. Tak jsem se konecne k tomu dnes dostala, naplne je opravdu hodne, nemuze se vejt do vydlabanich hermelinu v zadnem pripade, tak jsem ji dala vedle. Nahore jsem dala kousek masla, s olejem na smazeni cibulky jsem setrila:-) Pekla jsem v kameninovych miskach. VYNIKAJICI!

    • Káťa
      Káťa | 26. 9. 2006 13:18

      Tohle je starej recept z Vlasty. Je to dobré, ale brzy to vychladne.

    • Pegg
      Pegg | 23. 9. 2006 21:25

      Je to fakt luxusní, děkuji za dobrý nápad.

    • Jana Helánová
      Jana Helánová | 15. 9. 2006 20:45

      Zapékáte to zakryté těmi vršky nebo ty se tam nedávají? Pokud ano, tak plísní dolů nebo nahoru? Děkuji za radu

    • ALENA H.
      ALENA H. | 14. 9. 2006 16:32

      VYNIKAJÍCÍ, JEN TAM DÁM PŘÍŠTĚ MÉNĚ OLEJE BYLO TO DOST MASTNÝ

    • Solaris
      Solaris | 13. 9. 2006 15:04

      Tak tohle vypada perfektne lidicky!Super Recept!

    • Anonym
      Anonym | 11. 9. 2006 18:04

      V mikrovlce určitě, pokud byste chtěla dělat na grilu asi bych radši zabalila do alobalu.

    • verity
      verity | 11. 9. 2006 11:46

      moze sa to zapekat aj v mikrovlnke, rezim gril??, kolko W?

    • Betka Salócová
      Betka Salócová | 11. 9. 2006 11:13

      Zní to fakt dobře, našla jsem to až dnes a mám dotaz, lze to dělat i na venkovním grilu, přímo na ohni? A co by to dělalo zabalené do alobalu? Díky

    • Lucka
      Lucka | 9. 9. 2006 21:53

      rychlé, nenáročné, skvělé :o)

    • Pavel Jaroš
      Pavel Jaroš | 7. 9. 2006 23:52

      Zní to geniálně, stoprocentně vyzkouším. Díky za tip!

    • Muffin Chocolate
      Muffin Chocolate | 1. 9. 2006 21:46

      muj anglicanek se ptal "mame vic?"tak mu to chutnalo.davam za jedna

    • Soňa
      Soňa | 30. 8. 2006 20:25

      To je taková mňamka......

    • Jiri Zavrel
      Jiri Zavrel | 21. 8. 2006 16:32

      Dooopravdy vyborne, mohu jen doporucit

    • Marta
      Marta | 28. 7. 2006 12:58

      Vypadá to báječně...určitě vyzkouším...

    • Martina Veselá
      Martina Veselá | 20. 7. 2006 20:28

      Zapéká se cca 5-10 min. Záleží jak máte rozpálenou troubu, prostě to musíte hlídat. A do alobalu se hermelíny nebalí. Nebojte se určitě se vám to nerozteče.

    • Vendy
      Vendy | 18. 7. 2006 08:42

      Prosím jak krátkou dobu se to má zapéct? Musí se zabalit ten hermelín do alobalu nebo stačí bez něj,(mám strach,aby se neroztekl).

    • Marta
      Marta | 11. 7. 2006 16:23

      Také přidávám chválu. Nikdy jsem takhle upravený hermelín nejedla, ale je to strašně dobré. A hodí se i pro slavnostní příležitosti.

    • M Tajemný
      M Tajemný | 26. 6. 2006 16:35

      Pro toho, kdo nemá rád houby (jako třeba má přítelkyně), doporučuji vyměnit houby za krevety..samozřejmě na konci doplněné o citronovou šťávu...

    • Vlaďka Kohútová
      Vlaďka Kohútová | 23. 6. 2006 09:20

      Výborné, i bez šunky!!!!

    • Klára
      Klára | 15. 5. 2006 11:36

      Tak tohle je opravdu bomba. I kalorická. Ale opravdu je to úžasné. Uděla jsem k tomu i ty opečené brambory a dávám 1*

    • Martina Veselá
      Martina Veselá | 5. 5. 2006 11:58

      Jsem ráda že Vám chutnalo.

    • Petra
      Petra | 5. 5. 2006 10:08

      Opravdu výborné. Takhle hermlín neznám - měla jsem strach, jak to dopadne, ale nemělo to chybu. Už teď to patří ke zlatým receptům naší rodiny

    • lenka žilková
      lenka žilková | 1. 5. 2006 18:47

      Moc dobré,doporučuji,šunka tam být nemusí,příště to dělám bez šunky.Lepší než smažený hermelín.

    • Jana
      Jana | 30. 4. 2006 10:58

      znám plněný Hermelin jen za studena, tento vyzkouším zítra na 1. máj, už se těším

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 16. 4. 2006 21:17

      Kláro, máte-li gril nebo elektrickou pečící troubu s funkcí grilu, zapnete ji podle návodu, necháte rozpálit a vložíte na chvilku naplněné sýry. Musíte u toho stát a hlídat, je to rychle hotovo. Hotové je to tehdy, když se sýr začne tavit. Ale i bez grilu to jde např. v mikrovlnce na nejvyšší rychlost, nebo v obyč. troubě na nejvyšší stupeň.

    • Ludmila Horáková
      Ludmila Horáková | 16. 4. 2006 11:00

      Moc dobré - už mám v oblíbených receptech. A konečně jsem se zaregistrovala - takže i hodnotím za 1.

    • Klára
      Klára | 16. 4. 2006 09:04

      Co zanemná: krátce zapečeme pod grilem? Jsem kuchařský antitalent, prosím, napište mi někdo přesné instrukce. děkuji moc.

    • Jana Nováková
      Jana Nováková | 15. 4. 2006 09:59

      Dělala jsem tento týden pro návštěvu a mělo obrovský úspěch. Všichni chtěli recept. Opravdu mňamka. Dávám 1*

    • Michaela
      Michaela | 18. 3. 2006 20:55

      Moc dobré! Protože se u nás nejí maso (přítel) a cibule (já), tyto ingredience tam nedávám, ale zato přidávám pórek a zelené olivy. Je to asi o trošku jiné, než původní recept, ale taky je to výborné.

    • dagmar
      dagmar | 17. 2. 2006 10:14

      juuu, baaajecne.V jedne prazske restauraci je delaji tak, ze je jenom prekroji a vlozi napln. Ale tohle je lepsi

    • Marcela Šepsová
      Marcela Šepsová | 13. 2. 2006 08:54

      Fakt super, mám ho v oblíbených receptech, jelikož manžel miluje hermelín.Jeho dietní režim byl rázem v tahu, ale stálo to za to.Mohu doporučit.

    • Dáša Jurenová
      Dáša Jurenová | 13. 2. 2006 08:17

      Vyzkoušela jsem a bylo to výborné!!! Opravdu povedené, mňam mňam, všem chutnalo :-)) Určitě doporučuju.

    • Iveta
      Iveta | 9. 2. 2006 11:19

      ha, tak ten muj chlap ma alergii na penicilin a houby nesnasi :) ale ja hermelin miluju tak si to urcite udelam

    • Tereza
      Tereza | 8. 2. 2006 15:35

      Skvělé!!!!Přítel se mohl utlouct:))

    • kacka
      kacka | 26. 1. 2006 13:41

      prave jsme to s pritelem dojedeli, mnamka a docela rychla. misto sunky jsem dala anglickou!

    • Lucia Porošinová
      Lucia Porošinová | 22. 1. 2006 09:17

      Bolo to výborné. Robila som zo šiestich hermelínov a dávala som jednu konzervu (cca 40 dg) šampiňónov a vyšlo mi to akurát. Aj návšteva chválila a pýtala si recept. Dávam za 1.

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 21. 1. 2006 17:34

      Rada bych to taky vyzkousela ale radeji se prvni zeptam - nejsou na 4 hermeliny 400g zampiony moc? Te nadivky urcite pak zbyde, co s ni? Dekuji predem za odpoved.

    • Martina Veselá
      Martina Veselá | 21. 1. 2006 12:22

      Ten můj taky - jen nevím, jak to dokáže. Je to totiž docela syté jídlo.

    • Martina W.
      Martina W. | 20. 1. 2006 16:38

      Výborné ani jsem netušila, že ten můj chlap je schopen sníst 3 hermelíny s přílohou na posezení:-)

    • Jiřina Čiháková
      Jiřina Čiháková | 18. 1. 2006 17:48

      MNAMKA!!!!!!!Vyborné...jen se zaprasilo!

    • Jitka
      Jitka | 10. 1. 2006 09:04

      Velice dobré, chuťově zajímavé. Chutnalo i manželovi, který hned tak něco nesní. Doporučuji.

    • sarka
      sarka | 9. 1. 2006 15:04

      varit neumim, ale hledam recept, ktery bych uvarila přiteli.tento me opravdu nadchl.jen kdyby mi nekdo napsal presny casy jednotlivych vykonu (restovani zampionu, zapeceni), dik

    • brnacka
      brnacka | 8. 1. 2006 13:46

      pridala jsem jen trosku feferon a take alabomba

    • Martina Veselá
      Martina Veselá | 28. 11. 2005 15:40

      Nebojte se zapéct hermelín jen tak bez alobalu. Nerozteče se a je to fakt výborné

    • Marcela Vrabcová
      Marcela Vrabcová | 27. 10. 2005 12:10

      Naplnene jsem ja dala do alobalu a zapekla v troube. Velika dobrota.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
    Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Grilování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hermelín Pepř mletý Petrželka Sůl Šunka Vegeta Žampiony
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Grilovací marináda I.

    Grilovací marináda I.

    Krůtí prsíčka podle hospodskýho

    Krůtí prsíčka podle hospodskýho

    Řezy s černým rybízem

    Řezy s černým rybízem

    Jablkový koláč s čokoládovou polevou

    Jablkový koláč s čokoládovou polevou

    Švestková žemlovka

    Švestková žemlovka

    Jahodový (ovocný) pohár

    Jahodový (ovocný) pohár

    Špenátové palačinky se špenátovou náplní

    Špenátové palačinky se špenátovou…

    Borůvkové lívanečky

    Borůvkové lívanečky

    Pečená dýně

    Pečená dýně

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    53
    Palačinky
    Palačinky
    43
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    39
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    38
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    32
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    AHA.cz Liškova bývalka změnila vzhled: Boková k nepoznání!

    Liškova bývalka změnila vzhled: Boková k nepoznání!

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz Sex ve městě se vrací: Kolik měly 4 kamarádky milenců a další pikantérie ze seriálu

    Sex ve městě se vrací: Kolik měly 4 kamarádky milenců a další pikantérie ze seriálu

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Maminka.cz Na věku nezáleží, otěhotním i ve 40! Jaké jsou další největší mýty o neplodnosti?

    Na věku nezáleží, otěhotním i ve 40! Jaké jsou další největší mýty o neplodnosti?

    Reflex.cz Minářovo hnutí se vyčerpalo: Zaplnili Letnou, volební šance se rozplývají

    Minářovo hnutí se vyčerpalo: Zaplnili Letnou, volební šance se rozplývají

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Další doporučené recepty:

    Plněný bramborák II.
    Plněný bramborák II.
    Plněný cop
    Plněný cop
    Plněný hermelín
    Plněný hermelín
    Plněný hermelín na grilu
    Plněný hermelín na grilu
    Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
    Plněný hermelín v pizza kabátku s…
    Plněný chleba
    Plněný chleba
    • Recepty.cz
    • Plněný hermelín II.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí