Meruňková zmrzlina

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: RadkaElka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žloutky rozšleháme se smetanou ve dvouplášťovém hrnci a za stálého míchání zahříváme na malém plaménku, až krém zhoustne.
2
Meruňky podusíme s cukrem a se třemi lžícemi vody, potom prolisujeme, vychladlé smícháme se studeným žloutkovým krémem, nalijeme do rovné kovové misky pro tvorbu ledu a mrazíme podle způsobu uvedeném v předpisu na broskvovou zmrzlinu.
Použité ingredience v tomto receptu: Meruňky Moučkový cukr Smetana ke šlehání Žloutek

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    21. 7. 2015 17:21

    Tak já nevím - smetana ke šlehání, nebo smetana 12%???? Podle mne je ke šlehání 30% a více, ne?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: