Plněný hermelín

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 18
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nivu nastrouháme na jemné nudličky, rozmícháme s jogurtem, drobně posekanou petrželkou a opepříme. Kolečka hermelínu vodorovně rozřízneme na dvě poloviny a po naplnění připravenou směsí je zase přiklopíme k sobě. Podáváme s několika bobulkami hroznového vína na talířku.
2
Dejte pozor při výběru hermelínu - nesmí být tvrdý a suchý, ale vláčný a vyzrálý s čistě bílou plísní beze skvrn.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Hermelín Hrozny Petrželka Sýr Niva
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mary
    Mary |

    28. 11. 2016 14:50

    My to s těmi ořechy a česnekem děláme už léta a vždycky je to paráda.

  • pavlicek
    pavlicek |

    2. 1. 2016 11:29

    To jsem si taky myslel, ale na silvestra jsem jedl - a taková pochoutka...!

  • Pištora
    Pištora |

    28. 11. 2015 09:45

    No tak já vidím na snímku červenou papriku a né hroznové víno a vsadil bych sto cíněných kuliček proti jedné hliněné, že v tom hermelínu jsou nasekané vlašské ořechy. :-)

  • Nena
    Nena |

    10. 12. 2014 10:18

    To záleží jaké kdo má zuby, buď kouše nebo pije.

  • boraboraagil
    boraboraagil |

    4. 9. 2014 12:12

    Nevim,proč kazíte chuť samotného sýra...

  • kocourek
    kocourek |

    6. 8. 2014 14:27

    dělám ho stejně a je vynikající :-P

  • persi2012
    persi2012 |

    5. 6. 2014 06:41

    Výborný když než přilkopíš okořenit chili a na týden naložíš do oleje s cibulí <3

  • Jindra
    Jindra |

    1. 4. 2014 10:05

    Lépe je dát vinné hrozny než hroznové víno, jinak nevím jestli se to kouše nebo pije.

  • Jačna
    Jačna |

    26. 1. 2014 14:45

    stršnej hnus

  • MiMi
    MiMi |

    25. 12. 2013 17:22

    Sýr nesmí být tvrdý a suchý, čili trupelnatý. :-!

  • Pt. 77
    Pt. 77 |

    17. 2. 2013 13:55

    to dělám také a fakt lahoda <3 <3

  • Maruška
    Maruška |

    5. 12. 2012 18:11

    Já dělám plněný hermelín tak, že ho rozpůlím, vydlabu střed do misky, přidám nahrubo posekané vlašské ořechy, kousek másla, rozmačkaný česnek a touto směsí naplním hermelín. Nechám odležet do 2. dne. Krájím na kousky a dělám z toho jednohubky s kuličkou hroznu nahoře. Nemá chybu - vyzkoušejte. <3

  • Renata
    Renata |

    26. 11. 2012 11:03

    Přidejte recept i na tyto stránky a soutěžte o nový iPad mini :) http://www.soutezplus.cz/s/uMaWTQdh/

  • Kar♥lina
    Kar♥lina |

    20. 7. 2012 12:33

    <3

  • merilin1234
    merilin1234 |

    2. 5. 2012 16:00

    Dodrota,miluju sýry a tohle je fakt dobrý............ 8-) :-[

  • recepty73
    recepty73 |

    18. 1. 2012 23:19

    ...stejné jako Hermelín plněný nivou ;-)

  • mysalin
    mysalin |

    25. 12. 2011 16:13

    Zkuste dát ještě mleté ořechy místo petrželky.

  • hudapeta
    hudapeta |

    5. 12. 2011 20:16

    Mě ta kombinace moc nesedí ale našim jo :-)

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik |

    29. 11. 2011 13:12

    Já bych tam vůbec nedávala ty hrozny. Jinak by to mohlo být dobré. ( Po hermelínu šílím! <3 )

  • aya hulíková
    aya hulíková |

    8. 12. 2008 20:31

    Je výborný, zvláště když se nechá jeden den uležet...

  • Bára m.
    Bára m. |

    19. 5. 2005 19:32

    Výborný recept hned vyzkouším!!!

Poslední navštívené:

Abecední seznam: