Salát s fazolemi, čekankou a květákem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • 120
      ml olivový olej
    • pepř mletý
    • 500
      g květák
    • 1
      hrst tymián
    • chilli vločky
    • 1
      ks bobkový list
    • 50
      ml bílý vinný ocet
    • 1
      ks fenykl
    • 1
      ks citronová kůra
    • 400
      g fazole červené z konzervy
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 1
      lžička fenyklová semínka drcené
    • 1
      ks čekanka bílá

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěný a na růžičky rozebraný květák 5 minut povařte. Sceďte a zprudka orestujte na 2 lžících oleje dozlatova.
2
Přidejte proprané fazole, nadrobno nakrájený fenykl, bobkový list, kmín, semena fenyklu, tymián, vše prohřejte, osolte a opepřete. Přendejte do mísy, promíchejte s nakrájenou čekankou a přelijte dresinkem z olivového oleje, octa, citronové kůry, nasekané petrželky a chilli vloček.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: