• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Info.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • Orbion.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MojeZdraví.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dýně Vánoční cukroví
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Fenyklová semínka

    Fenyklová semínka

    Podobné ingredience

    • Celerová semínka
    • Chia semínka
    • Dýňová semínka

    Recepty vytvořené za použití této ingredience

    50 minut
    Červená řepa - sterilovaná

    Červená řepa - sterilovaná

    Řepu vybíráme stejně velkou, aby jsme měli všechnu uvařenou ve stejnou dobu. Lepší je menší, je jemnější, více sladká a červenější. Řepu řádně omyjeme... více o Červená řepa - sterilovaná

    Kapustová polévka s masem a rýží

    Kapustová polévka s masem a rýží

    Kapustu nakrajime na tenke prouzky. Cibuli,mrkev a rapik celeru nakrajime na drobno a osmahneme na oleji. Pridame mlete maso,osolime,prisypeme... více o Kapustová polévka s masem a rýží

    90 minut
    Hrachová kaše (moc dobrá)

    Hrachová kaše (moc dobrá)

    Hrách namočíme do studené vody, do které přidáme bobkový list, nové koření, celý kmín, fenykl, a necháme namočené 8 hodin. Poté vodu vyměníme za... více o Hrachová kaše (moc dobrá)

    Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

    Zapečené rizoto česko-italské…

    Rýži vložíme do vroucí osolené vody s kapkou oleje a uvaříme téměř doměkka. Po uvaření slijeme, propláchneme chladnou vodou a necháme okapat.... více o Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

    Bramborový pekáček nejen z brambor 2

    Bramborový pekáček nejen z brambor 2

    Brambory uvaříme ve slupce, vlažné oloupeme a rozmačkáme. Přidáme celé vejce, změklé máslo (30 - 40 g), parmazán (30 g), sůl, pepř, muškátový oříšek a... více o Bramborový pekáček nejen z brambor 2

    120 minut
    Pikantní vepřová pečínka

    Pikantní vepřová pečínka

    Troubu předehřejte na 240 °C. Kůžičku na mase nakrojte šikmými řezy. Zakápněte olejem, potřete solí, pepřem, fenyklem a muškátovým oříškem. Maso... více o Pikantní vepřová pečínka

    40 minut
    Květáková polévka s cizrnou

    Květáková polévka s cizrnou

    Troubu předehřejte na 200 °C. Všechnu zeleninu i česnek očistěte, nakrájejte na kusy velké přibližně 2 cm a rozložte na plech vyložený pečicím papírem... více o Květáková polévka s cizrnou

    Dušené zelí česko-italské hospodyně

    Dušené zelí česko-italské hospodyně

    Ze zelí odstraníme vrstvu vnějších listů, rozkrojíme, vykrojíme košťál a nakrájíme na proužky. V hrnci rozehřejeme 2-3 lžice oleje a orestujeme... více o Dušené zelí česko-italské hospodyně

    Zeleninová polévka zdravě a chutně

    Zeleninová polévka zdravě a chutně

    Kroupy propláchneme vodou a dáme do hrnce s cca 800 ml studené vody. Brambory nakrájime na kostky a přidáme ke kroupám, taktéž přidáme fenyklová... více o Zeleninová polévka zdravě a chutně

    20 minut
    Těstoviny s čekankou

    Těstoviny s čekankou

    Čekanku nakrájíme na tenké proužky, šalotky na kolečka, řapík celeru nadrobno. V pánvi rozehřejeme trochu oleje a lžičku másla, přidáme šalotku a... více o Těstoviny s čekankou

    Fenykl s olivami na víně

    Fenykl s olivami na víně

    Bulvy, ze kterých jsme odkrojili stonky a vnější vrstvy nakrájíme na čtvrtky a poté na plátky. Ve větší pánvi rozehřejeme 2-3 lžíce oleje a vložíme na... více o Fenykl s olivami na víně

    240 minut
    Dušené jehněčí na limetkách

    Dušené jehněčí na limetkách

    Maso nakrájejte na kostky o hraně asi 5 cm (jako na guláš). Mrkev a petržel oloupejte a nakrájejte na kousky, oloupanou cibuli a česnek na plátky.... více o Dušené jehněčí na limetkách

    Vepřová kýta se sušenými rajčaty

    Vepřová kýta se sušenými rajčaty

    Rajčata necháme okapat a spolu s česnekem a tymiánem nakrájíme na drobno, přidáme fenyklová semínka a vše smícháme. Do masa vyřízneme po celé délce 2... více o Vepřová kýta se sušenými rajčaty

    20 minut
    Těstoviny s masem na šafránu a fenyklu

    Těstoviny s masem na šafránu a fenyklu

    Těstoviny dáme vařit do vroucí osolené vody s trochou oleje. Ve větší pánvi osmahneme na troše oleje nadrobno nakrájenou šalotku. Přidáme maso,... více o Těstoviny s masem na šafránu a fenyklu

    Ochucené housky

    Ochucené housky

    Ančovičky a rajčata necháme okapat a nakrájíme na kousky. Olivy nakrájíme na čtvrtky nebo kolečka. V troše vlažné vody smícháme kvasnice s cukrem a... více o Ochucené housky

    Brambory s dýní, ančovičkami a fenyklem

    Brambory s dýní, ančovičkami a…

    V pánvi rozehřejeme 2-3 lžíce oleje, přidáme rozkouskované ančovičky, brambory nakrájené na kousky a očištěnou dužinu dýně nakrájenou na kostičky.... více o Brambory s dýní, ančovičkami a fenyklem

    Čočka s mletým masem a fenyklem

    Čočka s mletým masem a fenyklem

    Čočku propláchneme a uvaříme téměř do měkka, nesolíme. V hrnci rozehřejeme 2 lžíce oleje a jemně osmažíme nadrobno nakrájenou šalotku. Přidáme maso,... více o Čočka s mletým masem a fenyklem

    120 minut
    Boršč s jehněčím masem

    Boršč s jehněčím masem

    Kolínka osolte, opepřete a na středním plameni ze všech stran opečte v kastrolu na 3 lžících rozehřátého oleje. Vlijte vývar, uveďte do varu, pak... více o Boršč s jehněčím masem

    Pečená ryba s karotkovým pyré

    Pečená ryba s karotkovým pyré

    Mrkve omyjte, oloupejte nebo oškrábejte a nakrájejte na kousky. Jablka omyjte, zbavte jádřince a nakrájejte na kousky. V kastrolu rozehřejte 1 lžíci... více o Pečená ryba s karotkovým pyré

    Slaný koláč s kapustou

    Slaný koláč s kapustou

    Z uvedených surovin vypracujeme elastické těsto. Těsto vypadá, jako by se nechtělo spojit, ale tak to má být. Zabalíme do fólie a dáme odležet do... více o Slaný koláč s kapustou

    110 minut
    Kořeněné pečené kuře s pečenými bramborami

    Kořeněné pečené kuře s pečenými…

    Kuře zbavené vnitřností omyjte a potřete olivovým olejem - budete potřebovat asi polovinu uvedeného množství. Všechno koření rozmělněte v hmoždíři ... více o Kořeněné pečené kuře s pečenými bramborami

    170 minut
    Kuře na pepři s rajčaty

    Kuře na pepři s rajčaty

    Připravte marinádu. Promíchejte drcený česnek, pepř, zázvor a jogurt. Kuře rozčtvrťte, naložte do marinády a nechte alespoň 2 hodiny odležet v... více o Kuře na pepři s rajčaty

    20 minut
    Salát s fazolemi, čekankou a květákem

    Salát s fazolemi, čekankou a květákem

    Očištěný a na růžičky rozebraný květák 5 minut povařte. Sceďte a zprudka orestujte na 2 lžících oleje dozlatova. Přidejte proprané fazole, nadrobno... více o Salát s fazolemi, čekankou a květákem

    15 minut
    Fenyklový salát s jablkem a parmskou šunkou

    Fenyklový salát s jablkem a parmskou…

    Fenykl nakrouhejte na mandolíně na tenké plátky. Jablko zbavte jádřince, ředkvičky umyjte a obojí pokrájejte na tenké nudličky. Vše promíchejte se... více o Fenyklový salát s jablkem a parmskou šunkou

    35 minut
    Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem

    Pstruh s rajčatovou salsou a…

    Připravte salsu: rajčata pokrájejte na čtvrtky, dejte do misky a přidejte ostatní suroviny, osolte, opepřete, promíchejte a nechte odležet. Na pánvi... více o Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem

    30 minut
    Pórková polévka s fenyklem a jablkem

    Pórková polévka s fenyklem a jablkem

    Pórek a fenykl nakrájejte na tenké plátky. Jablko oloupejte, zbavte jádřince a nakrájejte na malé kostičky. V hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje, nechte... více o Pórková polévka s fenyklem a jablkem

    60 minut
    Kuskus v páře s rybou a la Jamie Oliver

    Kuskus v páře s rybou a la Jamie…

    2 hrsti kuskusu dáme do vody, aby nabobtnal a promícháme. Na pánvi na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené chilli papričky (množství... více o Kuskus v páře s rybou a la Jamie Oliver

    Bouillabaisse-rybí polévka

    Bouillabaisse-rybí polévka

    Nejprve očistíme ryby. Ty velké nakrájíme na menší kousky. Očištěnou zeleninu nadrobno nakrájíme. Pak ji opečeme na rozehřátém oleji. Do směsi... více o Bouillabaisse-rybí polévka

    Králik se šunkou a slaninou

    Králik se šunkou a slaninou

    Králíka omyjeme v octové vodě, vnitřek potřeme solí a pepřem. Játra a srdce nadrobno nasekáme a spolu s polovinou česneku, šunky, fenyklových semínek... více o Králik se šunkou a slaninou

    Doporučujeme

    95 minut
    Čokoládové crinkles

    Čokoládové crinkles

    60 minut
    Linecká srdíčka bez lepku

    Linecká srdíčka bez lepku

    40 minut
    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Poslední sledované recepty

    95
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    90
    Rumové kuličky nepečené a snadné
    Rumové kuličky nepečené…
    69
    Marokánky
    Marokánky
    67
    Vosí hnízda
    Vosí hnízda
    66
    Vaječný koňak
    Vaječný koňak

    Zajímavé články

    Michelinský kuchař Benedikt Faust: Baví mě úcta Čechů k tradičním receptům
    Michelinský kuchař Benedikt Faust: Baví mě úcta…
    Jedno těsto, šest druhů cukroví. Vyzkoušejte recepty z lineckého těsta
    Jedno těsto, šest druhů cukroví. Vyzkoušejte…
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé, které chcete najít letos pod stromečkem
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé…
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste recepty, díky kterým je dokonale štíhlá
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste…
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?

    Sledujte nás

    Blesk pro ženy Pozor na etikety na potravinách! Tímhle nás mohou výrobci klamat

    Pozor na etikety na potravinách! Tímhle nás mohou výrobci klamat

    Blesk pro ženy Rocková hvězda poprvé v Ulici! Prozradil, že seriál tajně sleduje

    Rocková hvězda poprvé v Ulici! Prozradil, že seriál tajně sleduje

    AHA.cz Počasí, které meteorologové nečekali? Víme, kdy se vrátí teplo!

    Počasí, které meteorologové nečekali? Víme, kdy se vrátí teplo!

    Dáma.cz Penis podle znamení. Jaký ho mají Býci, jaký Lvi? Podle toho vybírejte!

    Penis podle znamení. Jaký ho mají Býci, jaký Lvi? Podle toho vybírejte!

    Dáma.cz Barva očí prozradí váš charakter. Co říká o vás?

    Barva očí prozradí váš charakter. Co říká o vás?

    Ženy.cz 15 krásných šál, které budou v (této) zimě vzbuzovat závist

    15 krásných šál, které budou v (této) zimě vzbuzovat závist

    Maminka.cz Eliánek spí od dvou měsíců ve svém pokojíčku, říká Dominika Mesarošová

    Eliánek spí od dvou měsíců ve svém pokojíčku, říká Dominika Mesarošová

    Reflex.cz Přepsané dějiny: Jak to skutečně bylo s první československou transplantací srdce

    Přepsané dějiny: Jak to skutečně bylo s první československou transplantací srdce

    E15.cz Architekt, který přepíše podobu centra Prahy, získal prestižní zahraniční ocenění

    Architekt, který přepíše podobu centra Prahy, získal prestižní zahraniční ocenění

    Abecedazahrady Jak se starat o vánoční stromek v květináči. Chce hlavně vodu a chlad

    Jak se starat o vánoční stromek v květináči. Chce hlavně vodu a chlad

    Nedávno navštívené recepty:

    Rychlá svačina Vajíčkový salát Salámový aspik
    Holubci od rodilé Ukrajinky Svíčková dle babičky Jablečná povidla
    Pečená vinná klobása na pivě Křenová pomazánka z červené řepy Svařák
    Esíčka Jednoduchý meruňkový koláč Čočkový salát s treskou

    Další doporučené ingredience:

    Fazolky Fazolové klíčky Fazolové lusky Fazolové lusky - mražené Feferonka
    Feferonkový salát Feferonkový sýr Palivec Feferonky Feferonová omáčka Fenykl
    Fernet stock Fetuccini Fialka Fíky Filé
    Filé z lososa Filé z tresky Filé ze sleďů Filet z mořské štiky Filety
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Fenyklová semínka
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
     
    Cookies nám pomáhají
    k Vaší spokojenosti
    Soubory cookies nám pomáhají řídit obsah stránky a reklamy tak, aby vyhovovaly Vašim představám.
    Nastavení můžete změnit v zápatí v odkazu cookies.
    Rozumím Zobrazit další informace