Kapr v trojobale

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • hladká mouka na obalení
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka na obalení
    • pepř mletý
    • petrželka
    • citron
    • 800
      g kapr podkovy
    • 100
      ml smetana ke šlehání
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra osolte, opepřete a obalte v mouce, poté v rozšlehaném vejci smíchaném se smetanou a petrželkou a nakonec ve strouhance.

RADA: Jak skladovat vejce?

2
Smažte na oleji z obou stran dozlatova, z každé asi 4 minuty. Podávejte s plátky citronu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: