Kapr v marinádě

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ilča 32

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Kapr
    • 1
      ks kapr
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
  • Na marinádu
    • 1
      ks citronová šťáva z
    • 10
      lžíce pivo
    • 10
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce koření na ryby
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      špetka drcený kmín
    • 1
      špetka petrželová nať

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Větší porce kapra nasolíme, opepříme asi 1 hod. předem. Všechny ingredience na marinádu smícháme dohromady, polovinou marinády zalijeme kapra, druhou půlku necháme na potírání během grilování. Necháme tak 1-2 hodiny v chladnu.

Komentáře k receptu

  • Sobi
    Sobi |

    23. 12. 2007 20:40

    Taky jsem okusila, nechala jsem kapra koupat se v marinade pres noc, pak si polezel na grilu a malem jsme se o neho poprali!Výýýýborné!!!!

  • Vlada
    Vlada |

    16. 7. 2007 20:09

    Takto upravený kapr chutná výborně ale doporučuji naložit kapra cca na 16-18 hodin prostě přes noc

  • amalie
    amalie |

    12. 9. 2006 13:47

    Mohla bych tento recept zkusit i upéct v troubě? Děkuji

Abecední seznam: