Kapr s česnekem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté a osušené porce kapra osolíme, dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem. Necháme v chladu asi dvě hodiny odležet. Pak je posypeme moukou a pečeme na rozehřátém oleji dozlatova. Pečeného kapra podáváme s vločkami másla, pokapaného citronovu šťávou a posypaného nadrobno posekanou petrželkou s vařenými brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Roman Kánský
    Roman Kánský |

    14. 6. 2010 14:39

    Zkusil jsem a bylo to moc dobré. Děkuji za recept a všem doporučuji.

Abecední seznam: