• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Kapr pro paní Jarčuškovou
    Napište svůj komentář k receptu

    Kapr pro paní Jarčuškovou

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.1
    hodnotilo: 9
    doba přípravy: 40 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Kapr pro paní Jarčuškovou
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 2
        kg kapr
      • 1
        lžička paprika - sladká
      • 0,50
        lžička pepř mletý
      • sůl
    • Zálivka
      • 1
        lžička tymián
      • 5
        ks vejce
      • 500
        g bílý jogurt
      • 4
        stroužek česnek
      • 2
        lžička hladká mouka
      • sůl
      • petrželka

    Postup přípravy receptu

    1
    Kapra rozřízneme na polovinu, očistíme, okořeníme a dáme péci kůží dolů do vymazaného pekáčku.
    2
    Pečeme zhruba 15 min. při teplotě asi 180-190 °C.
    3
    Smícháme ingredience na zálivku, polejeme touto směsí předpečeného kapra a dopékáme 10 min. na 200°. Vhodné pro gurmety :-)
    4
    Doporučená příloha dobré slovenské víno.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Rybízový koláč podle paní Mixové

    Rybízový koláč podle paní Mixové

    Kuře po židovsku podle paní Konstancie Železné

    Kuře po židovsku podle paní…

    Kapr na černo

    Kapr na černo

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • campo | 10. 2. 2019 19:56

      Výborné, výborné!!! Nevím, jestli jsem gurmet, ale zdá se mi, že je to vhodné pro všechny. :-)

    • la-papaya | 9. 4. 2011 12:20

      je to zajímavé..měli jsme kapra, ale příště zkusím toho pangasia

    • Katka Altmanová
      Katka Altmanová | 19. 12. 2006 16:52

      No to mi to trvalo než jsem recept vyzkoušela. Dnes byl k obědu. Jak jsem psala, dělala jsem pangase a bylo to super. Já i syn si tuto dobrůtku budeme dělat, je to ryba zase jinak, ale manžel to prý někdy zase sní, ale raději si dá obalenou rybu. Ale je to super recept.

    • ela
      ela | 3. 11. 2006 10:07

      Kapra nemusíme, tak som zálievku použila na tresku, a s varenými zemiakmi to bola super ľahká večera, chutila mne aj manželovi. Dík za chutný, nenáročný a rýchly recept.

    • Di
      Di | 1. 11. 2006 08:48

      Jaroslavo, určitě napíšu, až mi chvilka zbyde - já jsem totiž epik a za pár minut to nestihnu. Chutnalo mi všechno s jedinou výjimkou, snack - křupavé placičky k vínu, který měl příchuť pizzy a zároveň byl sladký. jednu inspiraci Vám mohu manídnout už teď. V Berlíně jsou všude bramborové týdny a nabízejí tu především obrovské moučné ve šlupce pečené brambory s "obyčejným" tvarohem s bylinkami, a to třeba i k bifteku. Je to senzační a určitě zdravější než obligátní hranolky s tatarkou (nic proti nim). Inspirujte se na www.block-house.de.

    • Katka Altmanová
      Katka Altmanová | 31. 10. 2006 18:25

      Určitě recept zkusím, ale udělám Pangase, kvůli synovi-filety jsou bez kostí a jinak manžel moc kapra nemusí. Já se na něj těším naVánoce. Holčiny komentářů je spousta, ale hodnocení žádné,tak šup šup, vždyť je fajn že se nám top ten hejbe.

    • Anonym
      Anonym | 31. 10. 2006 12:44

      Anonyme, nie je najhoršie podľa vás náhodou to, od koho ten recept na kapra je ???

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 31. 10. 2006 12:21

      Jé, to by bylo pěkné téma do diskuze, Di:-)) Co nám kde chutnalo. Až budete mít chvilku, napište nám o tom:-))

    • Di
      Di | 31. 10. 2006 11:30

      Jsem na živu, jen jsem si na dva týdny odskočila služebně do berlína. Byl tam nádherný podzim, ale to ostatně tady taky. A těch dobrot, co jsem tam ochutnala ....

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 31. 10. 2006 09:37

      Di, hurá, žijete!!!!! Koukněte se do diskuze, kolonka Jen tak, téma štafetky. Lidka

    • Di
      Di | 30. 10. 2006 23:00

      Kajko a Lidko, myslím, že losos má vynikající chuť, která vynikne sama o sobě. Já ho třeba jen upeču na pečícím papíře s česnekem a petrželkou - viz Jednoduchý pečený losos. Ale myslím si, že vlastně stačí jen sůl a trošinka oleje nebo másla - jde hlavně o kvalitní surovinu. Takže investujte do kvalitní čerstvé ryby. Včera jsem jedla úžasného čerstvého lososa v jedné berlínské restauraci (nic nóbl drahého), který byl zřejmě jen rychle opečený bez jakéhokoliv koření. Jako příloha byl skvěle ochucený listový špenát, kousek zapečených brambor a ochucená opečená veka. Bylo to naprosto úžasné, ještě teď se tetelím blahem. Veškerý um byl myslím v čerstvé surovině. Nicméně Vánoce bez kapra si nedovedu představit.

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 30. 10. 2006 20:54

      Lososa pecu na masle s citronovym peprem (to koreni se prodava uz namichane) Pecu jenom 10min! K tomu podavam smetanovo-syrovou omacku, ve ktere plavou listy cerstveho spenatu a par krevetek. Do omacky pridavam i 25ml brendy. Delam to vetsinou na Sivestra. Jidlo je syte, pritom nehrozi prjidani:-))))

    • Kajka
      Kajka | 30. 10. 2006 19:55

      Přidávám se s prosbou k paní Lidce, my kapra také neradi, na vánoce dcerka s manželem také chtějí lososa. Děkuji

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 30. 10. 2006 13:26

      Tohle neposoudím, kapra my neradi jako celek...Aler mám prosbu, potřebovala bych fakt vyzkoušený a hodně dobrý recept na lososa, dcera ho chce na Vánoce.

    • Airan
      Airan | 30. 10. 2006 13:20

      Anonyme, proti gustu zadny disputat...my to povazujeme za lahudku!

    • Anonym
      Anonym | 29. 10. 2006 18:24

      Dnes jsem takto kapra pekla,byl to nejhorší kapr, co jsem kdy jedla.

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 9. 10. 2006 07:08

      Kapor bol vynikajúci !!!!! Tá jogurtová zálievka urobila zázrak, bola chuťovo výborná, jemná ako nákyp a krásne to vyzeralo. Je to jedna z najlepších úprav rýb , aké som jedla. Ďakujem za recept, vrelo doporučujem všetkým. Kto nemá rád kapra, skúste s inou rybou.

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 3. 10. 2006 07:05

      Tak už aj kapor je v mrazáku. Čaká sa na nedeľu :)))

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 2. 10. 2006 15:39

      Ďakujem za výborný recept, som milo prekvapená : ))) Dobré slovenské suché vínko je doma, bolo vinobranie, len ten kapor je ešte v obchode. Ale kúpim a v nedeľu urobím. Normálne ste ma na toho kapra navnadili, už sa teším : ))) Ešte raz ďakujem.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
    Maso Rybí Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Česnek Hladká mouka Kapr Paprika - sladká Pepř mletý Petrželka Sůl Tymián Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Pomazánka z droždí a vajec

    Pomazánka z droždí a vajec

    Zadělávané fazolky

    Zadělávané fazolky

    Celerový salát

    Celerový salát

    Bábovka kávová

    Bábovka kávová

    Kuře ,,MACO“

    Kuře ,,MACO“

    Domácí koblížky od babičky

    Domácí koblížky od babičky

    Hrubasova vepřová rychlovka

    Hrubasova vepřová rychlovka

    Listové šátečky (nejen) s tuňákem

    Listové šátečky (nejen) s tuňákem

    Bramboráky se slaninou

    Bramboráky se slaninou

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    40
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    34
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…
    31
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    30
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    27
    Míša řezy
    Míša řezy

    Zajímavé články

    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…

    Sledujte nás

    AHA.cz TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    AHA.cz Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    AHA.cz Deník Aha! 17.4.2021

    Deník Aha! 17.4.2021

    Dáma.cz Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Dáma.cz Magické schopnosti podle znamení. Jaký typ čarodějnice jste?

    Magické schopnosti podle znamení. Jaký typ čarodějnice jste?

    Ženy.cz Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Maminka.cz Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Reflex.cz Okamura je slepá vývojová větev. Jak to vypadá uvnitř tuzemské národovecké scény?

    Okamura je slepá vývojová větev. Jak to vypadá uvnitř tuzemské národovecké scény?

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Další doporučené recepty:

    Kapr po břeclavsku
    Kapr po břeclavsku
    Kapr po mlynářsku
    Kapr po mlynářsku
    Kapr pod bramborovou čepicí
    Kapr pod bramborovou čepicí
    Kapr se zeleninovou krustou
    Kapr se zeleninovou krustou
    Kapr v marinádě
    Kapr v marinádě
    Kapr v sýrovém těstě
    Kapr v sýrovém těstě
    • Recepty.cz
    • Kapr pro paní Jarčuškovou
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí