Kmínové přírodní maso - minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové plátky naklepeme, strany nařízneme, aby se při smažení plátky nezkroutily, osolíme, jemně opepříme a posypeme kmínem - na jednu porci cca 1 lžičku celého kmínu. V pánvi s rozpáleným olejem osmažíme plátky z obou stran dozlatova, vyndáme na talíř, do výpeku nalijeme trochu vody (cca 3-4 lžíce), šťávu necháme zpěnit a plátky s ní přelijeme. Podáváme ihned s bramborovou přílohou, bohatou zeleninovou oblohou nebo s čerstvým pečivem.
2
Na talíři můžeme pokapat sojovou nebo worcestrovou omáčkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Pepř mletý Sůl Tuk na smažení Vepřové maso Voda
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Žaneta
    Žaneta |

    30. 6. 2013 11:27

    Moc dobré, s novým bramborem a velkou oblohou :-P

  • helabuena
    helabuena |

    23. 5. 2012 17:51

    Rychlé a moc dobré,též jsem dělala i s vejcem.Dávám 1.

  • mikeš
    mikeš |

    14. 4. 2012 17:21

    obrázek navodil slintací reflex, nezklamal, a to voko jsem taky udělal

  • Bohunka
    Bohunka |

    28. 11. 2011 12:22

    Naše rodina přírodu miluje a když nevím co vařit, tohle nikdy nezklame ;-)

  • Madlenka
    Madlenka |

    10. 8. 2011 21:14

    moooc dobré :)

  • Gujdová
    Gujdová |

    8. 6. 2011 13:12

    Takto upravené vepřové maso má rád můj muž :-) , já jsem spíš na tu oblohu :-) , to vlastně můžeme jíst z jednoho talíře, žejo :-D .

  • Milan
    Milan |

    22. 5. 2011 18:21

    Dobrý a rychlý 8-)

Další doporučené recepty: