Farmářská polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Skarpa

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce slunečnicový olej
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks tuřín
    • 400
      g nakládaná loupaná rajčata nakrájet
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžička bylinky
    • 1
      lžička oregáno
    • 15
      dl zeleninový vývar nejlépe domácího
    • 2
      hrst písmenkové těstoviny nebo jiné drobné těstoviny
    • 400
      g fazole ve slaném nálevu červené
    • 2
      lžíce petrželová nať čerstvé
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do růžova na rozpáleném oleji. Mrkev a tuřín okrájíme, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Zeleninu krátce orestujeme, vmícháme nakládaná rajčata, protlak, sušené bylinky a vše zalijeme zeleninovým vývarem. Vaříme asi 30 minut. Pak vsypeme těstoviny, vaříme asi 5 minut, propláchneme fazole a přidáme do polévky. Poté vše necháme přejít varem. Nakonec polévku ochutíme čerstvou petrželkou, solí a pepřem.
Kategorie: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: