Slaninová vinná klobása na pivu

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Množství dle počtu strávníků:
    • vinná klobása
    • anglická slanina nebo jiná dle chuti - moravská....
    • pivo světlé 10 °C

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vinnou klobásu pokrájíme nebo nastříháme na cca 10 cm dlouhé klobásky. Každou pak obalíme plátkem slaniny a skládáme jednu vedle druhé na plech nebo do zapékací mísy. Klobásy podlijeme pivem (nepotopit!) a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C dozlatova.
2
Podáváme s bramborovou přílohou nebo chlebem a vychlazeným pivem. Dobré jsou i vychladlé jako rychlé pohoštění.
3
*Podlít můžeme i černým pivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lída
    Lída |

    31. 1. 2017 09:21

    Skvělé!

  • Martina
    Martina |

    19. 12. 2015 17:03

    Výborné a jiné, děkuji za příjemnou inovaci <:-)

  • Petr
    Petr |

    25. 10. 2014 09:04

    Jo to si dám líbit častějš. Delikatesní záležitost

  • Petr
    Petr |

    25. 10. 2014 09:03

    Jo to si dám líbit častějš. Delikatesní záležitost

  • renata
    renata |

    8. 1. 2014 14:10

    moc nám to chutnalo, fajn změna a dobrota