Vinná klobása v trojobalu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vinná klobása
    • hladká mouka na obalování
    • 2
      ks rozšlehané vejce
    • strouhanka na obalování
    • 1
      lžíce majoránka sušená
    • sůl
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Klobásu rozdělíme na čtyři porce, stočíme do šneku a naskrz propíchneme křížem špejlemi nebo párátky.
2
Do třech hlubokých talířů si připravíme mouku, vejce, strouhanku smíchanou s majoránkou. Klobásu postupně obalujeme v mouce, vejci a v ochucené strouhance. Obalené klobásy smažíme na pánvi s rozpáleným olejem dozlatova.
3
*Bylinky do strouhanky můžeme podle chuti střídat.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • františek pernicky
    františek pernicky |

    3. 1. 2016 16:54

    sice sem to neskoušel ale veřím že to bude mnamka ;-)

  • Karla
    Karla |

    13. 11. 2015 03:15

    Stara dobra obalovana klobasa, na vanoce u rodicu nikdy nechybi.

  • Daniela
    Daniela |

    31. 1. 2012 14:23

    Zkusila jsem s libečkem a taky se sušeným oreganem. Bylo to fajn.

  • Zuzana
    Zuzana |

    12. 5. 2011 10:26

    Obalované klobásy dělám docela často, nenapadlo mě ale strouhanku ještě ochutit. Je to výborné, doporučuji vyzkoušet.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: