Vinná klobása v těstíčku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g brambory typ A
    • 50
      g máslo
    • sůl
    • hladká mouka na obalení
    • 2
      ks vejce
    • rostlinný olej na smažení
    • strouhanka na obalení
    • pažitka jemně nasekaná
    • pepř mletý
    • 1
      hrst petrželka jemně nasekaná
    • 100
      ml pivo
    • 800
      g vinná klobása

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupejte a uvařte doměkka. Vinnou klobásu stočte do šneků po 100 gramech, propíchněte skrze špejlí tak, aby zůstala pohromadě. Obalte v mouce, poté v osolené a opepřené směsi z rozšlehaných vajec, petrželky a piva. Na závěr obalte ve strouhance. Osmažte na oleji z obou stran dozlatova, z každé asi 3 minuty. Podávejte s uvařenými bramborami, máslem a pažitkou.

RADA: Vepřové v hlavní roli: podívejte se na další skvělé recepty

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: