Vinná klobása na pivě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 100
      g anglická slanina
    • chleba k podávání
    • řepkový olej
    • 200
      ml pivo - černé
    • 800
      g vinná klobása
    • 2
      lžíce rajský protlak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vinnou klobásu rozdělte na menší části a zatočte do šneků, které zpevníte špejlí.
2
Zprudka je orestujte na oleji. Ve výpeku pak opečte na klínky nakrájenou cibuli spolu s nakrájenou slaninou a česnekem, přidejte protlak a zalijte pivem, to vše osolte, opepřete a přendejte do pekáčku spolu s klobásami.
3
Dejte zapéct do trouby rozehřáté na 200 °C, asi 10 minut. Podávejte s chlebem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: