Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňačka tety Vandy
Bramborový kuba
Vanilkové rohlíčky
Pampeliškový med II.
Nakládané sýry - směs
Linecké cukroví II.
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Játrové knedlíčky mojí babičky
Koláček z pohanky
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka z medvědího česneku s pestem
Pečené kuře s nádivkou
Kuřátkové sušenky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Salát little gem se slaninou a…
Skořicoví zajíci z listového těsta
Velikonoční sušenky
Jidáše