Vinná klobása v paprice na cibuli a rajčatech

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z paprik odkrojíme části se stopkou a semeníky vykrojíme. Každou papriku naplníme vymačkanou vinnou klobásou ze střívka a zaklopíme částí se stopkou. Papriky narovnáme do zapékací misky (pekáče), pokapeme olejem, podlijeme troškou vody, obložíme nakrájenou cibulí, česnekem a rajčaty, dle chuti osolíme a opepříme a dáme péct do předehřáté trouby prvních 20 minut zakryté alobalem nebo poklicí, pak odkryjeme a pečeme než nám začne povrch paprik zlátnout. Vydušenou šťávu z paprik můžeme zahustit hladkou moukou a ochutit ostrým kečupem. K paprikám je vhodná jakákoli příloha (rýže, brambor, těstoviny, pečivo...).
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Olej Rajčata Slovenská paprika Sůl

Komentáře k receptu

  • one
    one |

    8. 6. 2011 19:39

    Byla to výborná večeře z jednoho pekáče a ten jsem málem ani nemusela umývat ;-) :-D .

Další doporučené recepty: